engelli biriyle ilişki icin düşüncelerinize ihtiyacim var :(

yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim

bende gözleri görmüyor ya da tekerlekli sandalye de falan sanmıştım !!!
bacak aksaması mı engel ???????????????????????????
ayıp ediyorsun engeller engel olmamalı ben geçen nette ne gördüm bak ve düşündüğün şey için vicdanını yokla !!
http://www.dailymotion.com/video/xmq4as_kolu-ve-bacagi-olmayan-adam-tanri-yi-buldu_shortfilms

evet calisiyormus, veri girisi yapiyormus bir sirkette ama evden calisiyorum dedi.

Evden nasıl veri girişi yapar ki? Düzenli gelip gittiği bir işi yok mu?
Bence bu ayağındaki engelden daha önemli bir konu.

hayattaki tek engel insanların düşüncelerindedir.. bence hoşlandıysanız kabul edin. ayrıca olmazsa da gayet rahat ayrılabilirsiniz. engelli diye acımak bence o insana en büyük hakaret olur. gerekçesini söyler kibarca ayrılırsınız. tabi ayrılık mevzusunu konuşmak için erken. bakarsınız mutlu bir birlikteliğin adımı olur

Universitede bir oda arkadasim vardi, ilk gordugumde ayagindaki aksaklik dikkatimi cekmisti ama samimi degiliz diye soramamistim. Daha sonra o kadar samimi olduk ki, Ben Hic onun engelini farketmedim, Hic de sormadim, benim icin onemli olan dostlugu ve muhabbeti idi.

Yani karsinizdaki insanin kisiligi o kadar iyi olur ve seversiniz ki o kucucuk engeli gormezsiniz. Tabi yine de iyi dusunun, karar sizin, sonucta gonlunuzun sevdigi insani secmekte ozgursunuz, engelli diye aciyarak kabul etmeyin. Yalniz engelinden dolayi kabul etmezseniz de vicdan azabi duymayin.

yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim

Bnce sorun etmemelisin. Sana karsi davranislari iyiyse sans vermelisin. Sadece engelini sen sorma o anlatsin sana. Sen sorarsan kndini ezik hissedebilir. Bakarsn iyi anlasirsinz koluna takar gezersin onunda guveni gelir kndine :)) bazi tipler vardr ben engelliyim clisamam diyip 2gun bi yerde 5gun bi yerde calisirlr oyle biriyse hic baslama tabi

Bence biraz anlayışlı olmamız lazım hemen başlanmış yine içindeki engel, kafandaki engel diye...
Hayatımızdaki insanların Allah göstermesin başına bi'şey gelse hepimiz seferber oluruz, destek oluruz, engelini gözümüz görmez.
Ancak yeni tanıştığımız sırf beğendiğimiz birini hayatımıza dahil ederken zaten bi'ton acabamız olur.
Konu sahibi de acaba sıkıntı olur mu diyo. Aşık olsa eminim ki gözü görmeyecekti ama değil.
Olay bacağın aksaması değil aslında, konu sahibinin şuan ki hissettiğine göre adamın boyu iki cm kısa olsa "sorun olur mu soğur muyum" diye düşünecekti.

Mantığı çok devrede olduğu için aşık olamazsam gözümde büyütür müyüm diye düşünüyo sanırım.

Ancak aksama cidden engel değil, çünkü kendi kendine yetebilecekse engel denemez ona. Adam çalışıyodur da, kendi ihtiyaçlarını da yerine getiriyodur.
Oyüzden takılma buna, takılırsan sürekli aklına takılır aşamazsın.

hafif bir aksamanın onun hayatını büyük ölcude engelledigini sanmıyorum..

gayet saglıklı bir arkadasım yıllar once görme engelli bir adamla evlendi.. cok severek cok isteyerek evlendiler hemde. ve şimdi o kadar mutlular ki... ve inanamayacagınız derece de deger veriyor adam kadına.. fakat bunun sebebi kadına duydugu minnet degil ask...

sevdikten sonra cok buyuk engeller bile aşılır hatta gözünüze bile görünmez.. bence sizde hoslandıysanız reddetmeyin en azından bi konusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…