- 3 Ekim 2007
- 3.571
- 927
Canım dediğin fotoyu gördüm.Sanırım sen kaş ve gözlerin çekiklğinden söz ediyorsun.Bu görüntü için endoskopi şart değil, şakak germe ile aynı sonuç zaten alınır.deniz kızı ciddi misin klasik yüzgerme dışında olmuyor öyle mi?ben bizzat hiç bir dr.gidip görüşmedim.çünkü denizliliyim.elim kolum bağlı.sadece 2 dr. tel konuştum.tabi tel konuşma yüzeysel bilgi dışında faydası olmuyr.bu kulupte olan yada olmayı düşünen kızların bilşgilerinde istifade etmek istiyrm hepniz gibi.birbirimize yardımcı olursak mutlaka bişeyler yapabilecegimize kesin inanıyrm.senin baya bilgin var.klasik germenin riski ne biz gençler için.illa 40 lı yaşlarda mı olmamız lazım.genç yaşta yaptırısak 40 lı yaşlarda eski halini mi alır yüz.deniz kızı.konuştuğum 2 dr.yaşımızın genç olması hasabiyle ameliyat erken dedi ve ip askı yolu ile kaş kaldırmayı önerdi.istediğin kadar kaşını kaldırırız dediler.bu konuda bilgin var mı?bizzat gidip hiç dr.konuştun mu?yada herhangi bir estetik mudahele yaptırdın mı?facebookta inadına gülümse hayata die bir sayfa açılmış.aramada tıkladığında hemen bir bayan fotosu görünüo.ayşen ürkmez ertekin isimli bir bayan.sanırım yüze estetik var.sizce yüzüne ne yaptırmış yoksa oda bizim gibi normal bir şekilde saçlarını yukarıdan gerdirerek mi toplamış?bende saçlarımı yukarıdan sıkıca topladığımda aynı bu görüntü oluyor.istanbul yada izmirli olsam bizzat dr. gidip görüşürdüm ama uzak.gidip götürürdüm bu kadının fotosunu estetik var mı ve saçımın bağlı halidi gösterirdm.lamia seni sabırsızlıkla bekliom...
canım sanırım senle sorunumuz aynı.orta yüz ve kaş kaldırma!iyiki warsınız kızlar,bıktım artık saçlarımı gerdirerek bağlamaktan.bağlamassam bakışlarım çok yorgun görünüo.tek isteğim sadece saçımı iyice gerdiğimde yüzümdeki elde ettiğim sonucu elde etmek.kaş iyice kalkıyr.yüzde yukarı doğru kalkmış oluo.bunlar imkansız mı?yoksa estetik mudahele ile kolayca elde edilebilir mi?sonuçta bende saçımı bağlayarak elde ediosam uzmanlarda bunu yapar heralde.iyiki warsınız kızlar.biliyorsunuz estetik konusunu çevrende konuşamıyrsn.yadırganıyr.canım fotona baktım.kaşların kalkmış.güzel olmuş.doğal,eskiden de mi kalkıkdı yoksa.botoks bir kaşı ne kadar kaldırıyor bilmiyorum.isteğine bağlı mı yani biraz kalksın veya çok kalksın die doktora söyleyip mi ona göre botoks uyguluyorlar.biri daha çok kalkmış farkettim.kaş yapın çok mu düşüktü.sadece botoks mu yaptırdın.orta yüz germeyi yaşımızın daha genç olduğu için önermiyorlar di mi?benimde canıma tak edioda
Canım beni de düşündüren ilknurda sarkma olmaması.Peki bende de sarkma olmadığı için dr .lar olmaz diyor.Ama ilknurda ve yeşilkelebekte de sarkma yoktu zaten çok gençler.O zaman bir farklılık olmalı.Yani bende sarkma yok ama uygun değilim diğer kızlarda sarkma yok ama endoskopiye uygunlar.Neye göre yapıyorlar anlıyamadım gitti.Canım bu arada ben endoskopi zaten düşünmüyorum benim dr sorum birazda meraktan .Arada bana böyle gelirler gider dr.larla görüşürüm :)))).Ben göz altı için sormuştum dediğim gibi adamlar bir garip bakıyor,sanki tuhaf bir şey sormuşum gibi.Endoskopiyi sormamın nedeni, göz altında fazla deri olmayınca komplikasyonu önlemek için endoskopi ile göz altını yapıyorlar o yüzden sordum.Ama dediğim gibi hiç birşeye uygun değilim.Senin için bugün resim canım koyarım, gece tekrar girerim.Sevgilerimle.Bu arada dediğin dr lara gitmedim.
Canım profile bir foto koydum.Albüm beceremedim .Sevgiler....
Ya bencede cok genc gorunuyosun abla ma$allahdr. larin endoskopik operasyonu uygun bulmadiklari kadar varmi$ en fazla 35 sanirdim ya$ini soylemeseydin pepitinde dedigi gibi cok $anslisin daha bu ya$ta bu sorunlarla bogu$an biri olarak senin ya$ina gelince nasil olurum hayal bile edemiyorum
Canım yaş hatta 51 :))) Yeni bir foto .Çok tatlısın teşekkür ediyorum .yaş cidden 50 mi? İNANAMIYORUM
Canım yaş hatta 51 :))) Yeni bir foto .Çok tatlısın teşekkür ediyorum .
Canım yaş hatta 51 :))) Yeni bir foto .Çok tatlısın teşekkür ediyorum .
ben de göremedim
lamia naptın gittin mi dr. daha önce yazdıkları mı okudun mu?fox tv. de yakında bambaşka biri die bir proğram başlayacakmış.atv nin beni baştan yarat proğramı gibi birşeymiş.avrupa kanallarında çıkan proğramlar gibi olacakmış.başvuru yaparak proğrrama katılııp katılanrada saç bakım imaj estetik herşey yapılacakmış.....kızlar.isteğimiz için şakak germeden bahsetmişler.yaşımız genç.facebooktaki resme baktın mı
Canım teşekkür ederim.Bak işte benim yaşıma gelince korkmana gerek yok demek ki:))Sen eminim çok daha genç ve güzel olacaksın .Şu yaşlanma korkusu olmasa belki daha rahat olacağız ama elimizde değil işte .Çok öptüm.
canım bugün konrol için gittim. tek göz kapağımdaki düşüklük geçmedi. doktor kaşı kaldırısak göz kapağın gerilir ama bu defa tek kaşın braz daha kalkık olur dedi. zaten benim dşmda kmse fark etmiyor iki göz kapağı arasındaki farkı.
botoks bir miktar kaşlarımı kaldırdı yüzüme daha dinç hava verdi ama öyle çok fark yok. yani beni gören hiç kimse farkı anlamadı ki zaten istediğimde buydu. uzun lafın kısası memnunum ve yaptırmaya devam edicem. ama senin sorunun belirginse ve daha köklü çözüm istiyorsan botoks yeterli gelmez.
Bu arada o bahsettiğiniz saçları sımsıkı toplama işin ben tüm ilkokul ve orta okul yılları boyunca hemde her zaman yaptım. öyleki saçlarımı sımsıkı kancalı tokayla toplamadan asla dışarı çıkmazdım. hatta beni herkes çekik gözlü sanıyordu halbuki gözlerim yuvarlak:) hatta orta bire giderken bit kontrolü yapıldı tabi saçlarımı açmak zorunda kaldım. yanımda tarak olmadığı için geri tolayamadım( bi de sadece ince erkek tarağıyla tarayarak toplayabiliyodum saçlarım diplerinden kopacak gibi görünürdü). kendimi o kadar kötü hissettim ki karnım ağrıyo hastayım diye izin alıp eve gitmiştim
anlattığın olaydaki ruh halini çok ii anlıyorum.benide çekik gözlü sanıyorlar.ben üniversite alıştım.saçımı çözünce özgüvenim gidio.facebookta inadına gülümse hayata die bir sayfa açılmış.aramada tıkladığında hemen bir bayan fotosu görünüo.baktın mı bu fotoya.ayşen ürkmez ertekin isimli bir bayan.sanırım yüze estetik var.yüzüne ne yaptırmış yoksa oda bizim gibi normal bir şekilde saçlarını yukarıdan gerdirerek mi toplamış?bende saçlarımı yukarıdan sıkıca topladığımda aynı bu görüntü oluyor.dr.kaşlarını nekadar kaldırmk istiyorsan ona göremi botoks yapıo.çok kaldırmak az kaldırmk için farklı mı?yoksa herkeste rutin kalkış mıktarı mı var?eski doğal görünümü aşsan ne olurkü.senin eskisinden değiştiğini düşünseler ne olurki?sonuçta değişim için yapıyrz.
kusura bakma canım yeni gördüm yazdıklarını. bahsettiğin bayan orta yüz gerdirme yapmış olabilir gözler çekik ve yanaklar yukarda, kaşlarda botoksta olabilir ya da doğuştan şanslıdır:)
botoksta kaşları istediğin kadar kaldıramazsın, çünkü çok kalkarsa alın kırışıyormuş. ama bariz biçimde kalktığnı söyleyebilirim. elbette saçları sımsıkı toplamışsın gibi olmuyor. kaşlar kalksada sıkı saç toplama tüm yüzü geriyor. botoksun bu kadar etkisi yok tabi. ama ameliyat olmayanlar için çözüm sayılır tabi :)
ne zaman geliyorsun istanbula. botox yaptırcam, naci beye gitcez. seni bekliyorum.
ne zaman geliyorsun istanbula. botox yaptırcam, naci beye gitcez. seni bekliyorum.
canım pazar geliyorum gidicez aklımda bu doktor bana dolgu yapmadı önce bi hafta düşün dedi 1 hafta sonra gittim bence yapmayalım sana yakışmaz dedi bakalım naci bey ne dicek
Mrb cnm botox'u ne icin yaptirmayi du$unuyosun ??