Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
Benim oyum gözükmedi de.:26:

Aslında en sağlıklı oylama o şekilde olurdu:)

Evet öyleymiş canım.Öyle güzel olurdu aslında.Tıpkı televizyondaki yarışmalar gibi.Neyse diğer yarışmalarda bu fikir değerlendirilebilir aslında dimi.Kazen Bey'e duyurulur:)
evet yani haklısın da ne bileyim vardır kazeninde bi bildiği:KK76:

Benim oyum gözükmedi de.:26:

Aslında en sağlıklı oylama o şekilde olurdu:)

Evet öyleymiş canım.Öyle güzel olurdu aslında.Tıpkı televizyondaki yarışmalar gibi.Neyse diğer yarışmalarda bu fikir değerlendirilebilir aslında dimi.Kazen Bey'e duyurulur:)
Evet görünmüyor:26:

Ben de seviyorum bunu ama bazen bana yakışmadığını söylüyorlar :KK17::KK23::KK23::KK23:
yani hani bişey vardır ya insanlara ona alışır ne bileyim belkide o yüzdendır ama ben ismine bakmasam bile bazı yrumlarda resmini gördüğümde mutlu oluyodum acıkcası mesela ellosanında kendi resminden ziyade türkan şoraylıya alışmıştım ama kendi resmide maşallah :nazar: onun gibi olunca pek yadırgamadım..
fakat senin kovboy gitmiş hanımhanımcık kız gelmiş:KK9::KK9:

Bence de owwwwwwww.:KK9::KK9::KK9:
eveetttt:KK9:

bu arada begen butonu yok mesajlarınızı beğenemedim:KK1:

Oyumu aşk böreğine verdim bütün hepsinden daha iyi görünüyor ve. Tarifi de çok hoş

yani hani bişey vardır ya insanlara ona alışır ne bileyim belkide o yüzdendır ama ben ismine bakmasam bile bazı yrumlarda resmini gördüğümde mutlu oluyodum acıkcası mesela ellosanında kendi resminden ziyade türkan şoraylıya alışmıştım ama kendi resmide maşallah :nazar: onun gibi olunca pek yadırgamadım..

Teşekkürler canım birazda alışkanlık:KK34:
Beğen butonu yok :KK19:

Katılıyorum fikrine.Bugün de benim avatarıma bayan arkadaşımız bunun traşlı hali yok mu dedi.:KK1:Ama ben o avatarla bütünleştiğim için değiştiremiyorum:)

Katılıyorum fikrine.Bugün de benim avatarıma bayan arkadaşımız bunun traşlı hali yok mu dedi.:KK1:Ama ben o avatarla bütünleştiğim için değiştiremiyorum:)
hangi topikte bilmiyorum yemek topiğinin birindeydi galiba gördüm o sana yazılan yazıyııı:KK52::KK52:

Herkesin eline sağlık, hepsi çok lezzetli görünüyor. :KK56:

Nevrestecim dilerim sen kazanırsın. :128:

X