Teyzelerim falan da aynı şekilde beni uygun görmüyorlar layıkın değil diyorlar ama onu çok sevşyorum hiçbir şekilde yansıtmadım bu durumu başka bahanelerle tanışma işini erteliyorum çünkü üzülüp kırılmasından korkuyorumAnladim dedigim gibi zaman lazim,yada annenizin sozunu dinleyecegi birisi gerek komsu,teyze vs illaki vardir iyi anlastigi.
Sadece anneniz mi tepkili diger aile bireyleri nasil karsilar.
Kendi doktoru oyle demisti. Sormustum cunku.. sohbrt etmistik.Bahsetmek istememistim ama benim oglumun ayagindada rahatsizlik vardi dogustan ve genetikti bu mesela. Neye gore genetik olmuyor diyorsunuz siz?
Bu arkadasinin durumunu tam bilemem tabii ama temkinli olmakta fayda var. Benim basimdan gectigi icin diyorum.Kendi doktoru oyle demisti. Sormustum cunku.. sohbrt etmistik.
Bence senin kafan karışmış acaba gercekten kendime yazık mi ediyorum ilerde pisman olur muyum diye dusunmussun eğer bu düşünceler bir kere bile aklından gecmisse birak derim çünkü evlendikten sonra mutsuz olma ihtimaliniz var kendinize bi soru sorun bugün yada ilerde sevgilinizin başına bisey gelip ölse ne hissederdiniz vereceginiz karar ona göre olsunMerhaba herkese benim bir derdim var kızlar 1 yıllık bir ilişki içerisindeyim sevgilimle yakında nişan ve söz yapmayı düşünüyoruz lakin sevgilim doğuştan bir bacağı diğerinden kısa yani engelli . Bunu hiç problem etmedim çünkü onu çok seviyorum o da beni aynı şekilde beni koruyor kolluyor herşeyi düşünüyor eğer onunla evlilik yaparsam maddi ve manevi yönden gerçekten çok iyi bir evlilik yapmış olurum . Birbirimizi hem bu kadar seviyorken onun herşeyini düşünüyorum yorulmaması için kısaca ben bu durumu benimsedim lakin dışarıdan bakılınca ben herkesin çok güzel diye tanımladığı yanlış anlamayın bunu ama Peşinden koşulan biriyim. Bunu yanlış anlamayın lütfen kendimi övmek için kesinlikle demiyorum ama uzaktan bakan birisi hemen bu kız çocuğun parası için onunla birlikte gençliğine güzelliğine yazık etme deniliyor . Yolda yürürken bile o bakışları anlayabiliyorum yakıştırılmıyor ve denk görülmüyoruz . Lakin sevgilim o kadar iyi o kadar muhteşem bir insan ki beni el üzerinde taşıyor beni şu güne kadar bir defa üzmedi onun gibi birisi birdaha çıkmaz . Ve şimdi de aileler tanışma falan derken kendi ailemden çok çekiniyorum . Çünkü annem böyle bir duruma asla izin vermez ki normal olarak söylediğimde bile çok büyük tepkiler veriyor , ne yapacağımı şaşırdım kaldım onu seviyorum ama ailemi de karşıma nasıl alırım bilmiyorum nolur yardım edin
Sizin bahsettiginiz durumda pek tabi başa gelebilir garantimiz yok. Yanlis anlamayin sadece kendisindede ayni sorun vardi ondan aldigim bilgiye dayanarak soyledim..belki anomalinin genetik olarak farkli türleri olabilir. Benim kardesiminde fazla parmaklari olmustu.. yani Rabbim bilir elbette.Insallah Allahim hayirlisini versin sizede gecmis olsun. Halloldumu cocugunuzunki?Bu arkadasinin durumunu tam bilemem tabii ama temkinli olmakta fayda var. Benim basimdan gectigi icin diyorum.
Evet simdi 4 yasinda cok sukur kosuyor yuruyor. Bu fazla parmskta genetikmis oyle biliyorum. Ne yapiyolar? Aliyolar mi o fazla parmagi? Lisedebi hocam vardi bi ayagi 6 parmakliydiSizin bahsettiginiz durumda pek tabi başa gelebilir garantimiz yok. Yanlis anlamayin sadece kendisindede ayni sorun vardi ondan aldigim bilgiye dayanarak soyledim..belki anomalinin genetik olarak farkli türleri olabilir. Benim kardesiminde fazla parmaklari olmustu.. yani Rabbim bilir elbette.Insallah Allahim hayirlisini versin sizede gecmis olsun. Halloldumu cocugunuzunki?
Elbette kafam karıştı bütün gün evde sizi birileri olmaz olmaz diye konuşsa ne düşünürsünüz ki ? Onu çok seviyorum onsuzluğa dayanamıyorum ama ailenizin sözlerini bir kenara atamıyorsunuz .Bence senin kafan karışmış acaba gercekten kendime yazık mi ediyorum ilerde pisman olur muyum diye dusunmussun eğer bu düşünceler bir kere bile aklından gecmisse birak derim çünkü evlendikten sonra mutsuz olma ihtimaliniz var kendinize bi soru sorun bugün yada ilerde sevgilinizin başına bisey gelip ölse ne hissederdiniz vereceginiz karar ona göre olsun
Allah size bagislasin.. ya aslinda hicbirimizde boyle bi problem yoktu kardesim dedigim ikizim oluyor belki ikiz gebelik nedeniyle olmustur eskiden doktorlar oyle genis arastirmiyorlardi. Ayaklarinda vardi kestirdiler 1 er fazlaydi.. suan normal sukur.. annem parmaklari sayarmis hep ilkte benmi yanlis sayiyorum acaba demis:) suan hic farki yok sukur.kucukken ameliyat oldu zaten..Evet simdi 4 yasinda cok sukur kosuyor yuruyor. Bu fazla parmskta genetikmis oyle biliyorum. Ne yapiyolar? Aliyolar mi o fazla parmagi? Lisedebi hocam vardi bi ayagi 6 parmakliydi
Sizede gecmis olsun.. evet cogul gebeliklerde riskler cogaliyor. Neyseki teknolojide cok ilerlediAllah size bagislasin.. ya aslinda hicbirimizde boyle bi problem yoktu kardesim dedigim ikizim oluyor belki ikiz gebelik nedeniyle olmustur eskiden doktorlar oyle genis arastirmiyorlardi. Ayaklarinda vardi kestirdiler 1 er fazlaydi.. suan normal sukur.. annem parmaklari sayarmis hep ilkte benmi yanlis sayiyorum acaba demis:) suan hic farki yok sukur.kucukken ameliyat oldu zaten..
Ailenizin de eş adayinizi tanıması için onlara zaman tanıyın. Sonra herşey yoluna girerMerhaba herkese benim bir derdim var kızlar 1 yıllık bir ilişki içerisindeyim sevgilimle yakında nişan ve söz yapmayı düşünüyoruz lakin sevgilim doğuştan bir bacağı diğerinden kısa yani engelli . Bunu hiç problem etmedim çünkü onu çok seviyorum o da beni aynı şekilde beni koruyor kolluyor herşeyi düşünüyor eğer onunla evlilik yaparsam Her yönden gerçekten çok iyi bir evlilik yapmış olurum . Birbirimizi hem bu kadar seviyorken onun herşeyini düşünüyorum yorulmaması için kısaca ben bu durumu benimsedim lakin dışarıdan bakılınca ben herkesin çok güzel diye tanımladığı yanlış anlamayın bunu ama Peşinden koşulan biriyim. Bunu yanlış anlamayın lütfen kendimi övmek için kesinlikle demiyorum ama uzaktan bakan birisi hemen bu kız çocuğun parası için onunla birlikte gençliğine güzelliğine yazık etme deniliyor . Yolda yürürken bile o bakışları anlayabiliyorum yakıştırılmıyor ve denk görülmüyoruz . Dışarıya tamamen kulaklarımızı kapadık. Lakin aileme kapatanıymışım sevgilim o kadar iyi o kadar muhteşem bir insan ki beni el üzerinde taşıyor beni şu güne kadar bir defa üzmedi onun gibi birisi birdaha çıkmaz . Ve şimdi de aileler tanışma falan derken kendi ailemden çok çekiniyorum . Çünkü annem böyle bir duruma asla izin vermez ki normal olarak söylediğimde bile çok büyük tepkiler veriyor , ne yapacağımı şaşırdım kaldım onu seviyorum ama ailemi de karşıma nasıl alırım bilmiyorum nolur yardım edin
Allahim kimseye kaldiramayacaģi yük vermesin..Sizede gecmis olsun.. evet cogul gebeliklerde riskler cogaliyor. Neyseki teknolojide cok ilerledi
O halde sabırla bekleyin o da beklesin ve devamli üzgün görünün sevmekten hic vazgecmeyeceginizi hissettirin eğer aileniz sizi seviyorsa halinizi anlayip kabullenceklerdir bu bi kaç ayda sürer bi iki yil da sürer amacınız ailenize ondan vazgecmeyeceginizi ondan başkasıyla asla evlenmeyeceginizi ikna etmek olsunElbette kafam karıştı bütün gün evde sizi birileri olmaz olmaz diye konuşsa ne düşünürsünüz ki ? Onu çok seviyorum onsuzluğa dayanamıyorum ama ailenizin sözlerini bir kenara atamıyorsunuz .
Keşke bu kadar dediğiniz gibi kolay olsa , Nuh diyor peygamber demiyorlar . Hatta vazgeçmediğim için bana hakaret ediyorlar psikolojik olarak çöktümBaşkasıyla evlenmem deyin sevenlerin arasına girilmez ki canım aaa
Onu hiç tanımıyorlar sadece engel durumuna bu yorumu yapıyorlar . Kendisi okumuş kültürlü çok iyi bir yerlere gelmiş birisidir . Ailem sadece engel olarak ileride bu durum sorun olacağını insanlar ne der diye istemiyorlarHepimiz engelli adayıyız doğru bu konuda asla yorum yapamam
Ama! Ailenizin sizi gerçekten sevip düşündüğüne inanıyorsanız asla onların fikirlerini yabana atmayın anne baba hissediyor bunun birçok örneğini gördük okuduk yaşadık
Ailenizden gelen engel dışındaki yorumlara mutlaka dikkat edin tekrar düşünün
Allah korusun 2 ay sonra eşim beni eziyor ailesi şunu dedi
Herşey para değilmiş eşim değişti,kendi eksikliğini beni deaktive ederek gideriyor gibi şeyler söylemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?