......Enerji İksiri......

cnm bizde öyleyiz durup durduk yere incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden tartışıyoruz şap alıp üzerimizde taşımayı düşünüyorum nazara çok iyi geliyormuş. ama eşimi nasıl ikna ederim bilmiyorum hiç inanmaz böyle şeylere:KK31:siz de şapı deneyebilirsiniz

şap dediğin şey kristal gibi olan taş mı hani aktarda satılan?
ay allah kolaylık versin çok inanıyorum böyle şeylere çok:KK31:
eşinin cebine at ufak bi parça nerden anlicak ki öyle olmaz mı ki:44:

kızalr aklıma geldi ..ben ortaokula yada liseye gidiyordum emin değilim...bi akraba ziyaretine gitmiştik annemlerle.küçük bi bebeklri vardı. ilk doğduğunda görmüştüm minicikti..gittiğimizdede çocuk 7-8 aylıktı sanırım..görünce kocaman ve çok tatlı gelmişti..aaaa e kadar büyümüş tatlı olmuş demiştim..aradan yarım saat geçti çocuk huzysuzlanmaya başlamıştı...ev sahibi ,görümcesi falan mutfağa geçmişti. annem su istemişti benden gittim almaya ...ocağa tuz atmışlardı ...tuzu yakıyorlardı:KK53::KK53:...bi yandanda çocuğa okuyup bana ters ters bakıyorlardı:KK30: eve gidince anneme söylemiştim.nazar için yapmışlardır demişti...benim nazar ettiğimi düşünmüşler...çok üzülmüştüm..çünkü içimde kötü niyet yoktu ..bakışları hala gözlerimin önünde:KK53: özellikle görümcesinin

canım güldürdün beni yaa:KK1::KK1::KK1::KK1:

evet ocağa tuz atarlar ama onlarda abartmış yani her çocuk kalabalıktan huzursuzlanır :KK9:

bebek demişken hani yeni doğan bebeklere sarılık olmasın diye sarı giydirirler ya,aslında sarı rengi negatif enerjiyi geçirmiyormuş o yüzden yapılırmış.yani nazar değmesin diye..bir yerde okumuştum ben yatak odalarınızın camı bahçeye bakmasın,sonbaharda kuru ağaçların yaprakların negatif enerjisi geçer diye. ee evlerde yatak odasının pek değiştiremeyeceğimize göre mümkünse sarı perde kullanın yazıyordu..

şap dediğin şey kristal gibi olan taş mı hani aktarda satılan?
ay allah kolaylık versin çok inanıyorum böyle şeylere çok:KK31:
eşinin cebine at ufak bi parça nerden anlicak ki öyle olmaz mı ki:44:

evet cnm büyükte oluyor minik parçalar halinde de oluyor

eşim hergün üstünü değiştirir ve pantolon ceplerini çok karıştırır bulur da atar diye korkuyorum:KK31: aslında söylemekten zarar gelmez istemezse zorla yaptıracak değilim ya eve alır koyarım ben üzerimde taşırım olmadı

bilmiyorum ama çörek otunu da duydum. anneannemin annesi üzerinde taşırmış hep.

ben kurşun döktürmek istiyorum aslında :KK9:ama artık nerde o eskiler :KK14:
küçükken bana yaptırmıştı babaannem hatırlarım cazır cuzur üstümde.:KK8:

ahh canım haklısın bende çok isterim ama sormak soruşturmak lazım benimde anneanneme yapmıştı bana şimdi kadının yerinden kalkar hali yok istesem kızar bana :KK1:

bebek demişken hani yeni doğan bebeklere sarılık olmasın diye sarı giydirirler ya,aslında sarı rengi negatif enerjiyi geçirmiyormuş o yüzden yapılırmış.yani nazar değmesin diye..bir yerde okumuştum ben yatak odalarınızın camı bahçeye bakmasın,sonbaharda kuru ağaçların yaprakların negatif enerjisi geçer diye. ee evlerde yatak odasının pek değiştiremeyeceğimize göre mümkünse sarı perde kullanın yazıyordu..

stati ve sarı ve turuncuyu negatif diye duymuştum..ama mein değilim....araştıralım bunu

arkadaşlar bu doğal taşlardan olan takıları kullanırken farklı taşları bir arada kullanmanın bir sakıncası varmı.....:44::44::44::44:​

bu konuyu araştıralım canım daha önce annemde sormuştu ama bir yerde duydum gibi sorun olmaz dıye. yani biri kolye biri bileklik olabilir diye

cüzdanda hurma çekirdeği taşımakta paramıza bereket getiriyormuş:44:

bak bunu denemiş biri olarak diyebilirim ki çok işe yarıyor hacıdan gelmiş hurma çekirdeğini öğrenciyken hep taşırdım cüzdanımda ve bir lira bile olsa zor zamanımda hep param olurdu cüzdanımda ama sonra kaybettim ve bir daha koymadım aslında koysam iyi olacak:KK16:

evet cnm büyükte oluyor minik parçalar halinde de oluyor

eşim hergün üstünü değiştirir ve pantolon ceplerini çok karıştırır bulur da atar diye korkuyorum:KK31: aslında söylemekten zarar gelmez istemezse zorla yaptıracak değilim ya eve alır koyarım ben üzerimde taşırım olmadı

aynen öyle yap..
o inanmıyor olabilir ama sen inanıyorsun senin hatırın için taşısın bence ne var ki sanki ağır bişey mi..

tuzdan bahsedilmiş aklıma komşumuzun söylediği bir şey geldi:KK9::KK9:eve vakitsiz gelen ya da istenmeyen kişinin ayakkabısına tuz koyarsanız gider demişti ablamla yapmıştık tesadüf müdür bilmem çok konuşan bir komşumuz vardı ona yapmıştık gitmişti kadın:KK9::KK9:

ben nuray sayarının tavsiyesi üzerine yaşil bi beze bi kaşık üserlik tohumu koyp bağladım olumsuz eenrjilereden arınmak için 2 aydır taşıyorum onu ama hayatımda değişin pek bişey olmadı sanki.

canım onu yenilemen gerekiyor ama istersen yenisini yap yanında taşı belki enerjileri dolmuştur. birde gönlünü ferah tut inş bu defa güzel faydalarını görürsün bende bulursam bende yapayım hatta

Ayrica bir yerde okumustum tam bilmemekle birlikte nazar boncugunun nazara iyi geldigine inanirmis ancak daha cok gozleri cekermis nerede okudugumu hatirlamiyorum ya o yuzden ben nazar boncuklu bilekliklerimi vs attim.

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

ben nazar boncuğuna inanmıyorum...çünkü doğal taş değil.insan eliyle yapıldığından sanırım

kızlar bu arada dün akşam pembu kuvars bileklik takmaya başladım....psikolojik mi bilemiyorum ama olumlu bir his var üzerimde....sabah huzurlu uyandım mesela....sinirli olurdum sakinim.....şaşırdım doğrusu....tabi taşı takarken dua ederek güzel dileklerde bulunarak ve gördükçe bilekliği dualara dileklere devam ettim....bunun da etkisi büyük.....öylece duruyordu takı kutusunda...kullanmak lazımmış.....:26::26::26::26::26:

canım inşallah güzel faydalarını görürsün etkilerini paylaşırsın bizimle :KK34:

bak bunu denemiş biri olarak diyebilirim ki çok işe yarıyor hacıdan gelmiş hurma çekirdeğini öğrenciyken hep taşırdım cüzdanımda ve bir lira bile olsa zor zamanımda hep param olurdu cüzdanımda ama sonra kaybettim ve bir daha koymadım aslında koysam iyi olacak:KK16:

evde bikaç hurmam var bende koyayım eşimin cüzdanınada atayım

X