Endoskopik yüz germe - Facelift

Pepitcigim zamaniniz olunca siz lamiayla ba$ka dr. larada gitseniz yanaklardaki du$ukluk problemini onlarada anlatsaniz belki ba$ka bir alternatif sunabilirler kimbilir mesela Yakup Avsar, Barış Çakır, İbrahim Aşkar, Naci Çelik, Teoman Doğan, Nazım Çerkeş yada akliniza gelen ba$ka bi dr. ne biliyim ne dersiniz ??

Teoman Doğan a gittim, Erhan Beye gittim Oytun Beye gittim ve endoskopik yüzgerme olarak en çok adı bilinen doktorlar bunlar.
Bi de ben Naci Çelik'in fikrini almak istiyordum. Hatta bu hata gidelim dedik Lamiayla ama yurt dışındaymış. Haftaya kaldı o.

Bu cuma İlker Manavbaşı'na gideceğiz. Ben şubat tatilinde olmaktan vazgeçiyor gibiyim. Çünkü 15 gün içinde şişlerim iner mi?, gözlerim düzelir mi bilmiyorum ve okuldakilerin "ne oldu" diye sormalarıyola uğraşmak istemiyorum. İlknurun resimlerine baktığımda 15 gün sonra yüzü şişti, hadi yüzüme kilo aldım derim ama gözler çekik, kaşlar kalkık? Bilmiyorum. Ama böyle der sonra gider ameliyat da olabilirim. Dediğim gibi kafam karışık, bu ameliyatın çözüm olduğuna ikna olmam gerekiyor.

Endoskopik yuz germenin di$inda yani ba$ka bi alternatif varmiymi$ belki diger dr. lar daha farkli alternatifler sunabilir bilemiyorum ama peki ya teoman dogan ne dedi endoskopik yuz germe icin ??
ilker manavba$i kim onu ilk defa duyuyorum odami endoskopik yuz germe yapiyomu$ ??

Cnm bence ilknuru baz alma mesela onun $i$likler bana gore cok daha kisa zamanda gecti onun gozleri hic kanlanmazken benim gozlerimin yan tarafi cok kotu kanlandi ve buda tamamen 1 bucuk ayda kayboldu ilknurun gozler ka$lar 2 ay falan gecmesine ragmen cekiklik gecmedi bendeyse nerdeyse 1 - 1 bucuk ayda eski cekikligi kalmadi en onemliside ilknur istenilen sonucu aldi ben alamadim bu operasyon malesef herkeste ayni sonucu vermiyor.....

Son düzenleme:

Doğru diyosun canım benim. Valla beni gören ve sorunumu anlattığım üç doktor da "evet sen endoskopik orta yüz germe için uygunsun" dedi. Teoman bey de buna dahil.
Ama bu ameliyat öyle çok büyük bi değişiklik yapmıyor. ve sadece elmacık kemiği dolgunlaştırıyor. Gözün altında ve elmack keminde olması gereken dokuyu düştüğü yerden bir miktar yukarı çekiyor. bunun dışında bi beklentiye girmek doğru olmaz. Gözaltı için bi miktar işe yarayabilir ama ben emin değilim. O yüzden ilknurun ve yeşilkelebekin yorumlarını rica ediyorum. Çünkü bece 7-8 ay sonra gözaltı da eski haline dönebilir. Kimbilir de öyle olmuştu.

Bi de benim bünyem regli zamanı bile çok şişiyor. O yüzden 15 günlük bi tatil bana yetmez. Yaz tatilinde yaptıracağım sanırım.

Başka önerilecek bi şey yok. Ben de bakıyorum. Cilt sıkılaştırma belki işe yarabilir. Ama cilt sıkılaştırdığını iddia eden teknliklere bakıyorum, bana yeterli görünmüyor.

O yüzden benim ihtiyacım olan şey bu. Ve ben bunu Oytun Beye yaptırmayı düşünüyorum.

Bi de Naci Beyle görüşeceğim. Bakalım o ne diycek. Onun resimlerine de bakıcağım.

İlker Manavbaşının fiyatı uygunmuş. Lamia o yüzden tercih etti. Bakalım, bi görüşelim.

Son düzenleme:
kizlar , ben burda yani Almanyada bir doktora mail ile sordum. mcs lift hakkinda bilgi almak icin. yasimi söyledim, uygun muyum yas olarak buna dedim, evet bir zarar yok dedi. halbuki Türkiyedki doktorlar 50 den önce olmaz diyorlar?

fiyatini da sorunca dudagim ucukladi. 7.900 EURO!!

ben o fiyata türkiyede komple yüzümü yaptiririm ne varsa. Üstelik iyi yapacakmi o da belli degil. ama yas olarak bir mahsur yok dedi..

Türkiyedki doktorlar 50 den önce olmaz diyorlar? böyle bi şey yok? böyle bi şey demiyor doktorlar?

Cnm macs lift normal yuz germeye gore daha kisa izliymi$ tabi kolay kolay dr.lar genclere onermezler belki ama illakide 50 den once olmaz diye bi kuralda yok kaldiki endoskopik yuz germenin sorunumu gidermeyen biri olarak boyle bi operasyon eger beni gercekten memnun edecekse ben daha bu ya$ta bana bile gerekli diye du$unuyorum hem denizkizida yaptirdi ayni operasyondan :S

Daha oncede yazmi$tim ama....
Son gun hasteneye tekrar ugradigimizda ben memnuniyetsizligimi anlattigim zaman yanaklarimin bu $ekilde kalkik olmasini istiyodum demi$tim dr. da bu operasyonla yanaklarinin o $ekilde kalkik olmasi mumkun deil onun icin normal yuz germe yapilmasi gerek ama senin ya$inda biri icin hangi dr. a gidersen git hic bi dr. sana o operasyonu yapmaz o daha cok 50 ya$indakilere yonelik bi operasyon du$unsene sarkik kiri$ik bir yuze sahip olmaktansa kulak onunde iz kalmasi cok daha iyi deilmi ama senin icin kesinlikle oyle bi$ey gerekmez demi$ti.....

Son düzenleme:
kızlar hadi bi cesaret aynı problemlerle her gün boğuşmayın ben 1 sene burda aynı şeyleri yazıp durdum. eski günler asla geri gelmeyecek tabiki ama şuan durumu iyileştirebiliriz bi karar vemerniz gerekli ((( ben macs lift yaptrdım ve pişman değilim ama gözaltıyla sorun olanlara benim yöntem kafi değil. kesi olması negatif özellik ama ağır bi işlem değil burun kenarı çzigiler için yorgunluk ifadesi için iii ... tabiki çizgiler tamamen kaybolmuyor ama eskiye nazaran gayet ii. ve fiyatı da benim doktorumda uygundu. ama burdaki çoğu kişinin gözlatlarıyla sorunu var (( endoskopi daha uygun sizin yönlendiremiyorum ki sizi tam olarak inşallah en uygun yöntemi bulur amliyatınızı olur ve çok mutlu olursunuz. sevgili melodi resimlerine bakınca senin abarttığın gibi bişey göremiyorum ben sen de gayet hoşsun

Ama Oytun bey de 5 gün sonra alırız dedi.Dikiş kendi kendine düşer. Düşmezse 5 gün sonra alırız dedi.
Ama erhan bey bi gün sonra alıyormuş? Bu da enteresan?

benim dikişlerimde çok acıyodu aldırmadım 1 hafta 10 gün içinde kendiliğinden eridi aldırmama gerek kalmadıyani bi de korktum sanki dikişi çersem orası açılacakmış gibi geldi:))) dokunmadım hiç kızlar

Cnm ama ben o resimleri cekinirken ozellikle dikkat ettim sorunlarimi mumkun oldugunca resme yansitmamak icin ke$ke o resimlerdeki kadar iyi olsa yuzum hic kafama takarmiyim...

Ha bu arada hani macs lifte kulak onunden kesi yapiliyoya beni en cok tedirgin eden iz kalma sorunu endoskopik yuz germedeyse goz altindan kesi yapilinca dr. goz altina gizli diki$ atmi$ gizli diki$le iz kalmiyo sadece igne ucu gibi belli bellisiz bi cizgi oluyo oda zamanla kaybolur buyuk ihtimal kaybolmasada dikkat cekecek ve beni rahatsiz edecek bi goruntu yok eger benim sorunlarimi macs lift giderecekse ben ilerde bir gun bu operasyonu yaptiririm belki acaba diyorum dr. macs lifte kulak onunden kesi yapinca orayada gizli diki$ atarmi o zaman iz sorunuda olmaz.....

Son düzenleme:
yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal isine döndü bizimkisi:S ne yapicagimi sasirdim bende..

en iyisi ben kisa zamanda memlekete gelip bir doktora görüneyim de bana ne uygun , onu kararlastiralim. göz cevrem de toparlans iyi olurdu, ama bu sefer yanaklar kaliyor. hadi mc lift yaptirsam, bu seferde göz cevresine hitap etmiyor. Ne kadar büyük sorun ya bu yanak bölgeleri...

Bu arada, denizkizi, sen ne kadar ödedin anim mcs lift icin? doktorun kimdi?

Canım , mc lift yaptırsan bile aynı anda göz çevreni de yaptırırsın.İllahki bu operasyonlar olunca göz çevresi yapılmaz diye bir kural yok.Hatta sadece göz çevresi sorunu olanlar sadece göz çevresi operasyonu yaptırsın.Sadece göz çevrem toparlansın diye niçin endokopik lifting yaptırılıyor ?? Bana çok anlamsız geliyor.Çünkü okuduklarımdan anladığım kadarı göz altından şikayetçi olanlar endoskopik liftinge yöneliyor.Oysa buna hiç gerek yok.Niçin gerek duyulduğunu tam olarak gerçekten anlayamıyorum.

Melodicim umarim daha iysin nasil gidiyor ?? hmm evet bende sac icindeki dikis yerleri hala kabarik ve belirgin yani sac icindede kaldigi icin görnmes benim göz altini hemen almsti göz altlarinda dikis izi hic kalmadi...Melodicim doktorla konustunmu son gunler sana yag dolgusuda yaildi sonradan bunundami hic bi faydasi olmadi ??? son halini mrk ediyorum

merhaba cnm yok kaybolmak degil isyeri aciyorum onun stresine girdm türkiyeye yine gittim yeni döndum pek giremiyorum nete sizleri merak ediyorum denizkizini melodiyi son gelismeleri neler iyilermi die aklimda hep pepit oytun beye gidicekti konusmaya ?? evet cnm ben ameliyat sonrasi yuzumdeki sisikler zaten cabuk indi sorun yasamadim indikten sonra da sanki hic ameliyat olmamisim gibi geldi o canliligi hissediosunuz ama cok buyuk farklari kendinizede görmeniz imkansiz zaten...sanirim psikolojik bi olay bu ameliyat öncesi 10 yas genclestiren bir ameliyat die okuyoruz ameliyattan cikincada aaa ben on yas genc göstermiom neden psikolojisine kapiliyoruz zaten yasimiz 30 daha ne derece buyuk bir fark olucakki ilk bunu kabullenmek lazim cevreden uzun zaman görmeyenler bende farketti komsularim dahi farketti degisikligi suan zaman baya gecti 6 ay sonra tam etkisini alirsiniz yaziliyordu yarisina geldim ben hala hafif uyusukluk var sac aralarinda ki kesi yerlerinde gözümü kirparken falan göz altlarnda gerginlk hissediom zaman zaman tabiki bu surede icinde etten tirnaktan insanlariz kiloda alios veriyozda vucudun kendi olusturdugu degisikliklerde oluo 6 ayni bekleyip doldurup tam anlamiyla cevap vermek en dogrusu melodicim sanada bu yuzden diyorum cok erken cok yeni bi ameliyat biras bekle zamanla oturcak yuzun bitanem

Son düzenleme:
Türkiyedki doktorlar 50 den önce olmaz diyorlar? böyle bi şey yok? böyle bi şey demiyor doktorlar?

ewet o ameliyat icin Turkiyede genclere yapilmadigini biliyorum aslinda almanyada da doktorlar pek taraftar degil ben göz altlarim icin gittigimde bir cogu zararlarini anlatti ama hemen gel gözunun altina yag enjekte edeyim diyenlerde cikti göz altina sirf baska yöntemler önerenlerde cikti risklerini bile bilee ama dünyanin her yerinde ticarete döndu olaylar o yusden sasirmamak lazim buarada pepitcim nasilsin ???

Canım benim ben oytun beye de erhan beye de gitti. İkisi de tatlı insanlar. İkisi de bu ameliyat içn uygun olduğumu söyledi.
Ben sadece yanaklarımın kalkmasını istedğimi gözlerimin çekilmesini istemediğimi anlattım. Oytun bey daha benm istediğime yakın bi tablo çizdi. Ama sende erhan beyin gözaltındaki dişiki hemen aldığı söylemiştin fakat Oytun Bey 3-5 gün gibi bi süreden söz etti. Aklım bunda karıştı.

Şubat tatilinde yaptıracaktım ama yüzümün oturması için iki hafta yetmeyecek gibi görünüyor. Okulda kimse anlasın istemiyorum. O kadar insana "ne gerek vardı" ay deli misin" lerle uğraşmak istemediğim içn yaz tatilinde yaptırırım diyorum.

Doktor konusunda biraz kararsız kaldım. Ama Oytun bey daha ağır basıyor gibi. Nedeni de dediğim gibi gözaltı konusu.

Senin nasıl oldun? Keyifler nasıl? Gözatların eski dolgunluğunu koruyor mu? Melodi çok mutsuz, hiç fark olmadı diyor

İş derken, türkiyeye mi dönüyorsunuz? İnşallah çok güzel olsun her şey.

Son düzenleme:

Valla cnm bende dei$en bi$ey yok ayni yag enjeksiyonu biraz daha dolgunluk yapti yuzume tabi ama yanaklardaki hacimsizlik burun kenarindan agiz kenarin uzanan oyuklar gecmedi =((((( soyledim en son ugradigimizda dr.a yanaklari istedigim gibi kaldirmami$siniz ben bu $ekilde istiyordum diye o $ekilde yanklarinin kalkik olmasi bu operasyonla mumkun deil dedi onun icin normal yuz germe yapilmasi gerek ama senin ya$indaki biri icin hangi dr. a gidersen git hic bi dr. sana o operasyonu yapmaz o operasyon daha cok 50 ya$indakilere yonelik bi operasyon dedi mesela sarkik ve kiri$ik bi yuze sahip olmaktansa kulak onunde iz kalmasi daha iyi deilmi ama sana kesinlikle boyle bi$ey gerekmez dedi....Benim dr. a kizmamin sebebi ke$ke bunu operasyon oncesi soyleseymi$ bu operasyonla yanaklarinin o $ekilde kalkmasi mumkun deil bu operasyon senin beklentini kar$ilamaz deseymi$ caresiz vazgecerdim ba$ka arayi$lara girerdim ama operasyon sonrasi soyledi butun bunlari o kadar param gitti bo$una ama hic memnun kalmadim =((((((( Bide yag enjeksiyonu yapalim ba$kada yapacak bi$ey yok dedi...
Gidince resimlerini gonderirsin sonuc nasil olmu$ bakariz dedi....
Bu arada sende hemen kiprik altinda igne ucu gibi cizgi varmi cnm yoksa tamamen koyboldumu hic bi$ey yokmu bende iz yok ama igne ucu gibi bi cizgi var hemen kiprik altinda...

Son düzenleme:

hepsini okumak isterdim ama vaktim yok maalesef birkaç satırına bakabildim
zahmet edip yazdığın için tşk.
(yazmasanda olurdu, zaten birsürü guru yetiştirdiğimizi belirtmiştim)
bana göre uzatmanın manası yok
okuma yazması olan herkes herşeyin farkında

zezeTHEONE mrb cnm bu endoskopik yontem sana niye uygun deilmi$ dr.lar ne soylediler bu konuda sana ???

Merhaba
ben burun amliyatı da oldum.ama sadece maclift için 3000 e anlaşmıştım.en iyisi dktrlara görün kararı onlar versin canım ben oytun beye amliyat oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…