......Enerji İksiri......

kızlar birde 99luk tespihin her bir boncuğuna ayetel kürsi okuyup dış kapınızın üstüne asın biz senelerce yaptık hırsız girmiyor evinize ben ayetel kürsinin koruyuculuğuna çok inanıyorum. bir ara bizim mahallede hırsızlık olayları çok artmıştı hemen hemen her eve girmeye başlamıştı. bir gün kapıyı kilitlemeden uyumuşuz üst kattaki komşumuza hırsız girmişti onların bağırışlarıyla uyanmıştık tabi kapıyı kontrol etmek aklımıza gelmedi sabah okula giderken kapının kilitlenmemiş olduğunu görmüştüm :KK31:

mavinin özelliğine şöyle şahit olmuştum...hocanın biri nazar için bi dua yazmış tanıdığa ve mavi bişey sarıp muhafaza et demiş...demek bağlantılı bişi mavi renk nazarla dımı

aynen cnm mavi renk direk kendine çekermiş nazarı

Bide bazi insanlar disarida aralari cok iyidir eve gelince bi kasvet basar daralir oluyormu sizde?

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

bizim eski evimizde çok oluyordu cnm birde evin güneş alması çok önemli genelde güneş görmeyen evlerde kasvet çok oluyor:KK31:

ayakkabısın içine mi koydunuz:KK1: ay çok merak ettim bende deniycem:KK1:

evet cnm ayakkabısının içine koyduk çok değil ama birde yaptığımızda kıştı çorabıyla falan hissetmedi yazın yapılmaz galiba:KK9::KK9:

tübitak bile onayladı biliyormusun nazarı zaten inacımızda vardı ayrıca birde renkli göz olayı ona inaniyormusunuz

Rnkli gozlu insanlarin nazari hemen degermis iyi niyetli bile olsa
Soyle demeleri gerekiyormus.
Gozlerim.nazar boncugu olsun..

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

kızlar birde 99luk tespihin her bir boncuğuna ayetel kürsi okuyup dış kapınızın üstüne asın biz senelerce yaptık hırsız girmiyor evinize ben ayetel kürsinin koruyuculuğuna çok inanıyorum. bir ara bizim mahallede hırsızlık olayları çok artmıştı hemen hemen her eve girmeye başlamıştı. bir gün kapıyı kilitlemeden uyumuşuz üst kattaki komşumuza hırsız girmişti onların bağırışlarıyla uyanmıştık tabi kapıyı kontrol etmek aklımıza gelmedi sabah okula giderken kapının kilitlenmemiş olduğunu görmüştüm :KK31:

Allah korumuş... ayetel kürsinin etkisi çok evet.... geçmiş olsun denemek lazım evet

stati ve sarı ve turuncuyu negatif diye duymuştum..ama mein değilim....araştıralım bunu

evet sarı renk son yıllarda sınava girerken filanda tavsiye edilir oldu...

ama ben sarı renki sevmiyorum :KK14:

diğer arkadaşlara tavsiye edebilirz belki :KK3:

ben okuduklarımın yalancısıyım :26:
ama büyüklerimiz bebeklere giydiriyorsa muhakkak vardır bir bildikleri diye düşünüyorum..:KK8:

Bence enerji düşmanı evin içinde fazla ve gereksiz mobilya
önce onları dışarı atmak gerek

ve bol canlı çicek veya kaktüs

Bence enerji düşmanı evin içinde fazla ve gereksiz mobilya
önce onları dışarı atmak gerek

ve bol canlı çicek veya kaktüs

evet feng shui yaşam tarzının temelini söylüyorsunuz...

canlı çiçek başlığımızdada belirtmiştik evet...

öyle yapıyorum zaten canım kılıfının içinde... yazın yün sıcak oluyor sımdılık hazır yastıkta yatıyoruz ama kılıfının içinde şu an .... çeyrek altın keseleri var bilir misin onların içine koydum :KK1::KK1:

Çeyrek altın keseleri kalın olur canım. Tam verimli kullanamazsın. Onların tül olanları var. Onları tavsiye ederim.

X