- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim
ben birini tanıyorum
zamanında nişanlanma gafletinde bulunduğum bir kişi
ayağı aksamazdı
aksine sapasağlamdı
ama sinsi, duygusuz, çıkarcı, maddiyatçı, .....cu, insaniyetliksiz....
bu liste uzar böyle
demek istediğim
ayak aksaması çok küçük bir mesele bence
gelismeleri burdan yazacagim bugun gelir kesin yine :)
eşim engelli
hayatımın en doğru kararı diyebilirim
güvenimi sarsmadı üzmedi
yıpratmadı
gözümün içine bakan benim mutluluğum için çabalayan bir adam
engeli ise bizi yıpratmıyor sol bacağı 7 cm kısa çocuk felci geçirmiş
bu da dert mi bizim için değil.
ahhh anlatacak çokşey var.
sen ne düşünüyorsun o kişiden hoşlanıyor gibisin
iyi düşün engeli sana engel olacak ise hiç üzme
yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim
merhaba arkadaşlar, istanbulda bir giyim magazasinda calisiyorum. bir müşterim neredeyse haftada 2-3 hatta artik cok sıklasti bu hafta dördüncü gelişi surekli benimle konusuyor sorular soruyor baska kimseyle konustugunu görmedim. bazen biseyler aliyor bazen sadece deniyor artik magazadaki kizlarda diyor kesin senden hoslaniyor diye. tahminime göre cok yakinda acilacak, ama aklim karisik, cok kibar, konusmasini iyi biliyor, giyimi hoş surekli gömlek yada polo yaka tshirt giyiyor tek sorun engeli. aslinda sorun degil simdilik ama hersey istedigim gibi olmazsa nasil ayrilirim üzmek istemem. sizce teklif ederse red mi edeyim ?
bende engel diyince yürüyemiyo falan sanmıştım :) ama yani ileride bunu sorun yapacağın ihtimali varsa boşver canım hem onu hem kendini üzersin
kizlar, bugun yine ugradi tshirt bakti sonra nasilsiniz falan diye sordu aradada konuyu degistirip farkli bedeni varmi diye soruyor :) sonra ben uzun zamandir buraya geliyorum ailemden cok seni görüyorum ve sadece ismini biliyorum neden arkadas olmuyoruz diye sordu :) tam cvp verecekken bunlari burda sormam hic dogru degil eger varsa yemek yada cay molan konusabilirmiyiz dedi bende yarim saat sonraya yemek molam oldugunu konusabilecegimizi soledim. bulustuk yemekte tanistik falan kendin bahsetti biraz engeli dogustanmis, ayrica sadece aksamada degilmis dizlerindeki sorundan dolayi oturup kalkmada sorun yasiyor, sanirim omuzunda da sorun var kolunu tam kaldiramiyormuş. ama ben kendiyle bu kadar barisik bir insan daha görmedim. yemek sonu bidaki görüşme magazadami yoksa yemektemi olsun dedi tekrar gorusecegimizi nerden cikardin dedim. benim gibi degisik bir insanin cevrende olmadigina adim gibi eminim ki sende hayatimi merak etmiyor degilsin. gercekten dinlerken bir anlatisi var sanki film izliyor gibiyim :) sonra arkadasligimizin devam etmesi icin ben susayim ve gideyim daha sonra magazada gorusuruz dedi vedalasti ve gitti.
kizlar, bugun yine ugradi tshirt bakti sonra nasilsiniz falan diye sordu aradada konuyu degistirip farkli bedeni varmi diye soruyor :) sonra ben uzun zamandir buraya geliyorum ailemden cok seni görüyorum ve sadece ismini biliyorum neden arkadas olmuyoruz diye sordu :) tam cvp verecekken bunlari burda sormam hic dogru degil eger varsa yemek yada cay molan konusabilirmiyiz dedi bende yarim saat sonraya yemek molam oldugunu konusabilecegimizi soledim. bulustuk yemekte tanistik falan kendin bahsetti biraz engeli dogustanmis, ayrica sadece aksamada degilmis dizlerindeki sorundan dolayi oturup kalkmada sorun yasiyor, sanirim omuzunda da sorun var kolunu tam kaldiramiyormuş. ama ben kendiyle bu kadar barisik bir insan daha görmedim. yemek sonu bidaki görüşme magazadami yoksa yemektemi olsun dedi tekrar gorusecegimizi nerden cikardin dedim. benim gibi degisik bir insanin cevrende olmadigina adim gibi eminim ki sende hayatimi merak etmiyor degilsin. gercekten dinlerken bir anlatisi var sanki film izliyor gibiyim :) sonra arkadasligimizin devam etmesi icin ben susayim ve gideyim daha sonra magazada gorusuruz dedi vedalasti ve gitti.
peki şimdi ne düşünüyorsun canım? iyice kafan karıştı dimi? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?