kızlar birde 99luk tespihin her bir boncuğuna ayetel kürsi okuyup dış kapınızın üstüne asın biz senelerce yaptık hırsız girmiyor evinize ben ayetel kürsinin koruyuculuğuna çok inanıyorum. bir ara bizim mahallede hırsızlık olayları çok artmıştı hemen hemen her eve girmeye başlamıştı. bir gün kapıyı kilitlemeden uyumuşuz üst kattaki komşumuza hırsız girmişti onların bağırışlarıyla uyanmıştık tabi kapıyı kontrol etmek aklımıza gelmedi sabah okula giderken kapının kilitlenmemiş olduğunu görmüştüm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
......Enerji İksiri......
- Konu Sahibi Neysesakinim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bide bazi insanlar disarida aralari cok iyidir eve gelince bi kasvet basar daralir oluyormu sizde?
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
evet bana oluyor bu durum arada
mavinin özelliğine şöyle şahit olmuştum...hocanın biri nazar için bi dua yazmış tanıdığa ve mavi bişey sarıp muhafaza et demiş...demek bağlantılı bişi mavi renk nazarla dımı
aynen cnm mavi renk direk kendine çekermiş nazarı
Bide bazi insanlar disarida aralari cok iyidir eve gelince bi kasvet basar daralir oluyormu sizde?
bizim eski evimizde çok oluyordu cnm birde evin güneş alması çok önemli genelde güneş görmeyen evlerde kasvet çok oluyor
ayakkabısın içine mi koydunuz ay çok merak ettim bende deniycem
evet cnm ayakkabısının içine koyduk çok değil ama birde yaptığımızda kıştı çorabıyla falan hissetmedi yazın yapılmaz galiba
ben nazar boncuğuna inanmıyorum...çünkü doğal taş değil.insan eliyle yapıldığından sanırım
tübitak bile onayladı biliyormusun nazarı zaten inacımızda vardı ayrıca birde renkli göz olayı ona inaniyormusunuz
evet bana oluyor bu durum arada
Benim yildizim dusukmus mesela disaridayken bisey yok eve girince bi tuhaf oluyorum ev halkida oyle tabii cokk tuhaff
tübitak bile onayladı biliyormusun nazarı zaten inacımızda vardı ayrıca birde renkli göz olayı ona inaniyormusunuz
yok nazara inanıyorum.nazar hak zaten....nazar boncukları varya ben onu kastetmiştim aslında
Rnkli gozlu insanlarin nazari hemen degermis iyi niyetli bile olsa
Soyle demeleri gerekiyormus.
Gozlerim.nazar boncugu olsun..
peygamberimizde nazar hak demiş zaten nazar diye bir şey var hatta taşı bile parçalar derlerbana çok değiyor nazar
kızlar birde 99luk tespihin her bir boncuğuna ayetel kürsi okuyup dış kapınızın üstüne asın biz senelerce yaptık hırsız girmiyor evinize ben ayetel kürsinin koruyuculuğuna çok inanıyorum. bir ara bizim mahallede hırsızlık olayları çok artmıştı hemen hemen her eve girmeye başlamıştı. bir gün kapıyı kilitlemeden uyumuşuz üst kattaki komşumuza hırsız girmişti onların bağırışlarıyla uyanmıştık tabi kapıyı kontrol etmek aklımıza gelmedi sabah okula giderken kapının kilitlenmemiş olduğunu görmüştüm
Allah korumuş... ayetel kürsinin etkisi çok evet.... geçmiş olsun denemek lazım evet
stati ve sarı ve turuncuyu negatif diye duymuştum..ama mein değilim....araştıralım bunu
evet sarı renk son yıllarda sınava girerken filanda tavsiye edilir oldu...
ama ben sarı renki sevmiyorum
diğer arkadaşlara tavsiye edebilirz belki
ben okuduklarımın yalancısıyım :26:
ama büyüklerimiz bebeklere giydiriyorsa muhakkak vardır bir bildikleri diye düşünüyorum..
yok nazara inanıyorum.nazar hak zaten....nazar boncukları varya ben onu kastetmiştim aslında
ımmm anladımmm
Bide bazi insanlar disarida aralari cok iyidir eve gelince bi kasvet basar daralir oluyormu sizde?
ayy benim annem çok oluyor öylee.dışarda şen şakrak,eve gelince hemen ağırlık çöküyor uzanıyor
ımmm anladımmm
ayet ve hadislerde geçiyor bildiğim kadarıyla
Bence enerji düşmanı evin içinde fazla ve gereksiz mobilya
önce onları dışarı atmak gerek
ve bol canlı çicek veya kaktüs
evet feng shui yaşam tarzının temelini söylüyorsunuz...
canlı çiçek başlığımızdada belirtmiştik evet...
öyle yapıyorum zaten canım kılıfının içinde... yazın yün sıcak oluyor sımdılık hazır yastıkta yatıyoruz ama kılıfının içinde şu an .... çeyrek altın keseleri var bilir misin onların içine koydum
Çeyrek altın keseleri kalın olur canım. Tam verimli kullanamazsın. Onların tül olanları var. Onları tavsiye ederim.
ayet ve hadislerde geçiyor bildiğim kadarıyla
evet canım geçiyor ama boncuk olayı insan yapımı eski Türklerden geliyor oda... onunda vardır bir hikmeti belki....
Çeyrek altın keseleri kalın olur canım. Tam verimli kullanamazsın. Onların tül olanları var. Onları tavsiye ederim.
tül canım üstü simli filan eve geçince çekeyim resmini olmazsa
Bence enerji düşmanı evin içinde fazla ve gereksiz mobilya
önce onları dışarı atmak gerek
ve bol canlı çicek veya kaktüs
masamda durur benim kaktus....bilgisayar için çok etkliymiş
Son düzenleme:
ayy benim annem çok oluyor öylee.dışarda şen şakrak,eve gelince hemen ağırlık çöküyor uzanıyor
üatünde şap çörek otu filan taşısın canım ayrıca adaçayı tütsüsü dolaştırın üstünde...