engelli biriyle ilişki icin düşüncelerinize ihtiyacim var :(

yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim

Benim dayımın ayağı 8 cm kısa diğerinden aksıyor. Ama ben böyle bi centilmen görmedim hayatımda. Kadın dilinden anlamak ve mutlu etmek için doğmuş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşlanıyorsan kabul edersin, hoşlanmıyorsan kabul etmezsin. Eğer yürürse ilişkiniz sorun yok. Yürümezse de ayrılırsın. Yani bacağı aksıyor diye neden şimdiden nasıl ayrılırım diye kara kara düşünüyorsun ki. Benim eşimin iki bacağı yok. Emin ol engelliler "Ben engelliyim nasıl beni terk eder" falan diye düşünmüyor. Sen bir ayrılıktan ne kadar etkileniyorsan o da o kadar etkileniyor. Ekstradan bir acıma duygusuna ihtiyaçları yok. Hatta en sinir oldukları şey bu. Yani uzaylı muamelesi yapmaya gerek yok. Rahat ol.

bende engelli diyince daha farklı birşey zannettim
benim annem babam da sağır dilsiz sonradan oldukları için çocuklarda bir sorun yok yani işaret diliyle anlaşıyoruz birbirlerini de çok seviyorlar.
yani demem o ki sadece bacağında ki aksamayı büyük bir kusur gibi görmeyin
inşallah sonunuz iyi olur :)

Ben yazaktım üşenddim biri benim yerime aynen yazmış. Ruh ikizimi buldum resmen

gelismeleri burdan yazacagim bugun gelir kesin yine :)

hadi hayırlısı
engelli biriyle birlikte olmak cidden iyi düşünülmesi gereken sorumluluğu çok fazla olan bir ilişki
senin durumunda bende bunu engel olarak görmem
çok takıntılı isen bence yüz verme
sizinle başka bir arkadaşımız ilgilensin de ve ifade et kendini

aklıma yüz nakli olan gencin yanındaki sarışın bayan geldi
eminim bir çoğunuz ekranlarda görmüşsünüzdür
asıl engel bu bence

aşk engel tanımıyor
umarım onlarınkide gerçektir
medyatiklik kaygısı taşımıyordur

eşim engelli
hayatımın en doğru kararı diyebilirim
güvenimi sarsmadı üzmedi
yıpratmadı
gözümün içine bakan benim mutluluğum için çabalayan bir adam

engeli ise bizi yıpratmıyor sol bacağı 7 cm kısa çocuk felci geçirmiş

bu da dert mi bizim için değil.

ahhh anlatacak çokşey var.

sen ne düşünüyorsun o kişiden hoşlanıyor gibisin

iyi düşün engeli sana engel olacak ise hiç üzme

yani tam bir hoslanti diyemem hic bir sey de yok diyemem ilgisi, konusmasi biraz etkiledi sanirim. hep iliskilerimde sorun yasadim maço tipler cikti hep karsima bni aldatmicak sevip sayacak birine benziyor.

Ayagında aksama mı var sadece? Bence o bş engel bile sayılmaz. Benim kuzenşm gerçekten engelli biriyle evlendi yüreyemiyodu tekerlikli sandalyesi vardı. Onla ilgili hiç bi problem yaşamamıştı. Tabi sonradan boşandılar ama çocuk kuzenimşn üzerine magza açıp borçları kuzenimin üstüne yıkıp kaçtıgı için boşandılar. Ki kuzenimde sarılın zayıf küçük burunlu kalın dudaklı sokakta görğnce dönüp bakıcagmız kızlardandı ama işte önemli olan engel değil karakter bence.
Teklif ederse red edim mi demişsiniz? Sizde hoşlandıysanız tabi ki ed etmeyin. Gayet saglıklı biriyle çıksaydınız bi kaza geçirse ayagı sakat kalsa terk mi edicez? Tabi ki hayır. Bence ayagı sakat diye sakın red etmeyin ama çok hoşlanamdıysanız görüşmek istemezseniz o size kalmış ki buraya konu açtıgnıza göre hoşlandınız.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben aradıklarımı eşimde buldum.
sevgi saygı sadakat şefkat....

o veya bi başkası bilemem
doğru kişiyi bulman dileğiyle.

yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim

Tek engeli ayaktaki aksama mı? Sizin için çok önemliyse kalıcı mı? yoksa geçici mi olduğunu bilmeden ümit vermeyin derim.

Benim eşimin geçen sene aşil tendonu yırtıldı, 3 ay rom walker ayakkabı giydi (alçı yerine kullanılan ayakkabı) ve 9 ay resmen topal gibi yürüdü, eyvah öyle kalacak heralde dedim ama doktorumuz tam bir yılda eski halini alacak dedi (ameliyatsız bir tedavi uygulandı) 1 yıl dolmasına 25 gün var ama çok şükür aha topal kaldı dediğim eşim maşallah normal yürüyüşüne döndü.

Belki onda da öyle bir şey vardır.

Bu arada ben eşimin resmen topal gibi yürümesini hiç dert etmemiştim.

Son düzenleme:

Benim sol bacağımda sağ bacağımdan biraz kısa. Tek ayağımı kaldırdığımda diğer bacağımın hizasıyla eşitleniyor. ama ne yürürken, ne koşarken hiç bir aksaklık olmuyo. Dışarıdan görenler ben demeden fark etmiyor. Yürürken zorlandığım zamanlarda sadece ben farkediyorum bunu.. Ve sevgilim bu durumu biliyor. Yani şimdi o ne düşünsün "doğum yaparken ya sorun olursa o yüzden ben bu kızla birlikte olmayım mı?" desin. Bu tarz şeylerde bu gibi durumlar olabileceğini okudum ama ben hiç oralı olmadım. Kimsede olmuyor. Bazen pantolon tayt falan giydiğimde gözüme çarpıyor bir dengesizlik olduğu. Mesela pantolonlarımın bacak uzunluğu farklı olur kestirirken ona göre kestiririm. Ama sevgilimle hiç bir zaman sorun olmadı bu. Ayrıca sevgilimin 3 tane engelli (Zihinsel, çocuklukta yanlış tedaviden ve doğumdan kalma) ama genetikmi tabi bilemem belki de öyle. Ben bunları düşünüp onu bırakamam çünkü seviyorum onu. Bir gün benimde başıma gelebilir. Doktora gitsem ameliyat dese en basit örnegi ameliyatta birşey olsa ve sevgilim benı terk etse çok kötü aşağılanmış hissederim kendimi. Boşver tatlım seveceğini düşünüyosan onunla ol. Gelişmelerden de haberdar et merak ettim

işi gücü varmı acaba sürekli nasıl gelebiliyor yanınıza.Ayrıca tanışmaktan zarar çıkmaz belki tanıdıkça hoşlanırsınız olmassada yolunuza devam edersiniz .

kizlar, bugun yine ugradi tshirt bakti sonra nasilsiniz falan diye sordu aradada konuyu degistirip farkli bedeni varmi diye soruyor :) sonra ben uzun zamandir buraya geliyorum ailemden cok seni görüyorum ve sadece ismini biliyorum neden arkadas olmuyoruz diye sordu :) tam cvp verecekken bunlari burda sormam hic dogru degil eger varsa yemek yada cay molan konusabilirmiyiz dedi bende yarim saat sonraya yemek molam oldugunu konusabilecegimizi soledim. bulustuk yemekte tanistik falan kendin bahsetti biraz engeli dogustanmis, ayrica sadece aksamada degilmis dizlerindeki sorundan dolayi oturup kalkmada sorun yasiyor, sanirim omuzunda da sorun var kolunu tam kaldiramiyormuş. ama ben kendiyle bu kadar barisik bir insan daha görmedim. yemek sonu bidaki görüşme magazadami yoksa yemektemi olsun dedi tekrar gorusecegimizi nerden cikardin dedim. benim gibi degisik bir insanin cevrende olmadigina adim gibi eminim ki sende hayatimi merak etmiyor degilsin. gercekten dinlerken bir anlatisi var sanki film izliyor gibiyim :) sonra arkadasligimizin devam etmesi icin ben susayim ve gideyim daha sonra magazada gorusuruz dedi vedalasti ve gitti.

bende engel diyince yürüyemiyo falan sanmıştım :) ama yani ileride bunu sorun yapacağın ihtimali varsa boşver canım hem onu hem kendini üzersin

peki şimdi ne düşünüyorsun canım? iyice kafan karıştı dimi? :26:

bence öncelikle onu engelli ya da değil diye değerlendirmemelisin. sonuçta herhangi bir sorunu olmasaydı da elektrik almayabilirdin, bir şey hissetmeyebilirdin.

eğer bir hissin yoksa arkadaşlıktan öte aranızda bir şey olmayacağını belli et. arkadaşların da dediği gibi bu kişiye tam engelli diyemeyiz, daha çok belli sağlık sorunları var gibi duruyor ki ileride kimin ne olucağı belli değil ama hissin yoksa yoktur ona dicek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…