Çakma kol böreğisanırım yaptım ama ben akıllı on ızleme yapmadan dırek konuyu ac dedım
barı on ızleme yapsaydım sımdı görme sansımda yok
Çakma kol böreğiCanım artık açılınca görürüz Hayırlı olsun
Yok canım olur mu oturuyorum pc başında sayende sıkılmadımnevreste cnm senınde basını sısırdım ama tum aksılıkler benı buldu resımm kucultmeyı soylemeseydı asla katılşamazdım
Canım yarışmacılar konuyu düzenleyemiyorlar diye biliyorum :44:Konu açılır bir hata olursa yardımcı olabilirimcanım
sımdı saat 23 e kadar onaylanır ıse benım düzenleme sansım varmı okadar acele yazdım ve onızleme yapmadımkı
kızım yarın okula başlıyor yıkayamadım cocugumu teyzesı mücadele verırken ınsalla yıkayana kadar onaylaır
kacta basliyor nafis?oylama bugün başlıyyoorrr
bilmiyorumki seker...kacta basliyor nafis?
VerebiliyorYarışmaya katılanlar başkasına oy veremiyor mu?
Ben oylamayı farklı düşünmüştüm bu sefer.Mesela bir kişi her böreğe puan verebilecek sanmıştım.Birine 5 birine 6 gibi.Sonra oylar toplanıp birinci çıkacak sanmıştım.Niye öyle düşündüysem.
kuzuu öyle düşünmenin sebebi ilk katılan arkadaş böreğinin nasıl beğenileceğini öğrenmek için herhalde anket koymustu sunumuna o yüzden öyle düşünmüşsündür çünkü bende öyle zannetmiştimYarışmaya katılanlar başkasına oy veremiyor mu?
Ben oylamayı farklı düşünmüştüm bu sefer.Mesela bir kişi her böreğe puan verebilecek sanmıştım.Birine 5 birine 6 gibi.Sonra oylar toplanıp birinci çıkacak sanmıştım.Niye öyle düşündüysem.
nevreste konuyla alakalı değil ama bişey söylemek istiyorumVerebiliyor
Canım ilk yarışmaya katılan börekte anket olunca hepimiz öyle olacak diye düşündük ama arkadaş anketi kendi açmış
Benim oyum gözükmedi de.:26:Verebiliyor
Canım ilk yarışmaya katılan börekte anket olunca hepimiz öyle olacak diye düşündük ama arkadaş anketi kendi açmış
kuzuu öyle düşünmenin sebebi ilk katılan arkadaş böreğinin nasıl beğenileceğini öğrenmek için herhalde anket koymustu sunumuna o yüzden öyle düşünmüşsündür çünkü bende öyle zannetmiştim
İki börek arasında kalmıştım, kızımın da oyunu alınca paçanga böreğinden yana kullandım oyumu. Hayırlı olsun, katılımcılara başarılar diliyorum.
nevreste konuyla alakalı değil ama bişey söylemek istiyorum
ben sahsen alışmışım senin kovboy şapkalı kıza şimdi bu resmin bana tuhaf geliyo alışamadım
o kovboylu kızı gördüğümde kendi kendime
"" ahaa yemeklerin kovboyu ustası geldi kaçılıınn"" diyodum
sadece söylemek istedim