- 16 Ağustos 2010
- 293.068
- 602.966
- 43
8 tane Enfes börek tariflerimiz oldu9. gelecek biliyorumYok mu başka5. böreğimizde geldi6. yolda biliyorumYok mu başka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 tane Enfes börek tariflerimiz oldu9. gelecek biliyorumYok mu başka5. böreğimizde geldi6. yolda biliyorumYok mu başka
Canım tarifini bekliyorumhepsi de çok güzel tariflerin..Ben de hevese geldim..)
8 tane Enfes börek tariflerimiz oldu9. gelecek biliyorumYok mu başka
misafirlerim gitti her an herşey olabilir
bilmem kaç bin üyesi olan kocaman bir forumda sadece 10 tanemi tarif gelicek canımTamam bekliyoruz
Daha 1 hafta var katılım için acaba kaç börek tarifi olacakEn az 10 olacak
Çok haklısın ablacımBak ben bile dayanamayıp yaptım bir börekbilmem kaç bin üyesi olan kocaman bir forumda sadece 10 tanemi tarif gelicek canım
hadı hanımlar eyleniyoruz burda zor bir is degil börek yapmak
eline saglık canım görünüşü harıka tadıda eminimki görünüşü gibidir :)Çok haklısın ablacımBak ben bile dayanamayıp yaptım bir börek
Teşekkürler ablacımBöreklerimizin hepsi çok güzeleline saglık canım görünüşü harıka tadıda eminimki görünüşü gibidir :)
Ben hala ümitliyim:))Böreklerde katılım 20 olur diyordum : )
Ben hala ümitliyim:))
çok ısrar ettiniz bi sigara böreği yapıp katılayım bari
Tamam datlum gel aramızaBayılırım sigara böreğineçok ısrar ettiniz bi sigara böreği yapıp katılayım bari
Yap canım ben bayılırım
2 börekl tarifiyle katılınsa bende hazırım
Efser'im aynı şeyi ben de düşündüm Ama her yarışmacının yapması lazım haksızlık olur sonra:44:Yap canım ben bayılırım
2 börekl tarifiyle katılınsa bende hazırım
Tamam datlum gel aramızaBayılırım sigara böreğine
Milföy börek yapmak isteyen yok mu ne güzel farklı farklı şekiller var
Olmaz tabi niye ayıp olsunBelki su böreği sevmeyenler var ,sigara böreğine hayır diyemeyenler varsu böreğine ayıp olmaz mı:26: üstelik hazır üçgen yufkalarla yapacam