Benim kafamda karışıyor. Melodinin söyledikleri ortada.
Bizim de elmacık kemiklerimiz yok. Bu ameliyat sonrasını gördüğüm iki kişi var biri Kimbilir, biri de İlknur. İkisinin de elmacık kemikleri çıktı zaten.
İlknur napıyor bu arada bilen var mı? Ya da Yeşilkelebek?
Pepitcigim zamaniniz olunca siz lamiayla ba$ka dr. larada gitseniz yanaklardaki du$ukluk problemini onlarada anlatsaniz belki ba$ka bir alternatif sunabilirler kimbilir mesela Yakup Avsar, Barış Çakır, İbrahim Aşkar, Naci Çelik, Teoman Doğan, Nazım Çerkeş yada akliniza gelen ba$ka bi dr. ne biliyim ne dersiniz ??
Teoman Doğan a gittim, Erhan Beye gittim Oytun Beye gittim ve endoskopik yüzgerme olarak en çok adı bilinen doktorlar bunlar.
Bi de ben Naci Çelik'in fikrini almak istiyordum. Hatta bu hata gidelim dedik Lamiayla ama yurt dışındaymış. Haftaya kaldı o.
Bu cuma İlker Manavbaşı'na gideceğiz. Ben şubat tatilinde olmaktan vazgeçiyor gibiyim. Çünkü 15 gün içinde şişlerim iner mi?, gözlerim düzelir mi bilmiyorum ve okuldakilerin "ne oldu" diye sormalarıyola uğraşmak istemiyorum. İlknurun resimlerine baktığımda 15 gün sonra yüzü şişti, hadi yüzüme kilo aldım derim ama gözler çekik, kaşlar kalkık? Bilmiyorum. Ama böyle der sonra gider ameliyat da olabilirim. Dediğim gibi kafam karışık, bu ameliyatın çözüm olduğuna ikna olmam gerekiyor.
Endoskopik yuz germenin di$inda yani ba$ka bi alternatif varmiymi$ belki diger dr. lar daha farkli alternatifler sunabilir bilemiyorum ama peki ya teoman dogan ne dedi endoskopik yuz germe icin ??
ilker manavba$i kim onu ilk defa duyuyorum odami endoskopik yuz germe yapiyomu$ ??
Cnm bence ilknuru baz alma mesela onun $i$likler bana gore cok daha kisa zamanda gecti onun gozleri hic kanlanmazken benim gozlerimin yan tarafi cok kotu kanlandi ve buda tamamen 1 bucuk ayda kayboldu ilknurun gozler ka$lar 2 ay falan gecmesine ragmen cekiklik gecmedi bendeyse nerdeyse 1 - 1 bucuk ayda eski cekikligi kalmadi en onemliside ilknur istenilen sonucu aldi ben alamadim bu operasyon malesef herkeste ayni sonucu vermiyor.....
kizlar , ben burda yani Almanyada bir doktora mail ile sordum. mcs lift hakkinda bilgi almak icin. yasimi söyledim, uygun muyum yas olarak buna dedim, evet bir zarar yok dedi. halbuki Türkiyedki doktorlar 50 den önce olmaz diyorlar?
fiyatini da sorunca dudagim ucukladi. 7.900 EURO!!
ben o fiyata türkiyede komple yüzümü yaptiririm ne varsa. Üstelik iyi yapacakmi o da belli degil. ama yas olarak bir mahsur yok dedi..
kizlar , ben burda yani Almanyada bir doktora mail ile sordum. mcs lift hakkinda bilgi almak icin. yasimi söyledim, uygun muyum yas olarak buna dedim, evet bir zarar yok dedi. halbuki Türkiyedki doktorlar 50 den önce olmaz diyorlar?
fiyatini da sorunca dudagim ucukladi. 7.900 EURO!!
ben o fiyata türkiyede komple yüzümü yaptiririm ne varsa. Üstelik iyi yapacakmi o da belli degil. ama yas olarak bir mahsur yok dedi..
Ama Oytun bey de 5 gün sonra alırız dedi.Dikiş kendi kendine düşer. Düşmezse 5 gün sonra alırız dedi.
Ama erhan bey bi gün sonra alıyormuş? Bu da enteresan?
Canım , mc lift yaptırsan bile aynı anda göz çevreni de yaptırırsın.İllahki bu operasyonlar olunca göz çevresi yapılmaz diye bir kural yok.Hatta sadece göz çevresi sorunu olanlar sadece göz çevresi operasyonu yaptırsın.Sadece göz çevrem toparlansın diye niçin endokopik lifting yaptırılıyor ?? Bana çok anlamsız geliyor.Çünkü okuduklarımdan anladığım kadarı göz altından şikayetçi olanlar endoskopik liftinge yöneliyor.Oysa buna hiç gerek yok.Niçin gerek duyulduğunu tam olarak gerçekten anlayamıyorum.yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal isine döndü bizimkisi:S ne yapicagimi sasirdim bende..
en iyisi ben kisa zamanda memlekete gelip bir doktora görüneyim de bana ne uygun , onu kararlastiralim. göz cevrem de toparlans iyi olurdu, ama bu sefer yanaklar kaliyor. hadi mc lift yaptirsam, bu seferde göz cevresine hitap etmiyor. Ne kadar büyük sorun ya bu yanak bölgeleri...
Bu arada, denizkizi, sen ne kadar ödedin anim mcs lift icin? doktorun kimdi?
Dr.la ba$ta hic konu$madik gizli diki$ konusunda ama bence gizli diki$ti cunki operasyon sonrasi inceledigimde seninde soyledigin gibi hic ip gorunmuyodu cizgi di$inda evet dr. o gun kiprik altindaki diki$lerin hepsini aldi sadece sacli deride $akak bolgesindeki diki$ler kalmi$ti dr. dedi ordaki diki$ler kendiliginden du$er orayi inceledigimde kalin iple dikilmi$ti tabi sacli deri diger bolgelere oranla kalin oluyoya diki$ler kendiliginden du$tu ama orda iz baya belirgin tabi sac icinde kalinca gorunmuyo...
Oyle ahim $ahim bi dei$iklik yok bana gore ama ka$ kaldirma ve badem goz yaptiya dr. biraz daha gozlere ve ka$lara canlilik geldi eskiye gore ve ilk gunlerdeki gibi fazla cekiklik kalmadi gozlerde ama benim tek derdim ve asil sorunum olan yanaklardaki hacimsizligin du$uklugun gecmemesi = (((((
evet melodicim pepit haklı artık şu son halinin resmini koyda önce sonrası arasında ne değişmiş ne değişmemiş bizde bir görelim şekerim.
Seni anlıyorum aslında sen resimlerini bile çekmek istemiyorsun ama en azından koy objektif olarak bir yorum yapalım 1,2 gün sonra silersin istersen.
Birde aynalarda değişimini tam algılayamayabilirsin fark yüksek çözünürlükteki resimlerde daha çok belli olur.
İlknurda aynaya baktığımda ben çok fark göremiyorum ama çevremdekiler hep çok olumlu yorumlar yapıyor demişti.
Bu arada ilknurunda yaptıralı sanırım 3 ay olacak gerçi yaptıranlar kayboluyor ama sende durumundan bizi haberder edersen seviniriz canikom gözaltlarında değişim oldumu yada yüzde vs.
Türkiyedki doktorlar 50 den önce olmaz diyorlar? böyle bi şey yok? böyle bi şey demiyor doktorlar?
ewet o ameliyat icin Turkiyede genclere yapilmadigini biliyorum aslinda almanyada da doktorlar pek taraftar degil ben göz altlarim icin gittigimde bir cogu zararlarini anlatti ama hemen gel gözunun altina yag enjekte edeyim diyenlerde cikti göz altina sirf baska yöntemler önerenlerde cikti risklerini bile bilee ama dünyanin her yerinde ticarete döndu olaylar o yusden sasirmamak lazim buarada pepitcim nasilsin ???
Melodicim umarim daha iysin nasil gidiyor ?? hmm evet bende sac icindeki dikis yerleri hala kabarik ve belirgin yani sac icindede kaldigi icin görnmes benim göz altini hemen almsti göz altlarinda dikis izi hic kalmadi...Melodicim doktorla konustunmu son gunler sana yag dolgusuda yaildi sonradan bunundami hic bi faydasi olmadi ??? son halini mrk ediyorum
Anlaşılan nickinin alıntı yaptığın mesajımın içinde geçmesine baya içerlemişsin.
Pepite yazdığım bir mesajdı sende o doktora pepitle gitmeyi düşündüğün için nickini o cümle içinde kullandım.
Senin eski mesajlarınıda okudum ve endoskopinin senin için bir çare olmadığınıda söylediklerini ve senin bu duruma sinir olduğunuda biliyorum.
Bunu bildiğin halde aynı doktora pepitle gitme konusu olunca haliyle seninde yaptırma düşüncesinde olabileceğini düşünüp önerilmeyen bir ameliyatsa dünyanın en iyisinede gitseniz memnuniyetiniz fazla olmaz dedim burada anormal olan ne var ?
Estetik bilgim hakkındaki alaycı yorumuna gelecek olursak, sen 13-01-2010'da bu foruma kaydolduğun gün ben buradaki 3. yılımı doldurmuştumGiriş : 27-01-2007
Yani sen ay biraz girmeyi bıraktığından çok daha önce bilgi almak için buraya kayıt olduğunda ben senin alaycı tabirinle guru oluşumunu çokdan tamamlamıştım
Ayrıca 2005 yılından beri orta yüz cerrahisi konusunun içerisindeyim, 2006 yılında da yanak askısı yaptırdım askı 2009'da düştü sonradan kalıcı çözüm için endoskopiye yöneldim.
Macs lift tekniğini de bu forum içersinde arkadaşlarımıza duyuran kişide benim, ilk mesajdan beri topiki takip ettiğini söylüyorsan bunuda çok iyi biliyor olman lazım.
Hatırlamıyorsan linkini eklerim hafızan canlanır..
Ama yüksek meblağlar bayıldığın o ünlü doktorlarda seni macs lift türkiyede 2 yılldır uygulandığı halde hiç bilgilendirmemişlerki onların anlatıklarını buraya eklerken bu konuda hiç bir bilgi paylaşımın olmamıştı..
Yeni teknikler konusunda bilgi almak için yüksek düzeyde paralar ödeyip ünlü doktorların kapısını çalmaya gerek olduğunu hiç sanmıyorum.
Para sizin paranız isterseniz hergün gidip görüşün hiçbir doktor ücreti aldıkdan sonra yine niye geldin diye şikayetci olmaz nede olsa :)
Bilişim çağında yaşadığımızı unutmayın şu saniye bir teknik çıksa o bilgi bir kaç gün içerisinde tüm sitelere oradanda yayın organlarına anında dağılıyor önemli olan araştırmayı bilmek.
Yanak midfacelift ile yağ dokusu kaldırıldıkdan sonra sadece orta yüz bölgesine mini facelift yapılarak smas tabakası kaldırılıp deride bir miktar gerilirse yüz ovali olabilecek en ideal konumuna getirilir ama o konuma gelsin diyede 55 yaşından önce kimseye bu tekniği uygulamazlar denizkızı sadece macslifti kendisine uygulatmak için kırk dil döktü.
yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal isine döndü bizimkisi:S ne yapicagimi sasirdim bende..
en iyisi ben kisa zamanda memlekete gelip bir doktora görüneyim de bana ne uygun , onu kararlastiralim. göz cevrem de toparlans iyi olurdu, ama bu sefer yanaklar kaliyor. hadi mc lift yaptirsam, bu seferde göz cevresine hitap etmiyor. Ne kadar büyük sorun ya bu yanak bölgeleri...
Bu arada, denizkizi, sen ne kadar ödedin anim mcs lift icin? doktorun kimdi?