canım bugün konrol için gittim. tek göz kapağımdaki düşüklük geçmedi. doktor kaşı kaldırısak göz kapağın gerilir ama bu defa tek kaşın braz daha kalkık olur dedi. zaten benim dşmda kmse fark etmiyor iki göz kapağı arasındaki farkı.
botoks bir miktar kaşlarımı kaldırdı yüzüme daha dinç hava verdi ama öyle çok fark yok. yani beni gören hiç kimse farkı anlamadı ki zaten istediğimde buydu. uzun lafın kısası memnunum ve yaptırmaya devam edicem. ama senin sorunun belirginse ve daha köklü çözüm istiyorsan botoks yeterli gelmez.
Bu arada o bahsettiğiniz saçları sımsıkı toplama işin ben tüm ilkokul ve orta okul yılları boyunca hemde her zaman yaptım. öyleki saçlarımı sımsıkı kancalı tokayla toplamadan asla dışarı çıkmazdım. hatta beni herkes çekik gözlü sanıyordu halbuki gözlerim yuvarlak:) hatta orta bire giderken bit kontrolü yapıldı tabi saçlarımı açmak zorunda kaldım. yanımda tarak olmadığı için geri tolayamadım( bi de sadece ince erkek tarağıyla tarayarak toplayabiliyodum saçlarım diplerinden kopacak gibi görünürdü). kendimi o kadar kötü hissettim ki karnım ağrıyo hastayım diye izin alıp eve gitmi
ştim