Endoskopik yüz germe - Facelift

doktor ismini söyler misin

mrb ilknur hnm 15 gün sonra erhan beye ameliyat olacam görüşebilrimiyiz.ve resimlerinizi görebilirmiym çok merak ediyorm tşk ederm

resimlerinizi görebilirmiyim rica etssem

albüm görmek için yorum sayısı lazımmış ne saçma

doktor paylaşımlarınızı bekliyoruz...

doktor tavsiyeleri yapsanız

daha kaç msj yazmam lazm 25 olması ini bıktım walla

merhabalar ben yeni üyeyim, ama öncesinde takipcinizdim. yüz gencleştirme ameliyatı için bugüne kadar serhat tuncer, aydın gözü ile görüştüm. her ikisininde başarılı oldugunu düsünüyorum son iki gündür osman oymak ı okuyorum, hakkında bilgi almaya calışıyorum. ayrıca burada okuduklarımdan oytun idil i de merak ediyorum. kararım belli gibi, ancak yasanmışlıkar gercekten cok önemli. bu nedenle ricamı tekrarlıyorum. ameliyat olanlar lütfen paylaşabir mi? ayrıca fotograflarınızı da görmek isterim, bu konuda yardımcı olur musunuz?

selam kızlar bende sızlere uydum erhan beye yarın malıyat olucam sabah atesehir memorıal hstansınde saat 9 da olucam korkularım var ma lamıa34 delı cesaretı bendede buyumeye basladı baklalım hayırlısı kızlar ınsallah allah herkesın gonlune gore verır kızlar szıce dr erhan beyı tercıhımde ıyımı yapmısım cok guvenıyorum kendısıne guzel olcagına ınanıyorum amlıyat sonrasını paylasırım burda

Şimdiden geçmiş olsun.Olmuşundur ameliyatını sürecini paylaşırsın artık.

Tesadüfe bak bende aynı hastanede karın ameliyatımı oldum şimdi yüz olacağım kısmetse.

Dr. Erhan Eryılmaz ,arkadaşıma burun estetiği yapmıştı ve sonuç çok güzel olmuştu....İyi bir cerrah olduğunu düşünüyorum.....Yüz estetiğinde de burada ismi çok geçiyor....İyi haberlerinizi bekliyoruz......Çok geçmiş olsun..

Arkadaşlar endoskopik orta yüz germe ameliyatı oldum...bugün 7. günüm yüzüm çok şiş ama bu haliyle bile çok beğendim...Sevgili doktorum Erhan bey 11. günden sonra inmeye başlayacak şişliklerin dedi ama bu haliyle bile güzel bence... foto koyacam ama 1.5 ay sonra kontrole gittiğimde ameliyat sonrası fotolarım çekildikten sonra koyacam...öncesi ile arasındaki fark öyle kelimelerle anlatılacak gibi değil.sadece şunu söylemeliyim.estetikten anlayan, mütevazi ve iş etiği açısından takdir ettiğim saygıdeğer doktorum Sayın Erhan Beye çokk teşekkürler ederim...ve arkadaşlar diğer ameliyatlarını bilemem ama endoskopik yüz germede kesinlikle Erhan Bey...

endolift hakkında bilgi verebilirmisinz...yaptırmayı çok istiyorum fakat nasıl sonuç vereceğini bilemiyorum .yaptıran varmı..:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…