Endoskopik yüz germe - Facelift

İnşallah her şey güzel olur canım.Teyzen kaç yaşında ? Üst yüz germe mi olacak.Göz çevresine de müdhale olacak sanırım.

41 ama görüntü en fazla 34. sadece göz altlarında hafif bir çökme biraz kırışıklık vardı. yaşına göre çok gençti artık daha da genç olacak inş:)

inallah canım benim. dualarım sizinle.yarında ben orda olurum zaten.
kutluyorum kendisini. biz o kadar gezdik gene de korktuk. o yaptırdı. helal olsun valla.

deli cesateri var onda:) öyle basite alınacak kadar da kolay değil canım benim yarın gelince görürsün. ama istenen sonuç olacaksa değer

değecek canım benim. ondan kuşkusu olmasın.
en son görüşmemiz benim biraz aklımı karıştırdı. bekliim mi biraz daha diyorum.
gözler çekilmeler filan da falan da

değecek canım benim. ondan kuşkusu olmasın.
en son görüşmemiz benim biraz aklımı karıştırdı. bekliim mi biraz daha diyorum.
gözler çekilmeler filan da falan da

canım, benim göz yapımla teyzeminkisi aynı. bizim çekik değil yuvarlak biliyorsun. ama şu an şişliklerden mi bilmem ablamın baya çekik gözleri badem şeklinde

Ağrı sızı çok şükür ama çok sıkıldı. hatta bi ara ağlayacaktı sıkıldım diye mızırdanırken ben de ağlama gözlerin daha da şişer dedim . zor iş ya ben yaptırırken 2 kere daha düşünürüm artık. tabi sonuç çok iyiyse fikrim değişebilir:)

kusmadı ama di mi?
e ameliyat oldu. sıkılcak tabi. ama betül de iknur da hatırladığım kadarıyla 2 gün sonra yola çıkmıştı. şişti ama gene de iyi durumdalardı.
daha yeni ameliyattan çıktı tabi ki şiş olacak. yarına iner biraz.
gözlerinin altında dikiş var mı? belli oluyor mu?

Önce bulantısı yoktu 16.30 gibi yemek yedi midesi bulandı. kusmaması için ilaç verildi böylece kusmadı. inşallah bir an önce bizde yola çıkarız sürekli sıkıldım diyor. canım bir dünya bandaj var göremiyorum göz altını. göz üstünde bariz dikiş var ama. yani yinede aşırı şişme yok şimdilik. sürekli buzlu kompres yapıyoruz umarım bundan sonrada şişmez. Allah tüm olmak isteyenlere kolaylık versin. ilk gün biraz zor gibi ama sonrası iyi olur inş.

gözün üstünde niye dikiş var? göz kapaklarını mı düzelltirdi? ben hiç bi şey anlamadım.

canm benim en kıytırık ameliyatta bile insan serseme dönüyor 4 saat durmuş. tabi ki zor. ama bu günü atlattıktan sonra kolaydır inşallah. yarın iyi hissederse kendici cuma günü çıkarsınız. ama yol da şişirir insansı be

canım bize de açıklama yapmadı ki şimdi soruyorum teyzeme göz kapağı istedin mi diye ben endoskopik yüz germeden başka bişey istemedim diyo. ama asistanıyla konuşurken göz kapağını toparlıcaz gibi bişeyler dedi ama zahmet edip bize açıklama yapma gereği duymadı. ya bir de bizimkine söylemedim ama beline denk gelen çarşafta hafif kan var acaba yağda enjekte etmiş olabilir mi? kadın özelliklede yağ enjeksiyonu istemedi

benim bildiğim orta yüz germe de üst göz kapağıyla ilgili bi şey yok. ama kendince gerek görmüş herhalde? Yada aklında mı yanlış kaldı?
ama ben hastaya danışılmadan böyle bi şey yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah neticesi güzel olur bari. Ki bence güzel olur.

Belinden yağ mı almış? İlknurun da dudağında koymuştu. Hay allah. Ne diim inşallah güzel olur. Ama ameliyata girmeden önce sözleşme imzalamak lazım bence.

Ben İmrenin teyzesiyim.Onun adına burdan yazıyorum.Bugün üçüncü günüm.Şu anda baya iyiyim.Ama olmadan önce bir kez daha düşünün derim.Çünkü baya zahmetli bir amelyat.İlk günü atlatınca rahatlıyorsunuz.Ancak Erhan bey bu konuda çok iyi bir doktor.Bu arada Erhan beye göz kapağını sordum gözlerini toparladım dedi.Gerçi girmeden asistanıyla konuşmuşlardı.
hayırlısı diyelim.Soru sormak isteyen olursa imren vasıtası ile cevaplayabilirim

Ben lamianın teyzesi olarak onun nikinden yazıyorum.3 üncü günde baya bir rahatlıyorsunuz.Eğer bu amelyatı olacaksanız kesilikle Erhan beyi tavsiye ederim.Kesinlikle gözü tok bir doktor ve alanında uzman.Ama öyle kolay bir amelyat değil.Baya zahmetli.Bende deli cesareti var.Bir an karar verdim ve oldum.Bakalım gelişmeleri lamia size yazar

çook geçmiş olsun. Biraz eziyetli ama yaptırdığınıza değeceğine inanıyorum. Süper olacak. resimleri bekliyoruz

kızlar bugün itibari ile gün gün teyzemin resimlerini koyacağım. isteyen ekleyip profilimden görebilir

Baya baya inmiş şişleri. Gözleri biraz fazla çekilmiş, ama ilknurunki de öyleydi. sonra zamanla düzelmişti. İz filan hiiç belli değil göz altında.
Sanki yüzüne dolgu yaptırmış gibi. GözaltLarının morluğu bile iyi. Bi hafta sonrası için bi hayli iyi bence?

Ameliyat öncesini de koyabilirsen güzel olur.

Son düzenleme:
Ben çok çok beğendim.Özellikle gözleri harika olmuş. Yüzüne yağ enjeksiyonu yapıldı mı acaba ? Çünkü şişlikten çok yüzde dolgu yapılmış havası var.Ama gerçekten çok başarılı.Üst göz kapakları çok güzel olmuş.Gözlerin hafif çekilmesi çok yakışmış.Bence süper çok başarılı bir operasyon.Hiçbir göze batan yanı yok, teyzen çok mutlu olmalı.Herkes bu kadar şanslı olmuyor.Nazolabial çizgilere dolgu veya yağ enjeksiyonu yapıldı mı .Özellikle bunu merak ettim .Bir de küçük bir öneri :) Bence üst dudağa muhakkak dolgu yapılmalı .Çünkü üst dudak geride kalmış.Dolgu yapılırsa çok güzel olacaktır.Sevgiler...

Son düzenleme:

teşekkr ederiz:) yağ enjeksiyonu yok ama şişlik devam ediyor. aslında üst ddağa dolgu düşünüyordud ama kalıcılığı az diye vazgeçti

Resimlere bakıyorum. Öncesine, sonrasına bakıyorum rahat bi 15 yaş fark ettirmiş ve çok başarılı bi operasyon görüyorum.
Şiş hali bile güzel. Kaldı ki bu yüz bir iki aya tam oturacak daha da güzel olacak.
Gözler korktuğum kadar çekilmemiş. Ve dahası çok abartı ve rahatsız edecek hiç bi şey yok. Sadece zaman tüneline girmiş ve 15 yıl sonrasına gitmiş bi kadın görüyorum.
Çok beğendim. Cesaretin bedeli. ilknur da böyleydi. Korkmadı yaptı ve güzel oldu.
Çok çok geçmiş olsun ve iyi ki yaptırmışsın.

Son düzenleme:

Ben Lamia nın teyzesi yani bu amelyatı yaptıran)) .Aslında amelyattan çıkınca bir pişmanlık yaşadım.Bir an keşke yaptırmasa idim dedim.Şişliklerde rahatsız ediyordu.Bunun yanında devamlı içerde kalmak insanlardan kaçmak zorunda kalmakta zor bir durum tabiki.Ama her sabah şişliklerin bir öncesinden daha inmiş olarak uyanmak beni mutlu etti.Aslını sorarsanız kendimi yeni yeni tanımaya başladım.Başım ve yüzüm o kadar büyümüştü ki bu benmiyim dedim.Yüzümdede iki tane elma var sanki okadar rahatsız ediyorki.Ama Erhan bey gerçekten bu konuda uzaman birisi çok güzel bir iş çıkardı.Sanırım çektiğim eziyete değdi.Ama bazı şeylere karar vermek için daha çok erkekn.Her gün resimleri ekleyecez.Ve görecez bakalım
sevgilerle darısı düşünenlerin başına

Ben daha önce de yazmıştım çok güzel olmuşsun canım:) Hatta 7. gün ve 8. gün bile farklı bugün şişlikler daha da inmiş.Ben en çok burun yanından uzanan çizgilere etkisini merak ediyorum.Endoskopik orta yüz germe buradaki arkadaşlardan gördüğüm kadarı ile , gözlerde güzel sonuç veriyor.Yaptıranlar en çok göz çevresinden memnun.Senin burun yanı çizgilerin şu anda yok olmuş görünüyor.Şişlikler indikçe gerçek görüntü ortaya çıkacaktır.Ben de takipçinim:)) Resimleri çekerken biraz daha ışık olmayan bir ortam olursa sanırım daha gerçek görüntü olacaktır.Ricam , sen de bizi hem nazolabial çizgilerin ne kadar yok olduğu, hemde diğer gördüklerin açısından bizi bilgilendirmen.İyi ki yaptırmışsın diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…