- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Benim icinicin farketmez cnm,ne olsa katilabilirim
O anki psikolojime bagli
TamamGerçi sen katılmazsan ben gezdiğin topiclerde peşindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim icinicin farketmez cnm,ne olsa katilabilirim
O anki psikolojime bagli
Hemşom et köfteler olacak sadece nasıl olur
Hııım anladım çık işin içinde şimdi bilemedim ama hangi katogori olursa olsun nasipse katılmak isterimYok değil canım:26:Sadece et köfteleriBizim analı kızlı köftenin yarısından fazlası et
Gel gitme beraber düşünelimSen en çok ne olsa katılırsın
Hııım anladım çık işin içinde şimdi bilemedim ama hangi katogori olursa olsun nasipse katılmak isterim
nevreste iyi tut listeyi kaçak olmasınSende mi hemşom bak bu sözünü hatırlatırım
Sende mi hemşom bak bu sözünü hatırlatırım
Valla bende katilmak istiyorum ama,katilan arkadaslara baktigim zaman korkuyorum.:26:Katilirsam sadece eglenmek icin katilicam,önce kategori belirlenseydi biTamamGerçi sen katılmazsan ben gezdiğin topiclerde peşindeyim
nevreste iyi tut listeyi kaçak olmasın
az daha sabırrr söyliceeemmmValla bende katilmak istiyorum ama,katilan arkadaslara baktigim zaman korkuyorum.:26:Katilirsam sadece eglenmek icin katilicam,önce kategori belirlenseydi bi
Tamam katılım süresi uzun oluyor alışırsınızŞu okula alışalım tabikide inşallah
Valla bende katilmak istiyorum ama,katilan arkadaslara baktigim zaman korkuyorum.:26:Katilirsam sadece eglenmek icin katilicam,önce kategori belirlenseydi bi
canım nasipse tedaviye başladık dün 30 eylül transfer o süreçte katılmak istemiyorum sonra duruma göre tekrar katılabilirim diye düşünüyorum ama belli olmazTutuyorum listeyi şimdilik 2 adayımız belli Sen de katılacak mısın
düşünmem lazımmmmPegasus07 ye katılıyorum bencede sütlü tatlılar olsun
Sadece pegasus diyebilirsin,kodlamaya gerek yokPegasus07 ye katılıyorum bencede sütlü tatlılar olsun
Hayırlısı olsun ALLAH kolaylık versincanım nasipse tedaviye başladık dün 30 eylül transfer o süreçte katılmak istemiyorum sonra duruma göre tekrar katılabilirim diye düşünüyorum ama belli olmaz
Pegasus07 ye katılıyorum bencede sütlü tatlılar olsun
düşünmem lazımmmm
Evet bu kez uzun oldu kategori belirleme süresison karar senin tabiki düşünmekte hakkın da düşünmeyide abartma yani
Hayırlısı olsun ALLAH kolaylık versin
Ben de katılıyorum
aslında bende sütü sevmem ama tatlılara bayılıyorumSadece pegasus diyebilirsin,kodlamaya gerek yok
Ben sütlü tatlilar özürlü oldugum icin,bunu istedim aslinda,belki püf noktalari yakalarim diye
saol canım teşekkür ederimHayırlısı olsun ALLAH kolaylık versin
Ben de katılıyorum
düşündüm düşündüm veeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeson karar senin tabiki düşünmekte hakkın da düşünmeyide abartma yani
Evet bu kez uzun oldu kategori belirleme süresi
süpperrrr o zaman su böreğinden sonra gelecek şahane tarifi çok merak ediyorum...
ben şerbetli tatlıcı değil sütlü tatlıcıyım o yüzden bu kategori benim çok ilgimi çekiyor...
valla merakla heyecanla bekliyorum