- 21 Aralık 2009
- 379
- 6
merhaba cnm yok kaybolmak degil isyeri aciyorum onun stresine girdm türkiyeye yine gittim yeni döndum pek giremiyorum nete sizleri merak ediyorum denizkizini melodiyi son gelismeleri neler iyilermi die aklimda hep pepit oytun beye gidicekti konusmaya ?? evet cnm ben ameliyat sonrasi yuzumdeki sisikler zaten cabuk indi sorun yasamadim indikten sonra da sanki hic ameliyat olmamisim gibi geldi o canliligi hissediosunuz ama cok buyuk farklari kendinizede görmeniz imkansiz zaten...sanirim psikolojik bi olay bu ameliyat öncesi 10 yas genclestiren bir ameliyat die okuyoruz ameliyattan cikincada aaa ben on yas genc göstermiom neden psikolojisine kapiliyoruz zaten yasimiz 30 daha ne derece buyuk bir fark olucakki ilk bunu kabullenmek lazim cevreden uzun zaman görmeyenler bende farketti komsularim dahi farketti degisikligi suan zaman baya gecti 6 ay sonra tam etkisini alirsiniz yaziliyordu yarisina geldim ben hala hafif uyusukluk var sac aralarinda ki kesi yerlerinde gözümü kirparken falan göz altlarnda gerginlk hissediom zaman zaman tabiki bu surede icinde etten tirnaktan insanlariz kiloda alios veriyozda vucudun kendi olusturdugu degisikliklerde oluo 6 ayni bekleyip doldurup tam anlamiyla cevap vermek en dogrusu melodicim sanada bu yuzden diyorum cok erken cok yeni bi ameliyat biras bekle zamanla oturcak yuzun bitanem
canım benimmmmmmmmmmm artık eskisi gibi giremeiyrum ben de ama iyiyim çk şükür artık mutluyum aradan 4 ay geçti nerdeyse senn de mutlu olmana sevindm .... inşallah uzun bi süre mutlu kalırız takıntılardan kurtuluruz=))çok zor amliyatlardı çok acı çektim geçince sanki bi daha dayanılırmış gibi geliyo ama o günleri unutmamak lazım çk ağlamıştım