merhaba arkadaşlar, istanbulda bir giyim magazasinda calisiyorum. Bir müşterim neredeyse haftada 2-3 hatta artik cok sıklasti bu hafta dördüncü gelişi surekli benimle konusuyor sorular soruyor baska kimseyle konustugunu görmedim. Bazen biseyler aliyor bazen sadece deniyor artik magazadaki kizlarda diyor kesin senden hoslaniyor diye. Tahminime göre cok yakinda acilacak, ama aklim karisik, cok kibar, konusmasini iyi biliyor, giyimi hoş surekli gömlek yada polo yaka tshirt giyiyor tek sorun engeli. Aslinda sorun degil simdilik ama hersey istedigim gibi olmazsa nasil ayrilirim üzmek istemem. Sizce teklif ederse red mi edeyim ?
engelli derken derecesi nedir
yani siz de bişiler hissediyorsanız kabul edin derim
yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim
yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim
merhaba arkadaşlar, istanbulda bir giyim magazasinda calisiyorum. bir müşterim neredeyse haftada 2-3 hatta artik cok sıklasti bu hafta dördüncü gelişi surekli benimle konusuyor sorular soruyor baska kimseyle konustugunu görmedim. bazen biseyler aliyor bazen sadece deniyor artik magazadaki kizlarda diyor kesin senden hoslaniyor diye. tahminime göre cok yakinda acilacak, ama aklim karisik, cok kibar, konusmasini iyi biliyor, giyimi hoş surekli gömlek yada polo yaka tshirt giyiyor tek sorun engeli. aslinda sorun degil simdilik ama hersey istedigim gibi olmazsa nasil ayrilirim üzmek istemem. sizce teklif ederse red mi edeyim ?
merhabalar
daha önceden de engellilerle ilgili konu başlığına içerik yazmıştım. benim en yakın arkadaşım sağır. hiç bir zaman engeli umrumda olmalı. sorunlarımız oldu ama arkadaşlığımızı hep koruduk. 1 hafta önce büyük bir kavga ettik. o beyefendinin durumundaki insanları bilemem, fakat bir çok engelli tanıdığım da oldu. engelli insanlarla günlük konuşmalarınız normal olabilir, genellikle çok cana yakınlardır, özgüvenleri vardır gibi gözükürler ama engelleri olduğu için aslında içlerinde büyük fırtınalar kopmakta. ben dostumu bu yüzden kaybettim. herşeyi üstlerine alıyolar. işyerinde biri gülüyosa, engelime güldü diyor, çok iş değiştirdi böyle. kendilerine takıklar biraz. ben halen aramı düzeltmeye çalışmaktayım arkadaşımla ama o kendine güvensizliğinden ona karşı oyun oynamışım gibi hissediyor, çok üzülüyorum.
engelleri sorun değildir hiçbir zaman ama dikkatli olun, gerçekten uğraşmak gerekiyor biraz.
cogunluk yargiliyor beni ama kendi basiniza gelse siz ne derdiniz ? engeli simdilik sadece aksama gibi gorünüyor ama tam detayini bilmiyorum. yukardaki arkadaş cok iyi aciklamis durumu dedigi gibi biraz ugrasicam sanirim
cogunluk yargiliyor beni ama kendi basiniza gelse siz ne derdiniz ? engeli simdilik sadece aksama gibi gorünüyor ama tam detayini bilmiyorum. yukardaki arkadaş cok iyi aciklamis durumu dedigi gibi biraz ugrasicam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?