Yenilmek yok eğlence var ,heyecan varyenilen pehlivan güreşe doymazmış canım
Olmaz tabi niye ayıp olsunBelki su böreği sevmeyenler var ,sigara böreğine hayır diyemeyenler var
Canım peynirin lezetiyle ne yapılırsa yapılsın bence çok güzel oluyor ister su böreği olsun ister siğara böreğisu böreğine ayıp olmaz mı:26: üstelik hazır üçgen yufkalarla yapacam
Efser'im aynı şeyi ben de düşündümAma her yarışmacının yapması lazım haksızlık olur sonra :44:
Canım peynirin lezetiyle ne yapılırsa yapılsın bence çok güzel oluyor ister su böreği olsun ister siğara böreği
Ne olursa olsun bazen pratik şeylerede ihtiyaçımız varyap canım
Evet nevoş çok haklısıninşalaah başka kateğoriye diyelim
Canımolabilir canım ama burada oy kullananlar emek faktörünü çok güzel değerlendiriyor o yüzden bu kadar basit bir börekle katılmak olmaz, bi dahaki kategoride yarışırım artık
haklısın canım. ama bi dahaki kategorde yarışırım artık inşallah
Ben börek kategorisini seviyorumCanım peynirin lezetiyle ne yapılırsa yapılsın bence çok güzel oluyor ister su böreği olsun ister siğara böreği
Ne olursa olsun bazen pratik şeylerede ihtiyaçımız varyap canım
Evet nevoş çok haklısıninşalaah başka kateğoriye diyelim
Ben börek kategorisini seviyorumAslında daha çok yapılacak börek var Keşke kimse çekinmese birer börek yapsa Yeni yeni tarifler öğrenirdik.Belki her zaman yaptığımız bir tarifin daha farklı bir püf noktasını öğrenebiliriz.
evet özllikle benim gibi börek kültürü çok olmayanlara iyi olurdu
20 mi :44: 10 kişi olamadık kazenBöreklerde katılım 20 olur diyordum : )
dadluCadu bekliyoruz senide canımtakipteyim
Ben katılamayacam sanırım:26::26::26:
Bir kesim sevindi şu an biliyorum
Bu hafta bir arkadaşımın bebişinin 1 yaş günü kutlaması olacak ve ben organize ediyorum.
Şeker hamurlu pastası kurabiyeleri ve muffin larını yapcam süslemeler vs...
Yani alışveriş hazırlık derken yoğun olcam o araya börek sığdırabilirmiyim bilmiyorum...
Büyük ihtimal ben yokum bu kategoride
dadluCadu bekliyoruz senide canım
egunale katılıyorum bir kesim sevinecek ama bende yokum
sendemi bürütüs
bizden mahrum kalacaklar üzülsün ha ha haayyyy