- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
-
- Konu Sahibi Neysesakinim
Çeyrek altın keseleri kalın olur canım. Tam verimli kullanamazsın. Onların tül olanları var. Onları tavsiye ederim.
üatünde şap çörek otu filantaşısın canım ayrıca adaçayı tütsüsü dolaştırın üstünde...
tül canım üstü simli filan eve geçince çekeyim resmini olmazsa
haftasonu alacam bende lavanta kesesini
Gardırobuna as ve yastığına koy misk. Papatyayla da karıştırabilirsin.
tmm ipek öyle yapayım....eşim şu günlerde husursuz geceleri onada fayda edr umarım
Akşamları rezene çayı içebilirsiniz. Hem de potasyum bombası.
Lavanta çayı da olabilir..
Papatya bunlar hep rahatlatıcı.
Bir de geçen çok huzursuzdum 2 gün önce.
Fabrikada dışarı çıktım bahçeye, ayakkabılarımı çıkardım 10 dk çimlerde yürüdüm, dut ağacı falan var dut yedim. İnan ki baya rahatlattı. 1-2 saat durmak lazım toprakta ama o kadar vakit yok. Sizin de evin bahçesinde falan ayakkabılarınızı çıkarın 10-15 dk oturun. Çok faydası olur.
Hayırlı olsun topiğiniz bende takipçinizim artık :)
Ada çayı tütsüsünü bende yapcam en kısa zamanda bir arkadaş yazmış ada çayı tütsüsünü yaptıktan sonra erken uyanıyormuş bana da etkisi olur belki :)
evimi bende sirkeli suyla silerim özellikle kapı girişlerini ve pencere önlerini de silerseniz daha etkili olur.
Bir de diğer topikte okumuştum gül kurusu ile ilgili evde bulundurmamak gerekiyomuş.Ben eşimin bana getirdiği gülleri hep kurutuyorum ve dekoratif amaçlı kullanıyorum zararlı bir etkisini de görmedim açıkcası kokusu hoşuma giidiyor.
papatyayı kendim çok kullanırım..evet dediğin gibi toprakta negetif enerji alır..5-6 haftadır haftasonlarımız yoğun ve yorucu geçiyordu....bu hafata eve geçip kapanacam sanırım...kendimize gelelim biraz pufff
aaa ne etkisi varmış acaba gül kurusunun bende evde çok tutarım, çok ta severim
tam hatırlamıyorum ama gül kuruyunca öldüğü için negatif enerji veriyormuş.Doğrusunu bilen arkadaşlar bizi aydınlatırmısınız
Valla evde bunalırsın. Toprakla kendini.
Topiklerden birinde akıllı kk kadınlarından biri kendini saksıda topraklamış
Ama öyle olmaz.
Ben lavanta taneleri ve kese siparişi vermiştim
Yeni geldi kızlar
Satan bi yer bilmiyorum uğraşmakta istemedim netten aldım
Tamam canım o zaman harika. Yoksa diğerleri çok kalın olur. Ben de tül olan altın keselerine koymuştum.
Fiyatı nasıl nette.
50 gram lavanta 1,5-2 tl gibi bir şey.
Hayırlı olsun topiğiniz bende takipçinizim artık :)
Ada çayı tütsüsünü bende yapcam en kısa zamanda bir arkadaş yazmış ada çayı tütsüsünü yaptıktan sonra erken uyanıyormuş bana da etkisi olur belki :)
evimi bende sirkeli suyla silerim özellikle kapı girişlerini ve pencere önlerini de silerseniz daha etkili olur.
Bir de diğer topikte okumuştum gül kurusu ile ilgili evde bulundurmamak gerekiyomuş.Ben eşimin bana getirdiği gülleri hep kurutuyorum ve dekoratif amaçlı kullanıyorum zararlı bir etkisini de görmedim açıkcası kokusu hoşuma giidiyor.
aaa ne etkisi varmış acaba gül kurusunun bende evde çok tutarım, çok ta severim