Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
sanırım yaptım ama ben akıllı on ızleme yapmadan dırek konuyu ac dedım
barı on ızleme yapsaydım sımdı görme sansımda yok

nevreste cnm senınde basını sısırdım ama tum aksılıkler benı buldu resımm kucultmeyı soylemeseydı asla katılşamazdım

canım
sımdı saat 23 e kadar onaylanır ıse benım düzenleme sansım varmı okadar acele yazdım ve onızleme yapmadımkı

kızım yarın okula başlıyor yıkayamadım cocugumu teyzesı mücadele verırken ınsalla yıkayana kadar onaylaır

Canım yarışmacılar konuyu düzenleyemiyorlar diye biliyorum :44:Konu açılır bir hata olursa yardımcı olabilirim
Hayırlı olsun canım Allah kolaylık versinZor bir yıl sizi bekliyor

Yarışmaya katılanlar başkasına oy veremiyor mu?

Ben oylamayı farklı düşünmüştüm bu sefer.Mesela bir kişi her böreğe puan verebilecek sanmıştım.Birine 5 birine 6 gibi.Sonra oylar toplanıp birinci çıkacak sanmıştım.Niye öyle düşündüysem.

Verebiliyor
Canım ilk yarışmaya katılan börekte anket olunca hepimiz öyle olacak diye düşündük ama arkadaş anketi kendi açmış

kuzuu öyle düşünmenin sebebi ilk katılan arkadaş böreğinin nasıl beğenileceğini öğrenmek için herhalde anket koymustu sunumuna o yüzden öyle düşünmüşsündür çünkü bende öyle zannetmiştim

İki börek arasında kalmıştım, kızımın da oyunu alınca paçanga böreğinden yana kullandım oyumu. Hayırlı olsun, katılımcılara başarılar diliyorum.

Verebiliyor
Canım ilk yarışmaya katılan börekte anket olunca hepimiz öyle olacak diye düşündük ama arkadaş anketi kendi açmış
nevreste konuyla alakalı değil ama bişey söylemek istiyorum

ben sahsen alışmışım senin kovboy şapkalı kıza şimdi bu resmin bana tuhaf geliyo alışamadım
o kovboylu kızı gördüğümde kendi kendime
"" ahaa yemeklerin kovboyu ustası geldi kaçılıınn"" diyodum

sadece söylemek istedim

Verebiliyor
Benim oyum gözükmedi de.:26:

Aslında en sağlıklı oylama o şekilde olurdu:)

Evet öyleymiş canım.Öyle güzel olurdu aslında.Tıpkı televizyondaki yarışmalar gibi.Neyse diğer yarışmalarda bu fikir değerlendirilebilir aslında dimi.Kazen Bey'e duyurulur:)

İki börek arasında kalmıştım, kızımın da oyunu alınca paçanga böreğinden yana kullandım oyumu. Hayırlı olsun, katılımcılara başarılar diliyorum.

Teşekkür ederim canım.Beğendiysen çok mutlu oldum.

Öyle mi çok sevdim ben bu fikriDeğiştiriyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…