Inşallah çok mutlu olursun ❤Onu hiç tanımıyorlar sadece engel durumuna bu yorumu yapıyorlar . Kendisi okumuş kültürlü çok iyi bir yerlere gelmiş birisidir . Ailem sadece engel olarak ileride bu durum sorun olacağını insanlar ne der diye istemiyorlar
Çok çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsunInşallah çok mutlu olursun ❤
Hiç yansıtmadım zaten , üzülmesin kırılmasın diye uğraşıyorum teşekkür ederimYarın başımıza geleceklerden habersiz yaşıyoruz.. hepimiz birer engelli adayıyız. Aileniz zaten sevgilinizi tanıdıkça, sizi ne kadar mutlu ettiğini gördükçe yavaş yavaş fikirleri değişecek merak etmeyin. Ayrıca sağlıklı biriyle evlenip ömrünüz boyunca mutsuzda olabilirsiniz. Lütfen bu düşüncelerinizi sevgilinize yansıtıp onu üzmeyin, kırmayın. Mutluluklar
Durumu çok şükür iyi üniversitede tanışmıştık tekrar bir araya geldik , ama ben sadece üniversite arkadaşımdı hiçbirşeyi bilmiyordumHepimiz birer engelli adayıyız.. karşıdan karşıya geçerken bir araba çarpmayacağının garantisi yok.. o yüzden seviyorsanız kulaklarınızı kapayin.. ve bu arada merak ettim eş adayınızın durumu gerçekten parası için onunla birlikte denilebilecek kadar iyi mi ? Yoksa bu disardaki milletimizin bakış açısı mı? Sadece merak ettim
Çok mutlu olursunuz inşallah diyelim o zamanDurumu çok şükür iyi üniversitede tanışmıştık tekrar bir araya geldik , ama ben sadece üniversite arkadaşımdı hiçbirşeyi bilmiyordum
Çok teşekkür ederim inşallahÇok mutlu olursunuz inşallah diyelim o zamankonu sahibi gelişmelerden haberdar edin
Annenize şunu sorun: Allah korusun yarın sizin başınıza bir şey gelse sizi de mi istemeyecekler? Burada ne yakışıklı adamlar! Okuduk karısına etmediği kalmayan.. ailenizi ikna edin sizi bu kadar seven biri hayatta iki kere karşınıza çıkmayabilirMerhaba herkese benim bir derdim var kızlar 1 yıllık bir ilişki içerisindeyim , sevgilimle yakında nişan ve söz yapmayı düşünüyoruz lakin sevgilim doğuştan bir bacağı diğerinden kısa topallıyor . Bunu hiç problem etmedim çünkü onu çok seviyorum o da beni aynı şekilde beni koruyor kolluyor herşeyi düşünüyor eğer onunla evlilik yaparsam Her yönden gerçekten çok iyi bir evlilik yapmış olurum . Birbirimizi hem bu kadar seviyorken onun herşeyini düşünüyorum yorulmaması için kısaca ben bu durumu benimsedim lakin dışarıdan bakılınca ben herkesin çok güzel diye tanımladığı yanlış anlamayın bunu ama peşinden koşulan biriyim. Bunu yanlış anlamayın lütfen kendimi övmek için kesinlikle demiyorum ama uzaktan bakan birisi hemen bu kız çocuğun parası için onunla birlikte denilip kötü kötü bakılıyor o kadar üzülüyorum kigençliğine güzelliğine yazık etme deniliyor . Yolda yürürken bile o bakışları anlayabiliyorum yakıştırılmıyor ve denk görülmüyoruz . Dışarıya tamamen kulaklarımızı kapadık. Lakin aileme kapatamıyorum sevgilim o kadar iyi o kadar muhteşem bir insan ki beni el üzerinde taşıyor beni şu güne kadar bir defa üzmedi onun gibi birisi birdaha çıkmaz . Ve şimdi de aileler tanışma falan derken kendi ailemden çok çekiniyorum . Çünkü annem böyle bir duruma asla izin vermez ki normal olarak söylediğimde bile çok büyük tepkiler veriyor , ne yapacağımı şaşırdım kaldım onu seviyorum ama ailemi de karşıma nasıl alırım bilmiyorum vazgeçmediğim için bana hakaret ediyorlar psikolojik olarak çöktüm nolur yardım edin
Bakın karma diye bişey var bu kadar muhteşem dediğiniz birini sırf bu sebeple bırakırsınız gidip engelsiz biri ile evlenirsiniz başınıza türlü bela gelir yada bir kaza olur size bişey olur.. hayat bu yarınımızın garantisi yok siz o adamı ezikleyip dıracaksanız aslında ayrılmanız iyi olur adam açısından ama yok ben yanındayım onu da seviyorum diyorsanız bu ayrılık sebebi değil. Ama açıkcası ben sevdiğinizi düşünmedimMerhaba herkese benim bir derdim var , 1 yıllık bir ilişki içerisindeyim. Sevgilimle üniversitede tanıştık o sıralar sadece arkadaştık daha sonra biraraya geldik. Birbirimizi seviyoruz yakında nişan ve söz yapmayı düşünüyoruz lakin sevgilim doğuştan bir bacağı diğerinden kısa yani topallıyor . Bunu hiç problem etmedim inanın böyle bir durum olduğunu unutuyorum bile çünkü onu çok seviyorum o da beni aynı şekilde. Beni koruyor kolluyor herşeyi düşünüyor herşey de yanımda oluyor .Eğer onunla evlilik yaparsam Her yönden gerçekten çok iyi bir evlilik yapmış olurum . Ben ise dışarıdan bakılınca herkesin çok güzel diye tanımladığı yanlış anlamayın bunu ama güzel bulunan biriyim. Bunu yanlış anlamayın lütfen kendimi övmek için kesinlikle demiyorum. Sevgiliminde maddi olarak durumu iyidir uzaktan bakan birisi hemen bu kız çocuğun parası için onunla birlikte denilip kötü kötü bakılıyor o kadar üzülüyorum kigençliğine güzelliğine yazık etme deniliyor . Hiç hak etmediğim şeyler duyuyorum . Yolda yürürken bile o bakışları anlayabiliyorum yakıştırılmıyor ve denk görülmüyoruz . Dışarıya tamamen kulaklarımızı kapadık. Lakin aileme kapatamıyorum sevgilim o kadar iyi o kadar muhteşem bir insan ki beni el üzerinde taşıyor beni şu güne kadar bir defa üzmedi onun gibi birisi birdaha çıkmaz . Ve şimdi de aileler tanışma falan derken kendi ailemden çok çekiniyorum . Çünkü annem böyle bir duruma asla izin vermez ki normal olarak söylediğimde bile çok büyük tepkiler veriyor , ne yapacağımı şaşırdım kaldım onu seviyorum ama ailemi de karşıma nasıl alırım bilmiyorum vazgeçmediğim için bana hakaret ediyorlar psikolojik olarak çöktüm nolur yardım edin
Öyle bir kısalık değil topallıyor tamamen yani belli olan bir durum bu önemli değil tabi amaDiş doktorumun eşide kendiside aile dostumuz .
Ortopedik yüksek taban ayakkabı giyiyormuş bir bacağı kısa olduğu için .
Kendisi söylemese hiç farketmedim kaç yıllık arkadaşız .
öyle bir muamele yapmıyorlar , sadece sen değilsin evlenmesi gereken kişiAilenize, hepimizin birer engelli adayı olduğunu açık ve net bir şekilde ifade edin ve engelli insanlara ikinci sınıf insan muamelesi yapmalarına da asla müsaade etmeyin.
ben ona hiçbirşey yansıtmadım bile nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz neyle düşünmediniz onu sevmediğimi sizde önyargılarla bunları yazıyorsunuz . Neye dayanarak onu sevmiyorum ? Keşke görseydiniz .Bakın karma diye bişey var bu kadar muhteşem dediğiniz birini sırf bu sebeple bırakırsınız gidip engelsiz biri ile evlenirsiniz başınıza türlü bela gelir yada bir kaza olur size bişey olur.. hayat bu yarınımızın garantisi yok siz o adamı ezikleyip dıracaksanız aslında ayrılmanız iyi olur adam açısından ama yok ben yanındayım onu da seviyorum diyorsanız bu ayrılık sebebi değil. Ama açıkcası ben sevdiğinizi düşünmedim
Birbirimizi çok seviyor ve anlaşıyoruzÖnemli olan sizin birbirinizi sevip anlaşmanız kimseyi dinlemeyin ailende zamanla kabullenicektir sakın pes etmeyin düşmez kalkmaz bir Allah yarın bir gün ne olucağımız belli mi annenizle sakince konuşun ne kadar anlaştığınızı iyi biri olduğunu anlatın tanıyınca engellini görmezden gelebilicek kadar olgun olabilirse kendiside sevicektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?