yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim
nerede yaşıyorsunuz? sizin tarif ettiğiniz gibi bir tanıdığım vardı. işyerindeki bütün bayanlara aynı anlarda teklif ediyordu da. insanlarla da arası kötüydü. herkesle kavga ediyordu. sizin yazıyı okuyunca aklıma bu geldi.
öyle birine benzemiyor bence, istanbul-şişlideyim..
arkadaslar tabiki aksama sorun degil ama sadece gorundugu kadari olmayabilir, örnegin kalca cikikligi degilde baska bi sorunu vardir oturmada yada kalkmada sorun yasiyor olabilir.
.
burdaki yorumlariniza güvenerekten ilk önce arkadas gibi konusayim en iyisi kompleksi var mi yokmu ögrenmem gerek olduki anlasamadik bu sefer diyecekki engelim yuzune ayrildin
cogunluk yargiliyor beni ama kendi basiniza gelse siz ne derdiniz ? engeli simdilik sadece aksama gibi gorünüyor ama tam detayini bilmiyorum. yukardaki arkadaş cok iyi aciklamis durumu dedigi gibi biraz ugrasicam sanirim
ya sizin beyninizdeki engelleri tabuları kim yıkacak?
boşverin. seviyorsanız uğraşın. ben arkadaşımı kaybettim lakin onunla geçirdiğim zamanı kimseyle geçirmediğim ve ona güvendiğim kadar kimseye güvenemedim. kendisini çok sevdiğim için hiçbir zaman engeli aklıma gelmedi. sizde gerçekten severseniz, unutup gidersiniz bunu. şans verin.
kimse yargılama hakkına sahip değildir, o yüzden siz önce bir düşünün, baştan böyle bir şeyi düşündüyseniz, ilişkiye başlasanız bile sonrasında belki bu yüzden sorunlar çıkıcak içinizde. bence ilk sorun kendinize bunu kabul edebeilir miyim diye? çünkü yapamazsanız, bu yüzden ilişkiyi bitirmeniz çok acı olur ve siz anlamazsınız belki ama karşınızdaki bu durumu anlar ve hiç hoş bir durum olmaz. bence kendinize dönün ve kafanızdaki soru işaretlerini tartın.
öyle birine benzemiyor bence, istanbul-şişlideyim..
arkadaslar tabiki aksama sorun degil ama sadece gorundugu kadari olmayabilir, örnegin kalca cikikligi degilde baska bi sorunu vardir oturmada yada kalkmada sorun yasiyor olabilir.
.
burdaki yorumlariniza güvenerekten ilk önce arkadas gibi konusayim en iyisi kompleksi var mi yokmu ögrenmem gerek olduki anlasamadik bu sefer diyecekki engelim yuzune ayrildin
yani gördügüm kadariyla biraz ayaginda aksama var. bir hevesle kabul ederim sonra hislerim degisirse diye cok tedirginim
ben birini tanıyorum
zamanında nişanlanma gafletinde bulunduğum bir kişi
ayağı aksamazdı
aksine sapasağlamdı
ama sinsi, duygusuz, çıkarcı, maddiyatçı, .....cu, insaniyetliksiz....
bu liste uzar böyle
demek istediğim
ayak aksaması çok küçük bir mesele bence
=) ne güzel yazmışsınız. doğru diyorsunuz kimin ne olacağını bilemeyiz. estetik açısından bakıyoruz insanlara, şurası şöyle burası böyle yamuk. kimseyi dış görünüş ya da engel yüzünden hor görme hakkına sahip değiliz. iç güzelliği unutuyoruz hep. bunuda açıklamışsınız zaten..
merhaba arkadaşlar, istanbulda bir giyim magazasinda calisiyorum. bir müşterim neredeyse haftada 2-3 hatta artik cok sıklasti bu hafta dördüncü gelişi surekli benimle konusuyor sorular soruyor baska kimseyle konustugunu görmedim. bazen biseyler aliyor bazen sadece deniyor artik magazadaki kizlarda diyor kesin senden hoslaniyor diye. tahminime göre cok yakinda acilacak, ama aklim karisik, cok kibar, konusmasini iyi biliyor, giyimi hoş surekli gömlek yada polo yaka tshirt giyiyor tek sorun engeli. aslinda sorun degil simdilik ama hersey istedigim gibi olmazsa nasil ayrilirim üzmek istemem. sizce teklif ederse red mi edeyim ?
merhaba arkadaşlar, istanbulda bir giyim magazasinda calisiyorum. bir müşterim neredeyse haftada 2-3 hatta artik cok sıklasti bu hafta dördüncü gelişi surekli benimle konusuyor sorular soruyor baska kimseyle konustugunu görmedim. bazen biseyler aliyor bazen sadece deniyor artik magazadaki kizlarda diyor kesin senden hoslaniyor diye. tahminime göre cok yakinda acilacak, ama aklim karisik, cok kibar, konusmasini iyi biliyor, giyimi hoş surekli gömlek yada polo yaka tshirt giyiyor tek sorun engeli. aslinda sorun degil simdilik ama hersey istedigim gibi olmazsa nasil ayrilirim üzmek istemem. sizce teklif ederse red mi edeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?