Benden korkmustur belkide
çok datlusun çok
korkulmayacak gibi değilsinki ama korksam yeri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden korkmustur belkide
hım anlıyorum canım. daha kategori çokkkkk keyfin yerine gelsin, katılırsınderin mevzular
psikolojim gereği bu ara yemek yarışması kaldıramam iyi iş çıkaramam
bencedeeee çok güzel bir kategori..
seninle yarışmayı çok isterim canım çok keyif almıştım pasta yarışmasında bunu gönülden söylüyorum
ve yine çok güzel iş çıkaracağından eminim...
kim ne zaman nerdeee nasıl töbe ettirdi
canım özel mevzularım var bu ara biraz karışığım aslında yarışmaya katılmam kafamı dağıtır iyi olabilirdi belki ama tembelliğim üstümde depresif takılıyorum..tedaviye başlayabilirim ya da onun gibi şeyler herşey karman çorman durumda ondan öyle dedim...
kategori belirlendi kaçarsın dimiiiiiiiiiiiiiHanımlar size kolay gelsin ben kaçtım
çok datlusun çok
derin mevzular
psikolojim gereği bu ara yemek yarışması kaldıramam iyi iş çıkaramam
bencedeeee çok güzel bir kategori..
seninle yarışmayı çok isterim canım çok keyif almıştım pasta yarışmasında bunu gönülden söylüyorum
ve yine çok güzel iş çıkaracağından eminim...
kim ne zaman nerdeee nasıl töbe ettirdi
canım özel mevzularım var bu ara biraz karışığım aslında yarışmaya katılmam kafamı dağıtır iyi olabilirdi belki ama tembelliğim üstümde depresif takılıyorum..tedaviye başlayabilirim ya da onun gibi şeyler herşey karman çorman durumda ondan öyle dedim...
hım anlıyorum canım. daha kategori çokkkkk keyfin yerine gelsin, katılırsın
(yehuuuu)
Tesekkürler cnmçok datlusun çok
allahtan yüzümü görmüyon
Allah iyiliğini versin
iç sesin ve yazı dilin çok çelişiyooooo çok ve hiç belli olmuyooo iyi saklıyon
sendemi kaçıyon bütürüsss:44::44:
Cok tesekkür ederim cnm.Bende senle tekrar yarismak isterdim.Sorunlarini halledip,gelecegini umuyorum yinede
Ben bu gazla kac cesit tatli yaparim artik bilmiyorum
o pegasus, datlu benim
allahtan yüzümü görmüyon
güzel şeyler yazarken ağız burun kıvırıyon yani
kk da takılıp laf yetiştirecem diye kakaolu kekim azcık kavrulmuş neyse allahtan kakaolu fazla pişmiş yerlerini kakaoluya ondan öyle der kurtarırım
çakallllkk da takılıp laf yetiştirecem diye kakaolu kekim azcık kavrulmuş neyse Allahtan kakaolu fazla pişmiş yerlerini kakaoluya ondan öyle der kurtarırım
içini okumuşuz o zamanBen de son sayfalara bakmiyorum da sütlü tatlilar olsa keske diyodum