işi gücü varmı acaba sürekli nasıl gelebiliyor yanınıza.Ayrıca tanışmaktan zarar çıkmaz belki tanıdıkça hoşlanırsınız olmassada yolunuza devam edersiniz .
evet calisiyormus, veri girisi yapiyormus bir sirkette ama evden calisiyorum dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işi gücü varmı acaba sürekli nasıl gelebiliyor yanınıza.Ayrıca tanışmaktan zarar çıkmaz belki tanıdıkça hoşlanırsınız olmassada yolunuza devam edersiniz .
yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim
evet calisiyormus, veri girisi yapiyormus bir sirkette ama evden calisiyorum dedi.
Evden nasıl veri girişi yapar ki? Düzenli gelip gittiği bir işi yok mu?
Bence bu ayağındaki engelden daha önemli bir konu.
bende gözleri görmüyor ya da tekerlekli sandalye de falan sanmıştım !!!
bacak aksaması mı engel ???????????????????????????
ayıp ediyorsun engeller engel olmamalı ben geçen nette ne gördüm bak ve düşündüğün şey için vicdanını yokla !!
http://www.dailymotion.com/video/xmq4as_kolu-ve-bacagi-olmayan-adam-tanri-yi-buldu_shortfilms
sanırım engellilere böyle bir imkan tanınıyor öyle duymuştum o sebeple evden çalışıyor olabilirmi ki acaba.
evet bnde arastirdim bazi sirketler böyle bir imkan veriyormus.
merhaba arkadaşlar, istanbulda bir giyim magazasinda calisiyorum. bir müşterim neredeyse haftada 2-3 hatta artik cok sıklasti bu hafta dördüncü gelişi surekli benimle konusuyor sorular soruyor baska kimseyle konustugunu görmedim. bazen biseyler aliyor bazen sadece deniyor artik magazadaki kizlarda diyor kesin senden hoslaniyor diye. tahminime göre cok yakinda acilacak, ama aklim karisik, cok kibar, konusmasini iyi biliyor, giyimi hoş surekli gömlek yada polo yaka tshirt giyiyor tek sorun engeli. aslinda sorun degil simdilik ama hersey istedigim gibi olmazsa nasil ayrilirim üzmek istemem. sizce teklif ederse red mi edeyim ?
aynennnnnnnnCanım ben seni anlıyorum ama acımamalısın engeli olsa da o da bir insan elbet gün gelir üzebilirsin kırabilirsin bu insan doğası tabi ki..onun daha çok hoşuna gider ona herhangi birisiymişim gibi davranman.Anormal hissetmemeli sonuçta kendini :)
aynennnnnnnn![]()
biz senle hep aynı düşünüyoruz zaten kuzum..her daim takibindeyim bil![]()
heheheheh bi an maskeden tanıyamadım, helenia![]()
merhaba arkadaşlar, istanbulda bir giyim magazasinda calisiyorum. bir müşterim neredeyse haftada 2-3 hatta artik cok sıklasti bu hafta dördüncü gelişi surekli benimle konusuyor sorular soruyor baska kimseyle konustugunu görmedim. bazen biseyler aliyor bazen sadece deniyor artik magazadaki kizlarda diyor kesin senden hoslaniyor diye. tahminime göre cok yakinda acilacak, ama aklim karisik, cok kibar, konusmasini iyi biliyor, giyimi hoş surekli gömlek yada polo yaka tshirt giyiyor tek sorun engeli. aslinda sorun degil simdilik ama hersey istedigim gibi olmazsa nasil ayrilirim üzmek istemem. sizce teklif ederse red mi edeyim ?
yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim
Canım haber var mı yeni :)) merak ettim ne olacak durumunuz :)
simdilik yok gelir yine yakinda yanima, tel face falan istemedi bidaki gorusme nasil olucak merak ediyorum, kisiligi tanidigim bir cok insandan iyi gibi duruyor.