bu gun 22 nci gunum,dunden bugune sisliklerde bayagi bir azalma var..tabi suratimda asimetri olustu.sag tarafim ,sol tarafimdan daha dolgun.su an bayagi bir toparlanma var kesin konusmak icin cok erken ama , sanirim tekrar yag takviyesi yaptirmam gerekecek
yag takviyesine bir sey diyemeyecegim ama endescopic face lift tehlikeli bir ameliyat .goz altindan kesi yapiyorlar ,ya doktor biraz fazla bir parca kesip alsa ,omur bilah onun pismanligini ,mutsuzlugunu yasayacaksiniz.tabi ben ameliyat girerken gozum karardi,isin ucunda guzelik oldugu icin hic dusunemedim bu konulari..bunlari yaziyorum cunki,ilk 10 gun sol gozumde bir agirlik vardi ,zorlaniyordum gozlerimi acip kaparken,kirparken. halada tam duzelmis degil..birde goz altindaki cizgide cabasi.tabi su an cok yeni bir kesi ,duzelecegini umuyorum. su an sanki gozumun biri asagiya kaymis gibi.. resimlerimi profilime ekleyecegim bakarsiniz ve ne demek istedigimi anlarsiniz..tek umutum cok yeni bir ameliyat olusu ve duzelmesini :44: duzelse bile hic degmez bunlari cekmeye arkadaslar ..her seyi yaparim ama endeskopic face lift asla.. allah korusun ufacik bir yanlis bile omrunuzun sonuna kadar sizinle olacak:18: