Endoskopik yüz germe - Facelift

Ağız ve dudak kenarından inen çizileride yok eiyor.Ancak tamamen hepini yok ettiini soyleyemem.Yüzde 60 dolayında gidiyor.Yarın ışığğa dikkat ederek çekeceğim.Bkalım görecez

resimleri gün gün ekliyoruz.İLk baya moralimiz bozuktu.Her gün şişler iniyor.Bugün 12. gün .Hala şişlikler çok fazla

Valla 12 günlük bir ameliyat için çok hızlı bi iyileşme olmuş. bu doktorun eli öpülür. estetik doktoru diye ben buna derim. hem eli hafifmiş hem de mükemmel bi işlem yapmış. gözlerin çekikliğine bayıldım. çok hoş çok güzel olmuş yüzü. İlknur'un doktoru mu bu?

evet erhan eryılmaz

İlknurunkini de aynı doktor yapmış yeni öğrendim çok güzel olmuş.Aynı stil yapılmış.Gözlerin çekikliği en güzel yanı.Melodi nin bir mesajında Erhan bey,n adı geçmiş o nedenle merak ettim.Melodinin doktoru kimdi ?

Lamiacığım , merak ettiğim; bu operasyonda göz altındaki çizgiler tamamen yok oluyor mu ? Bir de hani gülünce mimik çizgileri oluşur ya..... gülünce gözün kenar kısımları nasıl görünüyor ? Burun yanı çizgileri tam gitmiyor demişsin ama , resimlerde hiç hat yok gibi duruyor. Teyzoşun süper olmuş valla

onun ki de erhan beydi

Melodi operasyondan hiç memnun kalmamıştı .Üstelik bayağı bir bunalıma girdi. Demeki kişiye göre başarı ve beğeni değişiyor.Ya da , melodi burun yanı oluklarından şikayetçi olduğu için bu operasyon ona göre değildi.Çünkü benim gördüğüm öreneklerde değişim, hep gözlerde.

Son düzenleme:

şu ana iziler yok.Ancak hala baya şişlik var.15 n ein netleşir

lamia34 teyzenin değişimine inanamadım çok güzel olmuş, kararından ve cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum.harika bir değişim.

lamia34 teyzenin değişimine inanamadım çok güzel olmuş, kararından ve cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum.harika bir değişim.

Bem lamianın teyzesiyim.Zaman zaman onun adına yazıyorum buradan.Bugün 17 gün.Ama hala yüzüm şiş.Öyle olmasına rağmen çok büyük bir değişim oldu arkadaşlar.Erhan bey çok iyi bir doktor.Gözü tok işinin ehli birisi.Elide çok hafif.17 Gün resmimi yükledim.Değişimi sizde göreceksiniz.Ama asıl 2 3 ay sonra yüz oturacak ozamanda resim ekleriz

Bnde bu ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.Yaptıran varsa deneyimini paylaşmasını rica ediyorum.

ben ENDOSKOPİK YÜZ GERME ameliyatı nihayet oldum.üç hafta önce .henüz çok yeni. ama artık istiyen herkese bilgi verebilirim.

ben ENDOSKOPİK YÜZ GERME ameliyatı nihayet oldum.üç hafta önce .henüz çok yeni. ama artık istiyen herkese bilgi verebilirim.

Bende olalı 3 hafta oldu.Yüzümün bir tarafı diğer tarafa göre baya şiş.Hala çinliler gibiyim.Aynaya bakınca kendimi tanımakta zorluk çekiyorum.Böyle kalacam diye korkuyorum.Ben amelyatımı Erhan beye oldum.Siz kime oldunuz.Şişliklere gelince gerçi yüzün oturması 3 ayı buluyormuş ama çok sıkıldım

kutlarim. umarim istedigin sonucu elde edersin.
beni arkadas olarak eklersen sevinirim. bende cok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…