- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
-
- Konu Sahibi Neysesakinim
topiğiniz hayırlı olsun takip edeceğim ama ben de pek etkisi oluyor mu böyle şeylerin olmuyor galiba acaba bu tür şeyler psikolojik mi diye düşünmeye başladım:44: doğal taşlardan kolyelerim vardı ne yorgunluğuma ne negatif enerjime falan iyi gelmiyordu ablam ve eniştem reiki ile uğraşıyor eniştem hatta hasta tedavi ediyor vücuttaki ağrıları ve hatta kanserin vücutta oluşturduğu etkileri azaltıp iyileşme sürecini hızlandırıyor benim diz ağrılarıma hiç iyi gelmedi yaptıkları ama çok hastası var memnun kalan:26:
ben sirkeyi ve adaçayını çok yaparım etkisi oluyor mu bilmem ama ilk başta dediğim gibi psikolojik olarak rahatlama sağlıyor bendeşapı da en kısa zamanda alıp üzerimde taşıyacağım...
topiğiniz hayırlı olsun takip edeceğim ama ben de pek etkisi oluyor mu böyle şeylerin olmuyor galiba acaba bu tür şeyler psikolojik mi diye düşünmeye başladım:44: doğal taşlardan kolyelerim vardı ne yorgunluğuma ne negatif enerjime falan iyi gelmiyordu ablam ve eniştem reiki ile uğraşıyor eniştem hatta hasta tedavi ediyor vücuttaki ağrıları ve hatta kanserin vücutta oluşturduğu etkileri azaltıp iyileşme sürecini hızlandırıyor benim diz ağrılarıma hiç iyi gelmedi yaptıkları ama çok hastası var memnun kalan:26:
ben sirkeyi ve adaçayını çok yaparım etkisi oluyor mu bilmem ama ilk başta dediğim gibi psikolojik olarak rahatlama sağlıyor bendeşapı da en kısa zamanda alıp üzerimde taşıyacağım...
ben nazar boncuğuna inanmıyorum...çünkü doğal taş değil.insan eliyle yapıldığından sanırım
eski konunun gizli takipçilerindendim :)
konu kapanınca valla bugün ben açıcaktım, o derece ilgimi çeken şeyler bunlar :)
paylaşımlarınız çok güzel, takipteyim..
evet canım geçebiliyormuş. Maşallah kelimesi etkili
Kizlarr uzerinizde corekotu tasimakta nazara iyi geliyormus bilginize...
Hatta corekotuna ayeti el kursi okursaniz daha iyi olurmus..
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
evde bikaç hurmam var bende koyayım eşimin cüzdanınada atayım
rabbim hep güldürsün inş.....sürekli tuzdan bahsedilince tuz yakma olayı geldi aklıma paylaşayım dedim
Bir de evde olan bir misafirin gitmesini istiyorsan ayakkabısına tuz koyarmışsın.
Bu kadarı da batıl bence.
bebek demişken hani yeni doğan bebeklere sarılık olmasın diye sarı giydirirler ya,aslında sarı rengi negatif enerjiyi geçirmiyormuş o yüzden yapılırmış.yani nazar değmesin diye..bir yerde okumuştum ben yatak odalarınızın camı bahçeye bakmasın,sonbaharda kuru ağaçların yaprakların negatif enerjisi geçer diye. ee evlerde yatak odasının pek değiştiremeyeceğimize göre mümkünse sarı perde kullanın yazıyordu..
evet canım çok çok iyi geliyormuş çörek otunun ölümden başka herşeye çaresi var denir hatta... izninle paylaşabilir miyim başlıkta
cüzdanda hurma çekirdeği taşımakta paramıza bereket getiriyormuş:44:
teşekkür ederim canım
hem psikolojik hemde taşların hiç hafife alınamayacak bir gücü var. özel mesajlarda farklı büyük taşlarda kullanılıyor diye biliyorum ...
etkisi oluyor hemde çok şapıda dene bakalım bize etkileri yazarsın inş en kısa zamanda
ben sirekyi duyduğumdan beri uygulamaya çalışıyorum...içime huzur doluyor ...bi ohhh çekiyorumki görme
bende yastığa lavanta koyduğumdan beri çok rahat uyanıyorum her sabah
evet....özellikle hamile bayan yada bebek gördüğümde sürekli tekrarlayıp nas okuyorum
mavi renk nazarı kendi üstüne çeker o nedenle nazar boncuğu mavidir diye okumuştum bir yerde insana gelmeden mavi renk üstüne çekermiş nazarı:44:
mavi renk nazarı kendi üstüne çeker o nedenle nazar boncuğu mavidir diye okumuştum bir yerde insana gelmeden mavi renk üstüne çekermiş nazarı:44:
Ama yastığın kılıfının hemen içine koyacaksın kokusunu hissedecek şekilde. Ne kadar çok koyarsan o kadar faydalı olur.
Hatta papatya, lavanta gibi otlardan yastıklar var. İstersen yünle karıştırabilirsin yani içine atma da küçük ince keseler halinde yastığına ekle sonra kılıfını geçir.
tuzdan bahsedilmiş aklıma komşumuzun söylediği bir şey geldieve vakitsiz gelen ya da istenmeyen kişinin ayakkabısına tuz koyarsanız gider demişti ablamla yapmıştık tesadüf müdür bilmem çok konuşan bir komşumuz vardı ona yapmıştık gitmişti kadın