- Konu Sahibi ipektuncer
-
halen gideyim mi gitmeyim mi diye düşünüyo musunuz....
gitmeyinnnnn, sonuçta ölüm yok hastalık yok, insanlık namına yapılcak bişeyde yok..
üstelik birsürü hastalıkla uğraşmışınız, bir aloyu bile çok görmüşler
peki üvey teyzeniz sizi arayıp davet ettimi...eğer çok isteselerdi büyük olarak teyze sizi (eşini değil)arar davet ederdi evine...
harbiden bayram değil, seyran değil eniştem beni niye öptü olmuş:44:
Di mi ama, başlığım ne kadar doğru..
Akşam evde sürekli böyle söyledim, kızım da diyorki (5 yaşında), anne mi öpmüşler, annemi öpmüşler diye..
Üvey teyze aramamış, kızı aramış, sözlenecek olan yani.
Beni de değil, eşimi aramış.
Sen üveylikten bahsediyorsun benim 3 tane öz teyzem var başka ildeler onlar banada gelmez küsde değiliz, bu büyüklerin hayatında sadece kocaları ve çocukları var oysaki etrafta başka akrabalarda var küçük olunca hep biz mi gitmemiz icap ediyor? Ben olsam gitmezdim zaten oda sonra annesi gibi mesafeli davranacaktır, devir zaten kim kimi kullanacak devri, hatır-gönül- bitmiş
Di mi ama, başlığım ne kadar doğru..
Akşam evde sürekli böyle söyledim, kızım da diyorki (5 yaşında), anne mi öpmüşler, annemi öpmüşler diye..
Üvey teyze aramamış, kızı aramış, sözlenecek olan yani.
Beni de değil, eşimi aramış.
ayy güldürdün beni:) annemi öpmüşler:)ben akraba konusunda çok katıyımdır içli dışlı olmayı sevmem genel olarak ,çok fazla gidip gelmem ,kendi akrabalarımdan da sayısız zarar görmüşümdür.Yine de bu mewzuda gidilebileceğini düşünüyorum,yani o insanlar için değil allah rızası için,daha snra yine git gel olmazyabilir.Kız açısından bakıyorum olaya sadece.Büyüklük sizde kalsın.
Ama gitmeseniz de haksız değilsiniz yani.Karar size ait.
Bence gitmeyin,
Çağırma nedenleri belli alet olmayın buna.Üstelikte hamilesiniz ve de küçük bir kızıznız var ne gerek var yollarda yıpranmaya hemde bugün cuma.
Çok ince düşünüyorsunuz herşeyi kimseyi de kırmamaya çalışıyorsunuz ama sizin düşündüğünüzün 100 de biri kadar onlar sizi düşünseydi her şey daha farklı olurdu. Boşverin daha sözmüş zaten bunun nişanı var düğünü var.
Ben kinciyim biraz da fazla kinciyim ben olsam gitmezdim ki sizin gibi hamile olsam ve küçük çocuğum olsa en azından onu rahatını kaçırmazdım
Bence gidin büyüklük siz de kalsın.
En azından utanırlar belki!!!
kiz bide hamilesin boyle seylerle neden kafani yoruyorsun :26:
kullanildiginizi hissediyorsan bencede gitmemek gerek, ama diyorsanki ne olursa olsun Allah rizasi icin gidicem o zaman birsey diyemeyiz.bence ruh haline gore degisebilir gidip gitmeme kararin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?