evet yani haklısın da ne bileyim vardır kazeninde bi bildiğiBenim oyum gözükmedi de.:26:
Aslında en sağlıklı oylama o şekilde olurdu:)
Evet öyleymiş canım.Öyle güzel olurdu aslında.Tıpkı televizyondaki yarışmalar gibi.Neyse diğer yarışmalarda bu fikir değerlendirilebilir aslında dimi.Kazen Bey'e duyurulur:)
Evet görünmüyor:26:Benim oyum gözükmedi de.:26:
Aslında en sağlıklı oylama o şekilde olurdu:)
Evet öyleymiş canım.Öyle güzel olurdu aslında.Tıpkı televizyondaki yarışmalar gibi.Neyse diğer yarışmalarda bu fikir değerlendirilebilir aslında dimi.Kazen Bey'e duyurulur:)
ciddi diyorum bak öyle geçiriyorum hep aklımdan hani bide yandan bi bakışşş fırlatıyo yaaaa owwwwwwwwww süpperrrÖyle mi çok sevdim ben bu fikri Değiştiriyorum o zaman
Ben de seviyorum bunu ama bazen bana yakışmadığını söylüyorlarciddi diyorum bak öyle geçiriyorum hep aklımdan hani bide yandan bi bakışşş fırlatıyo yaaaa owwwwwwwwww süpperrr
ciddi diyorum bak öyle geçiriyorum hep aklımdan hani bide yandan bi bakışşş fırlatıyo yaaaa owwwwwwwwww süpperrr
yani hani bişey vardır ya insanlara ona alışır ne bileyim belkide o yüzdendır ama ben ismine bakmasam bile bazı yrumlarda resmini gördüğümde mutlu oluyodum acıkcası mesela ellosanında kendi resminden ziyade türkan şoraylıya alışmıştım ama kendi resmide maşallahBen de seviyorum bunu ama bazen bana yakışmadığını söylüyorlar
eveettttBence de owwwwwwww.
Teşekkürler canım birazda alışkanlıkyani hani bişey vardır ya insanlara ona alışır ne bileyim belkide o yüzdendır ama ben ismine bakmasam bile bazı yrumlarda resmini gördüğümde mutlu oluyodum acıkcası mesela ellosanında kendi resminden ziyade türkan şoraylıya alışmıştım ama kendi resmide maşallahonun gibi olunca pek yadırgamadım..
fakat senin kovboy gitmiş hanımhanımcık kız gelmiş
eveetttt
bu arada begen butonu yok mesajlarınızı beğenemedim
Oyumu aşk böreğine verdim bütün hepsinden daha iyi görünüyor ve. Tarifi de çok hoş
teşekkür ederim ayrancımOyumu aşk böreğine verdim bütün hepsinden daha iyi görünüyor ve. Tarifi de çok hoş
evetttt yokkkTeşekkürler canım birazda alışkanlık
Beğen butonu yok
Katılıyorum fikrine.Bugün de benim avatarıma bayan arkadaşımız bunun traşlı hali yok mu dedi.yani hani bişey vardır ya insanlara ona alışır ne bileyim belkide o yüzdendır ama ben ismine bakmasam bile bazı yrumlarda resmini gördüğümde mutlu oluyodum acıkcası mesela ellosanında kendi resminden ziyade türkan şoraylıya alışmıştım ama kendi resmide maşallahonun gibi olunca pek yadırgamadım..
fakat senin kovboy gitmiş hanımhanımcık kız gelmiş
eveetttt
bu arada begen butonu yok mesajlarınızı beğenemedim
hangi topikte bilmiyorum yemek topiğinin birindeydi galiba gördüm o sana yazılan yazıyıııKatılıyorum fikrine.Bugün de benim avatarıma bayan arkadaşımız bunun traşlı hali yok mu dedi.Ama ben o avatarla bütünleştiğim için değiştiremiyorum:)
Bizim börekleri eziklediğin için teşekkür ediyoruz.
Yok eziklemedim :) hepsi güzelde bu daha bi güzel :)
Yok eziklemedim :) hepsi güzelde bu daha bi güzel :)
teşekkür ederimmmmŞaka yaptım canım:) Evet güzel bence de.Ama hepsi birbirinden güzel:)