Engelli eş yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inşallah çok mutlu olursun ❤

Hepimiz bir engelli adayıyız. Benim eşimde iş kazası sonucu parmağı kopmuş hiç tedirgin olmadım çünkü ben onun eksik parmağı oldum. Benimde gözlerimde problem var gözlük kullanıyorum eşimde benim gözüm oldu. Gerçek sevgi olunca bir beden olunuyor.

Yarın başımıza geleceklerden habersiz yaşıyoruz.. hepimiz birer engelli adayıyız. Aileniz zaten sevgilinizi tanıdıkça, sizi ne kadar mutlu ettiğini gördükçe yavaş yavaş fikirleri değişecek merak etmeyin. Ayrıca sağlıklı biriyle evlenip ömrünüz boyunca mutsuzda olabilirsiniz. Böylesine iyi birisini bulmuşken kafanızdaki soru işaretlerini kaldırın, Lütfen bu düşüncelerinizi sevgilinize yansıtıp onu üzmeyin, kırmayın. Mutluluklar

Hepimiz birer engelli adayıyız.. karşıdan karşıya geçerken bir araba çarpmayacağının garantisi yok.. o yüzden seviyorsanız kulaklarınızı kapayin.. ve bu arada merak ettim eş adayınızın durumu gerçekten parası için onunla birlikte denilebilecek kadar iyi mi ? Yoksa bu disardaki milletimizin bakış açısı mı? Sadece merak ettim

Emine bulut'un canına kıyan ş...fsizin görünüşte eli ayağı düzgün engelsiz biriydi. Ama kalbi ve beyni sakatmis pislik herifin. Dış görünüşünü görebilirsiniz ama kimsenin kalbini göremezsiniz.
Ailenize bunu söyleyin.

Hiç yansıtmadım zaten , üzülmesin kırılmasın diye uğraşıyorum teşekkür ederim

Durumu çok şükür iyi üniversitede tanışmıştık tekrar bir araya geldik , ama ben sadece üniversite arkadaşımdı hiçbirşeyi bilmiyordum

Diş doktorumun eşide kendiside aile dostumuz .
Ortopedik yüksek taban ayakkabı giyiyormuş bir bacağı kısa olduğu için .
Kendisi söylemese hiç farketmedim kaç yıllık arkadaşız .

Ailenize, hepimizin birer engelli adayı olduğunu açık ve net bir şekilde ifade edin ve engelli insanlara ikinci sınıf insan muamelesi yapmalarına da asla müsaade etmeyin.

Annenize şunu sorun: Allah korusun yarın sizin başınıza bir şey gelse sizi de mi istemeyecekler? Burada ne yakışıklı adamlar! Okuduk karısına etmediği kalmayan.. ailenizi ikna edin sizi bu kadar seven biri hayatta iki kere karşınıza çıkmayabilir

Bakın karma diye bişey var bu kadar muhteşem dediğiniz birini sırf bu sebeple bırakırsınız gidip engelsiz biri ile evlenirsiniz başınıza türlü bela gelir yada bir kaza olur size bişey olur.. hayat bu yarınımızın garantisi yok siz o adamı ezikleyip dıracaksanız aslında ayrılmanız iyi olur adam açısından ama yok ben yanındayım onu da seviyorum diyorsanız bu ayrılık sebebi değil. Ama açıkcası ben sevdiğinizi düşünmedim

Diş doktorumun eşide kendiside aile dostumuz .
Ortopedik yüksek taban ayakkabı giyiyormuş bir bacağı kısa olduğu için .
Kendisi söylemese hiç farketmedim kaç yıllık arkadaşız .
Öyle bir kısalık değil topallıyor tamamen yani belli olan bir durum bu önemli değil tabi ama
Ailenize, hepimizin birer engelli adayı olduğunu açık ve net bir şekilde ifade edin ve engelli insanlara ikinci sınıf insan muamelesi yapmalarına da asla müsaade etmeyin.
öyle bir muamele yapmıyorlar , sadece sen değilsin evlenmesi gereken kişi
ben ona hiçbirşey yansıtmadım bile nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz neyle düşünmediniz onu sevmediğimi sizde önyargılarla bunları yazıyorsunuz . Neye dayanarak onu sevmiyorum ? Keşke görseydiniz .

Önemli olan sizin birbirinizi sevip anlaşmanız kimseyi dinlemeyin ailende zamanla kabullenicektir sakın pes etmeyin düşmez kalkmaz bir Allah yarın bir gün ne olucağımız belli mi annenizle sakince konuşun ne kadar anlaştığınızı iyi biri olduğunu anlatın tanıyınca engellini görmezden gelebilicek kadar olgun olabilirse kendiside sevicektir.

Birbirimizi çok seviyor ve anlaşıyoruz İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…