engelli biriyle ilişki icin düşüncelerinize ihtiyacim var :(

arkadaşın korkuğu sanırım ilişkide problem çıkar ve ayrılırsa karşı tarafın engeli olduğu için ayrıldığını düşünecek olması ve engeli olduğu içinde üzmek istemeyişi...ben böyle yorumladım sıkıntısını ama aksama değil tekerlekli sandalyede bile olsa ona o gözle bakmazsınız aşık olursanız...birde karşı tarafın kompleks yapıp yapmadığına bağlı tabi takmıyorsa siz zorlamaz ama takıyorsa ufak bi sorunda ben engelli olduğum için böyle oldu diye gelir karşınıza...bence önce bunu anlayın sonra karar verin

Ayakta ki aksamayi engel olarak görmek bana göre bizim bakis acimizda ki engeli ortaya koyar..

Babam insattan düstü gectigimiz yaz ve suan ayaginda aksama var. Bu durum insanligini etkilemedi.

Karsinda ki insan olsun en önemlisi bu hakkinda hayirlisi.

öyle birine benzemiyor bence, istanbul-şişlideyim..

arkadaslar tabiki aksama sorun degil ama sadece gorundugu kadari olmayabilir, örnegin kalca cikikligi degilde baska bi sorunu vardir oturmada yada kalkmada sorun yasiyor olabilir.
.
burdaki yorumlariniza güvenerekten ilk önce arkadas gibi konusayim en iyisi kompleksi var mi yokmu ögrenmem gerek olduki anlasamadik bu sefer diyecekki engelim yuzune ayrildin

öyle bir şey derse sende dersin ki "öyle düşünsem o zaman hiç başlamazdım"
ama bunları boşuna düşünüyosunuz bence...
akışına bırakın..

cogunluk yargiliyor beni ama kendi basiniza gelse siz ne derdiniz ? engeli simdilik sadece aksama gibi gorünüyor ama tam detayini bilmiyorum. yukardaki arkadaş cok iyi aciklamis durumu dedigi gibi biraz ugrasicam sanirim

boşverin. seviyorsanız uğraşın. ben arkadaşımı kaybettim lakin onunla geçirdiğim zamanı kimseyle geçirmediğim ve ona güvendiğim kadar kimseye güvenemedim. kendisini çok sevdiğim için hiçbir zaman engeli aklıma gelmedi. sizde gerçekten severseniz, unutup gidersiniz bunu. şans verin.
kimse yargılama hakkına sahip değildir, o yüzden siz önce bir düşünün, baştan böyle bir şeyi düşündüyseniz, ilişkiye başlasanız bile sonrasında belki bu yüzden sorunlar çıkıcak içinizde. bence ilk sorun kendinize bunu kabul edebeilir miyim diye? çünkü yapamazsanız, bu yüzden ilişkiyi bitirmeniz çok acı olur ve siz anlamazsınız belki ama karşınızdaki bu durumu anlar ve hiç hoş bir durum olmaz. bence kendinize dönün ve kafanızdaki soru işaretlerini tartın.

tesekkurler yardimlarin icin, herhangi bir sevgi yok icimde ama etkiledi sanirim beni, tanimadan karar vermek cok zor ilk önce tanimak lazim insallah ilk basta sadece arkadaslik teklifi eder..

Düşüncelerini çok iyi anladım canm, ama cidden eğer görünürde o kadarcık bir engel varsa engel bile sayılmaz ki onu geçtim büyük bi engel olsa bile; başladıktan sonra olur da başka meselelerden ayrılırsanız ya da çok kafasına takıyorsa ve siz de yapamam diyosanız o zaman da bi arkadaş da yazmış zaten sadece engeli sorun etseniz başlamazdınız..

Bence de akışına bırakın; içinzden evet demek geliyorsa diyin açılırsa.. ilerisine neler olacağına, neler hissedeceğinize sonra bakın, belki de çok aşık olcaksınz ve hiç bi engeli zaten umrunzda oomucak.. önyargılı olmayın derim ben

yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim

bizzat abim bundan 10 yıl önce evlendi ... gayet sağlıklı ve sağlamdı ... 1 sene sonra motor kazası geçirdi bacağı 3 yerinden parçalı kırık la kurtuldu çok şükür ... ayağına platin takıldı ama bi aksilik oldu kazadan 6 ay sonra platin kırıldı ... yeniden ameliyatlar filan derken bacağında 4 cm kısalma oldu ve sizin o engel diye bahsettiğiniz durum meydana geldi ... aksayarak yürüyor ama çok şükür yaşıyor ... o kişinin başınada böyle bi şey gelmiş olabilir ... önyargılı yaklaşma hayatta kimin başına ne geleceği belli olmaz

ben birini tanıyorum
zamanında nişanlanma gafletinde bulunduğum bir kişi
ayağı aksamazdı
aksine sapasağlamdı
ama sinsi, duygusuz, çıkarcı, maddiyatçı, .....cu, insaniyetliksiz....
bu liste uzar böyle
demek istediğim
ayak aksaması çok küçük bir mesele bence

=) ne güzel yazmışsınız. doğru diyorsunuz kimin ne olacağını bilemeyiz. estetik açısından bakıyoruz insanlara, şurası şöyle burası böyle yamuk. kimseyi dış görünüş ya da engel yüzünden hor görme hakkına sahip değiliz. iç güzelliği unutuyoruz hep. bunuda açıklamışsınız zaten..

biraz arastirdimda, disarida kendini ifade etmesini izin vermedigimiz bir cok engelli arkadaslik sitelerinde ariyor ama dediklerine höre engelliyim diyince bütün baglar kopuyormuş burda da bir cok kisi ic guzellik diyor ama uygulamasi cok zor %90 dis gorunuse bakiyor.

Canım ben seni anlıyorum ama acımamalısın engeli olsa da o da bir insan elbet gün gelir üzebilirsin kırabilirsin bu insan doğası tabi ki..onun daha çok hoşuna gider ona herhangi birisiymişim gibi davranman.Anormal hissetmemeli sonuçta kendini :)

Beyni engelli bir erkek olacagina biraz aksamasi olsun. Onu gorunce hoslandigini hissediyorsan bir sans verebilirsin.

Eğer sizde hoşlandıysanız bir şey hissediyorsanız size açıldığı zaman bir şans verin.. Herkesin söylediği gibi önemli olan beyinde düşüncelerde engel olmasın o ayağındaki hafif aksamadan ne olurki.. O engel bile sayılmaz.

bence yaparım diyorsanız kabul edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…