• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engelli eş yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim ilginiz için sordum bu durumu daha önceden bunları denemiş lakin yürüyüşünde bir değişme olmamış eklemlerinde olan bir problemden bacakları yine aksıyormuş ama çok teşekkür ederim ilginize 🌸

Tatlim benimki ayaginda bir engeliyle dogdu ama tedavi edilebilir birseymis sukur. Irsi birseymis bu ama.. esimin ailesinde bir kac kisidede varmis mesela. Ben bilmiyordum bunu. 3 cocugum var ve sadece 2. Cocugumda vardi bu. Simdi goren bilmez anlamaz sukur.

Ha kalici birsey olsaydi ve ilerde dusunki oglumu mukemmele yakin yetistirmisim ve kiz arkadasi bu sekilde sorgulasa ve onu bu duruma dusurse tabiiki cok ama cok uzulurum..sanirim kizin aileside oglumu kiracak olsa sirf bu sebepten o isi bozar kimsenin gozunun yasina bakmam: ( tabii boyle birsey yapsam ilerde oglum senin yuzunden olmadi derse onada uzulurum. Kisaca yukarisi biyik asagsi sakal.

Bir yandanda dusununce.. bazi erkeklerin iradesi yok siddet egilimi var, kalbi yok denecek kadar vicdansizlar.. fiziksel herseyi saglam olup bunlar eksik olanlar var.. hangisi daha iyi konu sahibi karar versin
Bunu ona hiç yansıtmadım çünkü yansıtmam için hiçbir sebep olmuyor böyle birşey unutuyorum dahi . Ama siz bir annesiniz dediğiniz çok doğru bende bu yüzden onu kırmamak adına ailemi de ikna ediyorum. Onu bırakmayacağım Allah’ın izniyle teşekkür ederim yorumunuza ☺️

Bir bacağı diğerinden daha kısa sevgilinin diye, kendini niye yakmış oluyorsun onu anlamıyorum.
Bizim ne garantimiz var?

Seni öncelike tebrik ediyorum arkadaşım. Eğer korktuğun gibi ailenden birakman yönünde bir baskı gelirse onlara sunu şöyle. Bana hem benim hem sizin yarın bu duruma dusmeyecegimiz garantisini verin bırakayım de. Ama garanti veremezseniz ben bırakmayacağım de. Sunu unutmayın kimi hangi hali ile kiniyorsa insan onu yaşamadan ölmez. Inşallah aşarsın Allah yardımcın olsun.
Allah razı olsun ❤️

Hiçbirimizin yarına garantisi yok ki umarım ailen de sorun çıkarmaz

Bak benim babam da aynı durumdaydı bi bacağı diğerinden kısa kimsede kötü gözle bakmadı daha yeni ameliyatını oldu şimdi sorunu yok gittiniz mi doktora merak ettim

Özelden de yazabilirsin konuşmak istersen...

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak elalemin ne dediğinin hiç bir önemi yok bu sırada sizin güzeliğiniz göklere yükseltilirken yani siz Angelina olurken onu hobit hata smegol gibi gösterecekler ayılacak bayılacak hatta benim üstüme bile yürüdüler eşimin trafik kazası sonucu biri birinden uzun topalıyormuş ben farketmedim sonuç 10 yıllık evliyim parası için diyenlere iflas etti yine boşanmadım tamam mükemmel değil her şey ama bana güçlü kadın olmayı o öğretti o yüzden minnettarım eşime

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak elalemin ne dediğinin hiç bir önemi yok bu sırada sizin güzeliğiniz göklere yükseltilirken yani siz Angelina olurken onu hobit hata smegol gibi gösterecekler ayılacak bayılacak hatta benim üstüme bile yürüdüler eşimin trafik kazası sonucu biri birinden uzun topalıyormuş ben farketmedim sonuç 10 yıllık evliyim parası için diyenlere iflas etti yine boşanmadım tamam mükemmel değil her şey ama bana güçlü kadın olmayı o öğretti o yüzden minnettarım eşime
Peki bu süreci nasıl atlattınız ? Ben karakter olarak güçsüz bir yapıdayım sürekli ağlıyorum çok yoruldum tanışmaya bile ikna olmuyorlar

Sevgilin ağır engelli değil ailenize empati yapmasını tavsiye edin onun yerinde siz olsaydınız ne olurdu acaba engel yeter ki kalplerde olmasın

Peki bu süreci nasıl atlattınız ? Ben karakter olarak güçsüz bir yapıdayım sürekli ağlıyorum çok yoruldum tanışmaya bile ikna olmuyorlar
Anlatsam korkarsın:)babam silahını almış vurmaya gidiyordu kendine gel şu haline bak Allahın emrini bilmiyor musun sen dedim nasıl dedim bilmiyorum ama o şokla sustu..benimkilerde izin vermiyordu her gün geldiler çok büyük adamlar soktular araya kayınbabam babamın önünde gezdi babam kovdu hakaret etti ama bırakmadılar kötü günlerdi ama kısmetse oluyor bir şekilde

Benim de bir akrabam anlattığınız gibi. Sağ bacağı diğerine göre kısa. Yürürken aksıyor ama evlendi. Aslında ağır engelli değil niye bu kadar sorun ettiler bilemedim hangimizin engelli olmayacağı garanti ? Ben biraz yapıcı konuşursanız ailenizi ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum tabi biraz zaman gerekecek

Anlatsam korkarsın:)babam silahını almış vurmaya gidiyordu kendine gel şu haline bak Allahın emrini bilmiyor musun sen dedim nasıl dedim bilmiyorum ama o şokla sustu..benimkilerde izin vermiyordu her gün geldiler çok büyük adamlar soktular araya kayınbabam babamın önünde gezdi babam kovdu hakaret etti ama bırakmadılar kötü günlerdi ama kısmetse oluyor bir şekilde
Kısmetin ayaklarına dolanır diye bir söz okumuştum . Çok doğru inşallah bizde böyle sizin gibi olabiliriz

Ay para ıcın dıyenlerıde ben anlamıyorum ne bılıyorlar acaba belkı cocuk fakır. Aılenızı karsınıza alacak bı durum yok haklı sebeplerı olur tamam ama boyle bısey ıcın karsıya alma denmez ona sızene ben sevıyorum begenıyorum ne bılıyorlar belkı allah korusun sızınde basınıza gelebılır daha kotusude olabılır. Hepımoz engellı adayıyız sonucta

Kesinlikle, sen "bu kız bu oğlana parası için bakmıştır" yazacak kadar kalbi güzel bi insansın. Sen nasilsan insanlar da öyle düşünüyor sanıyorsun. Yazık gerçekten çocuğa keşke gerçek yüzünü görse
Bunu bize ve ona söyledikleri için yazdım . Kalbiniz ne kadar kötü bu yazdığınız yorumdan belli . Allah gönlünüze göre verir inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back