Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
Tamam canım katıl kolay gelsin

sende katıl ikimizede kolay gelsin

Sabahtan beri cepten senin mesajına alıntı yapmaya çalışıyorum beceremedimPcye geçtim sonunda
Katıl bekliyorum canım

cepten bende yapamıyorum
inşallah Nevrestecim hafta sonu yatılı misafirlerim olcak kaç gün kalırlar bilmiyorum onların gidişi başvuru süresine yetişirse katılcam..

bendemi katılsam acaba

neeeyyyyy vallahamıııııııııı

talepler coğalıyor bende varım hep beraber söyle döktürelim sergileyelim becerilerimizi

Katılım çok olsun diye katılsak olur aslında bende çok eğlenmiştim yarışma da.
Bakalım kuzucum zaman uzun düşünelim

talepler coğalıyor bende varım hep beraber söyle döktürelim sergileyelim becerilerimizi

Yürü be kim tutar seniiiiiiii

heh şöyle bana katılma diyene kadar sağlam bir tarif çıkarın hep birlikte yarışalım süpper olur

sen ve egunal demiştim hatırlarsannn ama sara da dişli rakiptir söylemesi ayıp oda tutabilir yanii

heh şöyle bana katılma diyene kadar sağlam bir tarif çıkarın hep birlikte yarışalım süpper olur
senin yanında foss kalmaktan korkuyozzzsevkimiz kırılırsa bidaha belki girmeyiz diyee

sen ve egunal demiştim hatırlarsannn ama sara da dişli rakiptir söylemesi ayıp oda tutabilir yanii

senin yanında foss kalmaktan korkuyozzzsevkimiz kırılırsa bidaha belki girmeyiz diyee

Demek dişli bir rakibe daha var
Vazgeçecem şimdi geçiyorummmmm geçççççtimmmmm :)

sara arkadaşımızda kendşni cok belli etmeyen beceriklilerden canım gerçekten öyle cok güzel seyler yapar hamaratlı hatunn

Becerikli arkadaşlarımız katılsın ki değişik şeyler öğrenelim :)

Saraaaaaaaaaaaaa seni sahalarda görmek istiyoruz canım :)

heeeeeeeeee ciddi ciddi düşünüyorum bu sefer ama işlerden fırsat bulursam tabiki bu aralar çok yoğunum

sara arkadaşımızda kendşni cok belli etmeyen beceriklilerden canım gerçekten öyle cok güzel seyler yapar hamaratlı hatunn

güzel sözlerin için sağol canım menim

Becerikli arkadaşlarımız katılsın ki değişik şeyler öğrenelim :)

Saraaaaaaaaaaaaa seni sahalarda görmek istiyoruz canım :)

ıııııım şeeeey bi düşüneyim fırsat bulursam bu sefer katılmayı gerçekten istiyorum

doğru söze ne denir kuzummm
bende başlıcam hazırlıklara bende varım inşallah

kızlaaarrrr coşmuşsunuz maşallahhhhh kime oy vercem ben bu kalabalıkta
bana bakın şimdiden söylüyorum el açması böreğe oy veririm ben hazır yufkadan yapılanları kabul etmiyorum
eğer hazır yufkadan bugüne kadar görmediğim duymadığım çooooook değişik bir tarif olursa o zaman oy için düşünebilirim...
yani büyük ihtimal oyum el açması böreğe gider

Ben 3 tarif belirledim kafamda fırsatını bulduğum an yapcam
hmm o zaman belki ben alırım

bendemi katılsam acaba

tamam balım bende varım :) birinci olmak yada olmamak hiççççç önemli degil önemli olan sizle heyecan yaşamak

Ben 3 tarif belirledim kafamda fırsatını bulduğum an yapcam
Kızlar günaydınÇok heyecanlandımBu yarışma çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…