Engelli eş yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladim dedigim gibi zaman lazim,yada annenizin sozunu dinleyecegi birisi gerek komsu,teyze vs illaki vardir iyi anlastigi.

Sadece anneniz mi tepkili diger aile bireyleri nasil karsilar.
Teyzelerim falan da aynı şekilde beni uygun görmüyorlar layıkın değil diyorlar ama onu çok sevşyorum hiçbir şekilde yansıtmadım bu durumu başka bahanelerle tanışma işini erteliyorum çünkü üzülüp kırılmasından korkuyorum

Hepimiz engelli adayıyız doğru bu konuda asla yorum yapamam
Ama! Ailenizin sizi gerçekten sevip düşündüğüne inanıyorsanız asla onların fikirlerini yabana atmayın anne baba hissediyor bunun birçok örneğini gördük okuduk yaşadık
Ailenizden gelen engel dışındaki yorumlara mutlaka dikkat edin tekrar düşünün
Allah korusun 2 ay sonra eşim beni eziyor ailesi şunu dedi
Herşey para değilmiş eşim değişti,kendi eksikliğini beni deaktive ederek gideriyor gibi şeyler söylemeyin

Bence senin kafan karışmış acaba gercekten kendime yazık mi ediyorum ilerde pisman olur muyum diye dusunmussun eğer bu düşünceler bir kere bile aklından gecmisse birak derim çünkü evlendikten sonra mutsuz olma ihtimaliniz var kendinize bi soru sorun bugün yada ilerde sevgilinizin başına bisey gelip ölse ne hissederdiniz vereceginiz karar ona göre olsun

Bu arkadasinin durumunu tam bilemem tabii ama temkinli olmakta fayda var. Benim basimdan gectigi icin diyorum.
Sizin bahsettiginiz durumda pek tabi başa gelebilir garantimiz yok. Yanlis anlamayin sadece kendisindede ayni sorun vardi ondan aldigim bilgiye dayanarak soyledim..belki anomalinin genetik olarak farkli türleri olabilir. Benim kardesiminde fazla parmaklari olmustu.. yani Rabbim bilir elbette.Insallah Allahim hayirlisini versin sizede gecmis olsun. Halloldumu cocugunuzunki?

Evet simdi 4 yasinda cok sukur kosuyor yuruyor. Bu fazla parmskta genetikmis oyle biliyorum. Ne yapiyolar? Aliyolar mi o fazla parmagi? Lisedebi hocam vardi bi ayagi 6 parmakliydi

Elbette kafam karıştı bütün gün evde sizi birileri olmaz olmaz diye konuşsa ne düşünürsünüz ki ? Onu çok seviyorum onsuzluğa dayanamıyorum ama ailenizin sözlerini bir kenara atamıyorsunuz .

Ne kadar muhteşem hoşgörülü insanların olduğu bir ülkedeyiz değil mi? Mükemmeliz bence ülkece ya. Süper ötesi. Engelli insanları üzmeyen kırmayan, empati duygumuz yüksek.Onların hayatlarını kolaylaştırmak için canhıraş çabalıyoruz falan. Neyse gerçeklere dönelim
Allah bizim cezamızı vermiş..

Evet simdi 4 yasinda cok sukur kosuyor yuruyor. Bu fazla parmskta genetikmis oyle biliyorum. Ne yapiyolar? Aliyolar mi o fazla parmagi? Lisedebi hocam vardi bi ayagi 6 parmakliydi
Allah size bagislasin.. ya aslinda hicbirimizde boyle bi problem yoktu kardesim dedigim ikizim oluyor belki ikiz gebelik nedeniyle olmustur eskiden doktorlar oyle genis arastirmiyorlardi. Ayaklarinda vardi kestirdiler 1 er fazlaydi.. suan normal sukur.. annem parmaklari sayarmis hep ilkte benmi yanlis sayiyorum acaba demis:) suan hic farki yok sukur.kucukken ameliyat oldu zaten..

Sizede gecmis olsun.. evet cogul gebeliklerde riskler cogaliyor. Neyseki teknolojide cok ilerledi

Ailenizin de eş adayinizi tanıması için onlara zaman tanıyın. Sonra herşey yoluna girer

Elbette kafam karıştı bütün gün evde sizi birileri olmaz olmaz diye konuşsa ne düşünürsünüz ki ? Onu çok seviyorum onsuzluğa dayanamıyorum ama ailenizin sözlerini bir kenara atamıyorsunuz .
O halde sabırla bekleyin o da beklesin ve devamli üzgün görünün sevmekten hic vazgecmeyeceginizi hissettirin eğer aileniz sizi seviyorsa halinizi anlayip kabullenceklerdir bu bi kaç ayda sürer bi iki yil da sürer amacınız ailenize ondan vazgecmeyeceginizi ondan başkasıyla asla evlenmeyeceginizi ikna etmek olsun

Seviyorsan sevginin arkasında dur..o acayip bakanlardan biride birgün aynısını yasayabilir bunu unutma..

Onu hiç tanımıyorlar sadece engel durumuna bu yorumu yapıyorlar . Kendisi okumuş kültürlü çok iyi bir yerlere gelmiş birisidir . Ailem sadece engel olarak ileride bu durum sorun olacağını insanlar ne der diye istemiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…