ewt botoks fiyatları ne kadar.yanlış anlamadım dimi.çok çok beyenmedim mi yazdın yanlışlıkla mı yazdın.ilgilenip cevap yazdığınız için çok saolun kızlar.kafam yazılanları okudukca karma karışık oldu.kaş ve yanak kaldırmada en başarılı kim acaba??botoks öncesi ve sonrası fotoğraflarınız veya bulabileceğim yer var mı?hiç botokslu yüz görmedim...
Normali 500 milyon gibi bi şey. Ben teoman doğana 750 ye yaptırmıştım. Kaş arası için gitmiştim. Kaşlarım çatık duruyor diye. Oraya yaptığı botox bana yeterli gelmedi. İstediğim gibi olmadı kaşlarımın arası. Ama kaşlarımı yukarı da kaldırmştı. O güzel olmuştu.
Resmim yok maalesef. Ama internette bi sürü var. Televizyona baksan herkes botoxlu zaten. Seda Sayan filan? Zor bi müdahale değil. Önemli olan senin yanında açmaları şişeyi. İstanbula gelmene gerek yok bence botox için.
ewt botoks fiyatları ne kadar.yanlış anlamadım dimi.çok çok beyenmedim mi yazdın yanlışlıkla mı yazdın.ilgilenip cevap yazdığınız için çok saolun kızlar.kafam yazılanları okudukca karma karışık oldu.kaş ve yanak kaldırmada en başarılı kim acaba??botoks öncesi ve sonrası fotoğraflarınız veya bulabileceğim yer var mı?hiç botokslu yüz görmedim...
canım bana mı soruyorsun beğendin mi diye bilmyorum ama cevaplayayım :) ben şu an ne memnunum ne değilim. kimse yaptırdığımı anlamadı annem bile. teyzeme söyledim o öyle fark etti hoş olmuş tek kaşın dedi :) hatta yarın aynı dotora onada botoks yaptırıyoz:) fyat 500
2 yıl giden botoks hiç duymadım, benimki 4.5 ay gidiyor, bende 600tl'ye yaptırdım
botoks yapacak dr.çok mu önemli?ben denizliliyim ya o nedenle ist.uzak.bakışlarım yorgun.kaşlarımı kaldırmak itiyorum.saçımı yukarıdan sıkıca bağlıyrm.kaşlarımı mümkün olduğunca yukarı kaldırıyrm..düşünün bir şeyi iyice gerdiğinizi düşünün işte çengelli lastikle saçımı iyice sıkıyrm.kaşım iyice yukarı kalkıyr.kalkabildiğince yukarı.gözler çekik gibi oluyor.isteğim bu.saçlarımı iyice yukarıdan bağladığımda ki sonuç...yüzde yukarı doğru kalkıo.botok bu sonucu sağlamaz di mi?ip askı yolu ile kaş kaldırma yolu hakkında bilginiz var mı?tel.konuştuğm 2 doktor ip askı ile kaşlarını istediğin kadar kaldırırız dedi...4,5ay gidio dedin peki yavaş yavaş mı etkisi gidio yoksa birden mi
botoks yapacak dr.çok mu önemli?ben denizliliyim ya o nedenle ist.uzak.bakışlarım yorgun.kaşlarımı kaldırmak itiyorum.saçımı yukarıdan sıkıca bağlıyrm.kaşlarımı mümkün olduğunca yukarı kaldırıyrm..düşünün bir şeyi iyice gerdiğinizi düşünün işte çengelli lastikle saçımı iyice sıkıyrm.kaşım iyice yukarı kalkıyr.kalkabildiğince yukarı.gözler çekik gibi oluyor.isteğim bu.saçlarımı iyice yukarıdan bağladığımda ki sonuç...yüzde yukarı doğru kalkıo.botok bu sonucu sağlamaz di mi?ip askı yolu ile kaş kaldırma yolu hakkında bilginiz var mı?tel.konuştuğm 2 doktor ip askı ile kaşlarını istediğin kadar kaldırırız dedi...4,5ay gidio dedin peki yavaş yavaş mı etkisi gidio yoksa birden mi
Kızlar benim de merak ettiğim fonksiyonel lazer.Göz çevresindeki kırışıklık ve çizgiler için çok güzel sonuç verdiği söyleniyor.Bneim bu konuda bilgim yok, aranızda hiç yaptıran var mı?Beni göz çevresi opeasyonu için doktorlar uygun görmüyorlar.Hatta 1 mm alınsa bile gözlerimin açık kalacağı söylendi.3 ayrı dr aynı şeyi söyledi .Endoskopik liftingde asla olmaz dediler çünkü ciltte sarkma olmalıymış.Lazeri göz altına öneriyorlar.Ama tereddütüm var.Yaptıran veya bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yazarlarsa çok memnun olurum.
MERHABA arkadaşlar;
tatil için eskişehire geldim burda bi plastik cerrahla görüştüm. sıkıntılarımı anlattım. doktor yağ enjeksiyonu önerdi ( kesin orta yüz yapmıyordur orta yüz germeyi yapamayan hemen dolduralım diyor zaten). aslında dürüst davrandı canıma tak ettiği için yapalım dedim. 15 gün tatilim olacağını söyleyince 15 güne şişlikler geçmez sen bilirsin istersen yaza bırakalım, ama senin tek sorunun yanak değil en büyük sorunun kaşların düşük botoks yapalım dedi. cumartesi yaptı ama bende değişiklik yokdaha doğrusu tek kaşım çok hafif kalktı ama diğeri düşük. yani HAfif kalkanı beğendim çok doğal hç belli değil. keşke diğeride öyle olsa . yaptıran arkadaşlardan yorum alabilirmiyim
canım sanırım senle sorunumuz aynı.orta yüz ve kaş kaldırma!iyiki warsınız kızlar,bıktım artık saçlarımı gerdirerek bağlamaktan.bağlamassam bakışlarım çok yorgun görünüo.tek isteğim sadece saçımı iyice gerdiğimde yüzümdeki elde ettiğim sonucu elde etmek.kaş iyice kalkıyr.yüzde yukarı doğru kalkmış oluo.bunlar imkansız mı?yoksa estetik mudahele ile kolayca elde edilebilir mi?sonuçta bende saçımı bağlayarak elde ediosam uzmanlarda bunu yapar heralde.iyiki warsınız kızlar.biliyorsunuz estetik konusunu çevrende konuşamıyrsn.yadırganıyr.canım fotona baktım.kaşların kalkmış.güzel olmuş.doğal,eskiden de mi kalkıkdı yoksa.botoks bir kaşı ne kadar kaldırıyor bilmiyorum.isteğine bağlı mı yani biraz kalksın veya çok kalksın die doktora söyleyip mi ona göre botoks uyguluyorlar.biri daha çok kalkmış farkettim.kaş yapın çok mu düşüktü.sadece botoks mu yaptırdın.orta yüz germeyi yaşımızın daha genç olduğu için önermiyorlar di mi?benimde canıma tak edioda
sen hangi doktorlara gittin canım da sana böyle bi şey söylediler, merak ettim.
Biz de doktor arıyoruz bi de senin doktorlarınla konuşalım? Böyle komplikasyonlar var mı cidden?
Pepitçiğim merhaba:)) Göz kapağı operasyonlarında her zaman gözün açık kalma yani aşağı çekme riski vardır.Bu nedenle görüştüğüm dr.lar 1mm alınsa bile göz açık kalır dediler.Yani deri fazlalığı yokmuş.Endoskopiyi her 4 dr .da sordum.Asla olmaz dediler.Çünkü yapılması için yüzde sarkma olması gerekirmiş.Yüzümün zaten endoskopi yapılmış gibi durduğunu benim kendi dr.um demişti ama ben yine de 3 ayrı dr.la görüştüm.Birisi doçent, diğer ikisi isim yapmış plastik cerrahlar.Sana özelden isimlerini yazarım canım.Bana her şey için olmaz diyorlar sinir oluyorum.Yaşım sizler gibi genç değil 50 ama bilemiyorum işte sanırım cildim genç.Belki profilime foto koyarım .
Benim anlıyamadığım, medemki sizler gibi gençlere endoskopik orta yüz germe yapılıyor.Yani yüzünüzde sarkma yok, niye ben uygun olmuyorum.Hadi tek dr. dese neyse ama gittiğim dr. lar yüzüme böyle bir şey sorduğum için garip bakıyorlar.Kendimi salak gibi hissetmeme sebep oluyorlar.Öyleki gittiğimde sadece ben konuşuyorum.Hatta ben cevap veriyorum.Boş boş suratıma bakıyorlar.Yani kısaca asla olmaz diyorlar.İşte böyle canım.Dediğim gibi özelden isim yazarım.
merhaba kızlar öncelikle şunu söyleyeyim ben de saçlarımı topladığım zaman oluşan görüntü gibi bir görüntü ist,yorum ama bu sanırım pek mümkün değil klasik yüz germe dışlında .. çünkü endoskopi işe gerilme olmauyo sadece yanak bölgesi toplanıyo biraz ama belirgin bi çekiklik olmuyo ... macsliftte ise burun kenarından yana toplanma var ... bu işlemlede olmuyo öle bi işlem olsa onu yaptırırdım zaten :))) klasik germe bence riskli ve bizim yaşalra uygun değil zor bi amliyat belki endoskopi şakak germe bi arada olursa o görüntü olabilir mi bilmiyorum.... aslında benzer şeyleri istiyoruz ama ben artık buna razıyım:)))) belki ileryen zamanda üst göz kapağı amliyatı olabilirim:))
Canım beni de düşündüren ilknurda sarkma olmaması.Peki bende de sarkma olmadığı için dr .lar olmaz diyor.Ama ilknurda ve yeşilkelebekte de sarkma yoktu zaten çok gençler.O zaman bir farklılık olmalı.Yani bende sarkma yok ama uygun değilim diğer kızlarda sarkma yok ama endoskopiye uygunlar.Neye göre yapıyorlar anlıyamadım gitti.Canım bu arada ben endoskopi zaten düşünmüyorum benim dr sorum birazda meraktan .Arada bana böyle gelirler gider dr.larla görüşürüm :)))).Ben göz altı için sormuştum dediğim gibi adamlar bir garip bakıyor,sanki tuhaf bir şey sormuşum gibi.Endoskopiyi sormamın nedeni, göz altında fazla deri olmayınca komplikasyonu önlemek için endoskopi ile göz altını yapıyorlar o yüzden sordum.Ama dediğim gibi hiç birşeye uygun değilim.Senin için bugün resim canım koyarım, gece tekrar girerim.Sevgilerimle.Bu arada dediğin dr lara gitmedim.benim yüzüme sarkma var ben görüyorum. ama sizin demek yok. Yanlış ilknurun yüzünde de sarkma yoktu? Erhan beye ya da Oytun beye gittiniz mi? Merakla bekliyorum mesajlarınızı ve fotonuzu.
Ama doktorlar ihtiyacınız yok diyorsa yaptırmayın ne güzel işte.
Canım beni de düşündüren ilknurda sarkma olmaması.Peki bende de sarkma olmadığı için dr .lar olmaz diyor.Ama ilknurda ve yeşilkelebekte de sarkma yoktu zaten çok gençler.O zaman bir farklılık olmalı.Yani bende sarkma yok ama uygun değilim diğer kızlarda sarkma yok ama endoskopiye uygunlar.Neye göre yapıyorlar anlıyamadım gitti.Canım bu arada ben endoskopi zaten düşünmüyorum benim dr sorum birazda meraktan .Arada bana böyle gelirler gider dr.larla görüşürüm :)))).Ben göz altı için sormuştum dediğim gibi adamlar bir garip bakıyor,sanki tuhaf bir şey sormuşum gibi.Endoskopiyi sormamın nedeni, göz altında fazla deri olmayınca komplikasyonu önlemek için endoskopi ile göz altını yapıyorlar o yüzden sordum.Ama dediğim gibi hiç birşeye uygun değilim.Senin için bugün resim canım koyarım, gece tekrar girerim.Sevgilerimle.Bu arada dediğin dr lara gitmedim.
Canım profile bir foto koydum.Albüm beceremedim .Sevgiler....ne kadar şanslısınız. Bu yaşta deri fazlam, fazlasıyla mevcut
Hiçbir şeye uygun değilseniz, hiiiç bi yerinizle oynatmayın. doğal güzelliklere ihtiyacımız var.
Resminizi merakla bekliyorum
Canım profile bir foto koydum.Albüm beceremedim .Sevgiler....