Endoskopik yüz germe - Facelift

Ben 2 yıl önce endoskopik oldum ama memnun kalmadığım için sana Dr. adı vermiyorum maliyeti 5000tl tutmuştu, şişlerin inmesi ayları buldu hatta yüzün oturması 1 yıl sürdü bende asimetri de oldu, dudakta sinir hasarı ama doktor cok önemli. Bu ameliyatı olan başka arkadaşlar arasında memnun kalanlar var. Gerilere gidip okursan hepsini bulursun

doktor ismini söyler misin

Uzun süre forumdan uzak kalinca sizlere cevap yazamadim..Sanirim diger arkadaslarda öyle baya bi uzun zaman olmus aylar gecmis..Kendi adima sizlere hak veriyorum ameliyat öncesi sürecte cikmasken forumdan sonra hayat telasi is güc normale dönünce hersey bosluyoruz sanirim Kusura bakmayin bu anlamda firsat buldukca yine girmeye calisicam umarim elimden geldigincede yardmci olurum sizlere ben 7.000 tl ödedim. Erhan Eryilmaza ameliyat oldum.

mrb ilknur hnm 15 gün sonra erhan beye ameliyat olacam görüşebilrimiyiz.ve resimlerinizi görebilirmiym çok merak ediyorm tşk ederm

Mrb kızlar ben gozlerımın baden goz yapılmasından memnunum kaşlarda hafıf kalktı gozlerımde zaten sorun yoktu ama boyle daha guzel daha canlı bı gorunum kazandı sag kasım sol kasıma oranla bırazcık kalkık gorunuyomusmus onceden doktor ıkısınıde aynı hızada ayarladı benım tek menunıyetsızlıgım yanaklarımın ıstedıgım kadar kalkık olmaması dr. yanakları az kaldırmıs eskısıyle sımdı arasında cok az bı fark var bellı belırsız yanı duŞukluk vede hacımsızlık gecmedı zaten dr.a kac ay onceden endoskopık yuz germe hakkında bılgı almak ıcın maıl yazdıgımda bana genc grup hasta resımlerı gondermıstı yanakların fazla kalkmadıgını o zamanlardan fark etmıstım bu operasyonun yanaklardan cok goz altları goz cevresıne hıtap ettıgını anlamıstım ama dr. a muayene ıcın gıttıgımde dr. un yanakları kaldırmaktan kastının bu kadar cuz-i olacagını dusunmemıstım yoksa tabıkıde basta defalarca soylerdım yanakları ne kadar kaldırmak mumkunse o kadar cok kaldırın derdım ben sadece yanaklardakı dusuklukten bahsettım hatta elımle aynanın karsısına gecıp gosterdım bu sekılde kalkık olsun demıstım dr. da oyle olmaz boyle olur dıye gostermıstı ama gosterdıgı sekıl kadar kaldırsa bıle razıydım o kadar bıle kaldırmamıs...

Bu arada operasyonu dr. erhan eryılmaz yaptı aynı ılknur gıbı ....

resimlerinizi görebilirmiyim rica etssem

Ben Ercan Karacaoğlu na yaptırıcam Allah kısmet kısmet ederse.Karın oldum henüz bir ay oldu.Toparlanmayı bekliyorum.Ercan beye yüz ameliyatı olan birini görmüş siteden bir arkadaş.10 gün olmasına karşın süperdi şişlik yoktu yüz ameliyatı olduğunu bile anlamadım dedi. Ben sadece resim gördüm.Bu topiği okumaya çalışıyorum bilgi edinme adına.Doğrusunu isterseniz iyileşme süreçlerini okudukça korkuya kapılmıyor değilim.Bazen vaz mı geçsem ertelesem mi düşünüyorum.Doktoruma çok güveniyorum.Oda ödemi en aza indirmek için makineye bağlıyoruz bu yüzden bir gece kalınıyor dedi.En fazla bir hafta sonraya şişlik ödem yok olur diyor.Burayı okuyorum şişlik süreci iyileşme uzun bir zaman deniyor.Ne diyim Allah olacaklara kolaylık versin

fiyat aldınımı ercan beyden

canım benim sen de gözlerine dokundurtma.benim cansız olduğu için öle istedim sordu adam bana ki gözlerin badem gibi olsunmu diye ben de evet dedim.göz olayı ayrı ameliyatla ilgisi yok ona ayrı dokunuyorlar isteyene tabi.sen sadece yüzünden olursun.

albüm görmek için yorum sayısı lazımmış ne saçma

merhaba, ve allah kolaylık versin... En zoru doktor seçimi ondan sonrası inanın çok kolay...benim merak ettiğim size özelden dönenler,gerçek yani forumda olmayanlar size özelden yazamaz(gerçek değiller demişsiniz,neye dayanarak bunu yazdınız merak ettim) verdikleri doktor ismini yazarmısınız ...kim merak ettim.yasak değil açıktan yazabilirsiniz...teşekkürler

SİZE ÖZELDEN YAZANLARI DA YAZARSANIZ SEVİNİRİM

doktor paylaşımlarınızı bekliyoruz...

merhaba, ve allah kolaylık versin... En zoru doktor seçimi ondan sonrası inanın çok kolay...benim merak ettiğim size özelden dönenler,gerçek yani forumda olmayanlar size özelden yazamaz(gerçek değiller demişsiniz,neye dayanarak bunu yazdınız merak ettim) verdikleri doktor ismini yazarmısınız ...kim merak ettim.yasak değil açıktan yazabilirsiniz...teşekkürler

SİZE ÖZELDEN YAZANLARI DA YAZARSANIZ SEVİNİRİM

doktor tavsiyeleri yapsanız

bu gun 22 nci gunum,dunden bugune sisliklerde bayagi bir azalma var..tabi suratimda asimetri olustu.sag tarafim ,sol tarafimdan daha dolgun.su an bayagi bir toparlanma var kesin konusmak icin cok erken ama , sanirim tekrar yag takviyesi yaptirmam gerekecek:KK43: yag takviyesine bir sey diyemeyecegim ama endescopic face lift tehlikeli bir ameliyat .goz altindan kesi yapiyorlar ,ya doktor biraz fazla bir parca kesip alsa ,omur bilah onun pismanligini ,mutsuzlugunu yasayacaksiniz.tabi ben ameliyat girerken gozum karardi,isin ucunda guzelik oldugu icin hic dusunemedim bu konulari..bunlari yaziyorum cunki,ilk 10 gun sol gozumde bir agirlik vardi ,zorlaniyordum gozlerimi acip kaparken,kirparken. halada tam duzelmis degil..birde goz altindaki cizgide cabasi.tabi su an cok yeni bir kesi ,duzelecegini umuyorum. su an sanki gozumun biri asagiya kaymis gibi.. resimlerimi profilime ekleyecegim bakarsiniz ve ne demek istedigimi anlarsiniz..tek umutum cok yeni bir ameliyat olusu ve duzelmesini :44: duzelse bile hic degmez bunlari cekmeye arkadaslar ..her seyi yaparim ama endeskopic face lift asla.. allah korusun ufacik bir yanlis bile omrunuzun sonuna kadar sizinle olacak:18:

daha kaç msj yazmam lazm 25 olması ini bıktım walla

merhabalar ben yeni üyeyim, ama öncesinde takipcinizdim. yüz gencleştirme ameliyatı için bugüne kadar serhat tuncer, aydın gözü ile görüştüm. her ikisininde başarılı oldugunu düsünüyorum son iki gündür osman oymak ı okuyorum, hakkında bilgi almaya calışıyorum. ayrıca burada okuduklarımdan oytun idil i de merak ediyorum. kararım belli gibi, ancak yasanmışlıkar gercekten cok önemli. bu nedenle ricamı tekrarlıyorum. ameliyat olanlar lütfen paylaşabir mi? ayrıca fotograflarınızı da görmek isterim, bu konuda yardımcı olur musunuz?

Ben Ercan Karacaoğlu na yaptırıcam Allah kısmet kısmet ederse.Karın oldum henüz bir ay oldu.Toparlanmayı bekliyorum.Ercan beye yüz ameliyatı olan birini görmüş siteden bir arkadaş.10 gün olmasına karşın süperdi şişlik yoktu yüz ameliyatı olduğunu bile anlamadım dedi. Ben sadece resim gördüm.Bu topiği okumaya çalışıyorum bilgi edinme adına.Doğrusunu isterseniz iyileşme süreçlerini okudukça korkuya kapılmıyor değilim.Bazen vaz mı geçsem ertelesem mi düşünüyorum.Doktoruma çok güveniyorum.Oda ödemi en aza indirmek için makineye bağlıyoruz bu yüzden bir gece kalınıyor dedi.En fazla bir hafta sonraya şişlik ödem yok olur diyor.Burayı okuyorum şişlik süreci iyileşme uzun bir zaman deniyor.Ne diyim Allah olacaklara kolaylık versin

fiyat aldınımı ercan beyden

Karın,yüz,lipo olarak anlaşmıştım Ercan beyle.Araya başka rahatsızlıklar girdiğinden yüz ertelendi.Bekliyorum değerlerimin normele dönmesini.

selam kızlar bende sızlere uydum erhan beye yarın malıyat olucam sabah atesehir memorıal hstansınde saat 9 da olucam korkularım var ma lamıa34 delı cesaretı bendede buyumeye basladı baklalım hayırlısı kızlar ınsallah allah herkesın gonlune gore verır kızlar szıce dr erhan beyı tercıhımde ıyımı yapmısım cok guvenıyorum kendısıne guzel olcagına ınanıyorum amlıyat sonrasını paylasırım burda

selam kızlar bende sızlere uydum erhan beye yarın malıyat olucam sabah atesehir memorıal hstansınde saat 9 da olucam korkularım var ma lamıa34 delı cesaretı bendede buyumeye basladı baklalım hayırlısı kızlar ınsallah allah herkesın gonlune gore verır kızlar szıce dr erhan beyı tercıhımde ıyımı yapmısım cok guvenıyorum kendısıne guzel olcagına ınanıyorum amlıyat sonrasını paylasırım burda

Şimdiden geçmiş olsun.Olmuşundur ameliyatını sürecini paylaşırsın artık.

Tesadüfe bak bende aynı hastanede karın ameliyatımı oldum şimdi yüz olacağım kısmetse.

Dr. Erhan Eryılmaz ,arkadaşıma burun estetiği yapmıştı ve sonuç çok güzel olmuştu....İyi bir cerrah olduğunu düşünüyorum.....Yüz estetiğinde de burada ismi çok geçiyor....İyi haberlerinizi bekliyoruz......Çok geçmiş olsun..

Arkadaşlar endoskopik orta yüz germe ameliyatı oldum...bugün 7. günüm yüzüm çok şiş ama bu haliyle bile çok beğendim...Sevgili doktorum Erhan bey 11. günden sonra inmeye başlayacak şişliklerin dedi ama bu haliyle bile güzel bence... foto koyacam ama 1.5 ay sonra kontrole gittiğimde ameliyat sonrası fotolarım çekildikten sonra koyacam...öncesi ile arasındaki fark öyle kelimelerle anlatılacak gibi değil.sadece şunu söylemeliyim.estetikten anlayan, mütevazi ve iş etiği açısından takdir ettiğim saygıdeğer doktorum Sayın Erhan Beye çokk teşekkürler ederim...ve arkadaşlar diğer ameliyatlarını bilemem ama endoskopik yüz germede kesinlikle Erhan Bey...

endolift hakkında bilgi verebilirmisinz...yaptırmayı çok istiyorum fakat nasıl sonuç vereceğini bilemiyorum .yaptıran varmı..:?

X