- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- Konu Sahibi Neysesakinim
kimse yok dahaBen lavanta sabununu duydum birinden ya dalga geçme tamam kese daha mantikli ama biri koyuyordu.
Bak gelecek simdi o bendim diyecek bekle ve gör
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse yok dahaBen lavanta sabununu duydum birinden ya dalga geçme tamam kese daha mantikli ama biri koyuyordu.
napıyorsn bunuNeysesakinim cim sen işin uzmanı gibisin, bir abla yollamış bana bu ne adını unuttum söylemiştiEki Görüntüle 2208714
Ben lavanta sabununu duydum birinden ya dalga geçme tamam kese daha mantikli ama biri koyuyordu.
Yakatım bir kez, 2 sene önce dumanı savurdum eve ama adını unuttum. Başım ağrımıstı o gün bi abla vermistinapıyorsn bunu
başın ağrıdı ise vardır sende o an kötü enerji devam etseydin keşke bir kaç defaYakatım bir kez, 2 sene önce dumanı savurdum eve ama adını unuttum. Başım ağrımıstı o gün bi abla vermisti
Ogün geçti sonra unuttum, adını bi hatırlasam başka ne icin kullanılır nedir öyle duruyorbaşın ağrıdı ise vardır sende o an kötü enerji devam etseydin keşke bir kaç defa
Neysesakinim cim sen işin uzmanı gibisin, bir abla yollamış bana bu ne adını unuttum söylemiştiEki Görüntüle 2208714
Sağolun ya evet üzerlik demişti sanırımÜzerlik tohumudur kendisi,nazar otu da diyenler varmış. Her zaman evimde bulundururum;çocuklarım huysuz olsa hemen tütsü olarak kullanırım.Mucizevi şekilde geçirir,rahatlatır.
Çok tesekkur ederiz doğru çok işe yarar duymuştumÜzerlik tohumudur kendisi,nazar otu da diyenler varmış. Her zaman evimde bulundururum;çocuklarım huysuz olsa hemen tütsü olarak kullanırım.Mucizevi şekilde geçirir,rahatlatır.
öyle yapalım o vakit canımAdaçayı koyup 21 Felak Suresi 21 Nas Suresi ve 21 Ayetel Kürsi okuyarak Ada çayından tütsü yakmak çok etkiliyimiş bugun öğrendim.okumadan yaktım ben
neler buldun peki yada uyguluyorsun paylaşırsan sevinirizDaha dün akşam tütsü için karışımlar araştırıyordum :)
konu güzel olmuş devamını diliyorum...
çok pahalı orası küçük bi aktar ufak el emekleri çözer bence işiHomemade de buldum şuan sadece araştırıyorum.
henüz uygulamadım.
eve otantik hava katması amacım.
uyguladıkça diğer yönlerini test edebilirim :)