Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
hayırdır kız ne oldu:18::18:

hatun bizi süründürdü ne olsun ne olsun diye söylüyoruz sütlü tatlılar diye hala uzatıyo konuyu ondan dedim öyle uzatma ver kakarını didim :KK1: tehdit ettim bir nevi:KK1:

dövmeyiinn söyledimm:nazar::nazar:

her türlü şiddete hayırEn Büyük KKEn Büyük KK sosyal bir mesaj kondurayım bari:KK1:

galiba seni yine sahnelerde görcez egünalcim:21:

el açması bir sütlü tatlı yapayım diyorum:KK9::KK9::KK9:
yok canım ben töbe ettim katılmayacam:KK1:

Daha karar vermedim,1 hafta anca karar veririm ben:KK9:
bi hafta karar bi hafta kıvam araştırması ekim sonun hazır olur senin tatlı galiba :KK9:
hatun bizi süründürdü ne olsun ne olsun diye söylüyoruz sütlü tatlılar diye hala uzatıyo konuyu ondan dedim öyle uzatma ver kakarını didim :KK1: tehdit ettim bir nevi:KK1:

her türlü şiddete hayırEn Büyük KKEn Büyük KK sosyal bir mesaj kondurayım bari:KK1:

el açması bir sütlü tatlı yapayım diyorum:KK9::KK9::KK9:
yok canım ben töbe ettim katılmayacam:KK1:
aa niye töbe ettin ki:44:

bi hafta karar bi hafta kıvam araştırması ekim sonun hazır olur senin tatlı galiba :KK9:

aa niye töbe ettin ki:44:

derin mevzular :KK1:
psikolojim gereği bu ara yemek yarışması kaldıramam iyi iş çıkaramam:KK53::KK53:

Kabul eder bence sütlü tatlıda çok seviliyor sonuçta.

bencedeeee çok güzel bir kategori..

Olmaz ama,beraber kapisacaktik yine:KK51:

Niye töbe ettin hem.Ne güzel her katildigini aliyordun
:KK19:

seninle yarışmayı çok isterim canım çok keyif almıştım pasta yarışmasında bunu gönülden söylüyorum:KK16:
ve yine çok güzel iş çıkaracağından eminim...

tövbemi ettririldi yoksa:KK53::KK53::KK53:

kim ne zaman nerdeee nasıl töbe ettirdi:KK53::KK53::KK37:
canım özel mevzularım var bu ara biraz karışığım aslında yarışmaya katılmam kafamı dağıtır iyi olabilirdi belki ama tembelliğim üstümde depresif takılıyorum..tedaviye başlayabilirim ya da onun gibi şeyler herşey karman çorman durumda ondan öyle dedim...

X