Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
slm kızlar dün gece 12:30 da başladım su böregine 2:30 dada herşeyi bitti fotolarımı falan güzelce cektim eşimin teli güzel cekiyo diye onu kullandım sonra sabahta hafıza kartını aldım buraya yükleyecem diye ama ne görüm bütün resimleri telefona kaydetmiş o kadar çok üzüldüm ki anlatamam artık akşam bi şekilde halledecem çok üzüldüm gercekten:KK5:

slm kızlar dün gece 12:30 da başladım su böregine 2:30 dada herşeyi bitti fotolarımı falan güzelce cektim eşimin teli güzel cekiyo diye onu kullandım sonra sabahta hafıza kartını aldım buraya yükleyecem diye ama ne görüm bütün resimleri telefona kaydetmiş o kadar çok üzüldüm ki anlatamam artık akşam bi şekilde halledecem çok üzüldüm gercekten:KK5:
Çok geçmiş olsun canım:26:Üzülme mutlaka bir yolu vardır:KK19:

üzülme canım niye üzülüyorsun. telefonu alınca yüklersin rahatça:KK34:

Çok geçmiş olsun canım:26:Üzülme mutlaka bir yolu vardır:KK19:

üzülme canım niye üzülüyorsun. telefonu alınca yüklersin rahatça:KK34:

canlarım üzüldügüm şey gecenin bi köründe heyecanla yapmamdı şimdi böyle olacanı bileydim bugün rahat rahat yapardım ama nasip böyleymiş. inşallah yüklerken bi hata olmazda herşeyi güzel güzel yazarım :KK16:

canlarım üzüldügüm şey gecenin bi köründe heyecanla yapmamdı şimdi böyle olacanı bileydim bugün rahat rahat yapardım ama nasip böyleymiş. inşallah yüklerken bi hata olmazda herşeyi güzel güzel yazarım :KK16:
Herşey de bir hayır vardır kalbini ferah tut canım:KK19::KK16:Ellerine sağlık bekliyoruz:KK56:Su böreği peynirli mi:KK56::KK52:

Neden daha önce görmemişim ben bu yarışmayı, fırsat bulursam bende katılırım meşhurrrr TANDIR böreğimle:KK1:

slm kızlar dün gece böregimi eklemiştim ama daha yayınlanmamış acaba kabul görülmedigi için mi koyulmadı o kadar ugraşmıştım gece 12:30 dan saat 3 e kadar inşallah bi sorun olmaz yoksa bu sefer çook üzülürüm

slm kızlar dün gece böregimi eklemiştim ama daha yayınlanmamış acaba kabul görülmedigi için mi koyulmadı o kadar ugraşmıştım gece 12:30 dan saat 3 e kadar inşallah bi sorun olmaz yoksa bu sefer çook üzülürüm
Canım daha görülmemiş olabilir:KK34:Umarım sorun yoktur:KK19:

Anneme dedim ki anne börek yarışması var katılalım mı?Annemin cevabı:

Böreğin tadına nereden bakacaklar.:KK60:

Bilgisayardan uzatırız dedim.:KK9:

aslında bende katılmak isterdim bizim bulunduğumuz ilçede kaç gündür sular kesik su olmayınca insan pek birşey yapamıyor malesef katılan arkadaşlara başarılar dilerim

X