Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
canım bence olur çünkü denenmiş tarifler olacak ve sunum içinde fikirler cıkacak o yüzden davetler için filan fikir olur ama yinede bu yazıları gören fikirlerini söylesin akşam iş mesaisi bitmeden yeni konuyu söylerim:KK34:

teşekkür ederim yarencim dün filan burda değildim saolsun baya tebrik eden olmus:KK16::KK16:

Sadece et köfteler olunca seçenek ne kadar olur bilmiyorum :44:Sütlü tatlılarda iyi olabilir:KK34:Yada köfteleri kategorilendirmesek mi köfteler olsa isteyen istediğini yapsa:44:Sadece fikir:KK9:

Sadece et köfteler olunca seçenek ne kadar olur bilmiyorum :44:Sütlü tatlılarda iyi olabilir:KK34:Yada köfteleri kategorilendirmesek mi köfteler olsa isteyen istediğini yapsa:44:Sadece fikir:KK9:
olsun olsun söyle fikirlerini canım senin fikirlerin önemli yemek editörüsün:KK34:
du bakalım düşüneyimmi bi ama tatlılarda baya yattı kafama çünkü hafif oluyo:KK56:

olsun olsun söyle fikirlerini canım senin fikirlerin önemli yemek editörüsün:KK34:
du bakalım düşüneyimmi bi ama tatlılarda baya yattı kafama çünkü hafif oluyo:KK56:

Sağol canım önemli olan senin fikrin:KK19:
Evet bulgur yemekleri ve yöresel yemeklerde olabilir:26:Ama sütlü tatlılarda olur:KK1:

ooooooooo fikirler için hepte mutfagı olan yemek topikleri olanlar dan geliyo:KK52:
inşallah iyi bişey cıkar bekleyin birazcık daha fikir gelsinde kararı verelim:KK1:

Etli bulğurlu köfteler tahilmi :26:
canım dahil olabilir ama içine kıyma girsin istiyorum acıkcası mesela ne biliim içli köfte gibi olabilir neyse benmde kafam karıştı yaa:44::KK1:

Evet yöresel yemeklerde güzel olur.:44:Kafam karisti,siz kararlastirin,bana uyarsa ben yarisirim:KK9:
şişşşttt gel buraya:KK4: kaçmak yok ortak karar verilecek:KK1:

X