Endoskopik yüz germe - Facelift

canım benimmmmmmmmmmm artık eskisi gibi giremeiyrum ben de ama iyiyim çk şükür artık mutluyum aradan 4 ay geçti nerdeyse senn de mutlu olmana sevindm .... inşallah uzun bi süre mutlu kalırız takıntılardan kurtuluruz=))çok zor amliyatlardı çok acı çektim geçince sanki bi daha dayanılırmış gibi geliyo ama o günleri unutmamak lazım çk ağlamıştım

canım ya keşke sende snuçtan memnun lasaydın nie öle olduki anlamadım doktr yeterince özednli çalışmadımı acaba((( her ne olursa olsun dokular yukarıya taşınmalıydı.((

canım ya keşke sende snuçtan memnun lasaydın nie öle olduki anlamadım doktr yeterince özednli çalışmadımı acaba((( her ne olursa olsun dokular yukarıya taşınmalıydı.((

Bilmiyorum cnm yaa iyimi kaldirmadi yoksa bu operasyonla ancak bu kadarmi kalkar inan hic bilemiyorum neymi$ istedigim $ekilde ancak normal yuz germeyle kalkarmi$ yanaklar onuda bana uygun bulmuyor ama belki macs lift care olabilir sorunuma senlede bi turlu denk gelip konu$amadik macs lift hakkinda sormak istedigim $eylerdi vardi cnm yaa :44:

canım şu sıralar yoüğunum biraz giremiyom pek burdan sorabilirsin özelden de yazabilirim. ben doktorumla konuştum üst gözkapğı içnde bişeyler yapıcam çekik olması için hafif ve gittimde burun kenarı için son bi yağ injeksiyonu yapıcaz tam otursun die ama para biriktirmem lazım tabi ama daha bi kaçkere vazgeçrim ben yazıyom böle ama:))) korkuyom gene de ((

macslift içi şunu söyleyeb,lirim şuan 4 ay geçti ilerde ne olur dayanıklı mı bilmiyorum ama . yank bölgedeki yağ yukarı toplandığı için biraz yüz toparlanıyo eskisi gibi zayıf yorgun durmuyo canlanıyo ama burun kenarı tam geçiyodiyemem benim 20 yaşımdada burun kenarı oyuk gibiymiş zayıflıktan sadec yorgun ifade rahatsız ediyodu o gitti en azından bunu sağlıyo .......öle gerim gerim gerilmiyo yani tvdekiler gibi doğal oluyo....

Cnm bende dogal olmasini istiyorum tabi ama benim asil sorunum burun kenarindan agiz kenarina uzanan oyuklarin hemen yani orta yanak bolgem pot duruyor yani orasi ust yanak bolgemden kaba gorunuyor ust yanaklardaki dolgunluk oraya gelmis belliki tek istedigim ordaki dolgunlugun yukariya kaldirilmasiydi endoskopik yuz germeyle bu olmadi malesef bilmiyorumki macs liftle bu mumkun olurmu ben macs lift hakkinda biraz arastirma yaptim alt yanak bolgesindeki du$ukluk icin orta yanak bolgesindeki du$ukluk icin ve ust yanak bolgesindeki du$ukluk icin olmak uzere 3 yerden yanak germe / kaldirma yapiliyor ama benim istedigim yanagi sadece yana kaydirmak deil ayni zamanda yukariya kaldirilmasi sadece yana kayarsa tuaf bi goruntu olu$uyor agiz bile gerilip gidiyor yanlara dogru sonucta tam olarak istenilen sonuc elde edilirmi bilemiyorum .....

CANIM BEN DE ÖLE OLUR SANDIM AMA ASLA GERİLME YOK alttan tüm işlem alttaki tabakalar yana asıldı bende 2 dikiş var alt çene orta üst bölgede yok gerek görmedi doktor. yüzümdeki yorgun ifade çöküklük kalmadı doğal SAna akşam faceden resim yollaRIM cnm

Tmm oyle agiz yanlara kayacak $ekilde gerilmesini istemiyorum ben ama daha cok yanak kaldirma istiyorum yanagi yana kaydirma deilde yukari kaldirma ama bu operasyonla kulak hizasina cekiyolar yanagi yani yana kaydiriyolar bilmiyorum yukari kaldirilabilirmi yanak bu yontemle bu arada hani resim gondercektin cnm gondermemi$sin :26:

canım benim dün akşam geç gittim eve giremedim nete bu akşam nasipse 8 gibi girerim gönderirim cnm benim

canım benim dün akşam geç gittim eve giremedim nete bu akşam nasipse 8 gibi girerim gönderirim cnm benim

mrb canım.yeni üyeyim..benim bakışlarım yorgun.kaşlarımı kaldırmak itiyorum.saçımı yukarıdan sıkıca bağlıyrm.kaşlarımı mümkün olduğunca yukarı kaldırıyrm.yüzümde yukarı doğru kalkıyr.saçlarımı yukardan bağladığımda elde ettiğim sonucu estetik mudahele ile gerçekleştirmek istiyrm.mümkün mü bilmiyrm.saçlarımı toplamadan dışarı çıkamıyrm.o kadar psikolojimi etkiliyr yani.bu kulupte dr.cemil tugay die izmirli bir dr.bahsediolar.botoks,gögüs ve burun estetiğinde çok ama çok başarılıymış.yaptıran kızlarla yazıştım.çok etkilediler.fotolarını falan gördüm.cemil beyle görüşmeyi düşünüyrm.mesleğim gereği özgüven benim için çok önemli. yanlızlığımı,kafamın karışıklığını gidermk istiyrm.insan.kendine el uzatıp yardım edecek,daralırken nefes aldırack kişiler bekliyr.en iyi empati yapacak olanlar sizlersiniz.anladığım kadarıyla tecrübeniz çok.banada yardımcı olurmusunuz.ne tavsiye ediyorsuzz...hangi dr.önerirsnz.

Hosgeldin foruma canim. Valla hepimizde benzeri sorun var. Bende de öyle, meslek icabi tüm gün türlü türlü insanlarin icindeyim. Dedigin gibi özgüven önemli. Bende iyi bir doktor ariyorum, sagolsunlar arkadaslarimiz paylasiyor deneyimlerini...takip ettikce daha cok bilgiye sahip olacaksin. Ben bu islerin ne kadar zo roldugunu forumda anladim. Daha önce diyordum kendimce, aman nolcak gider estetik olurum gelirim diye. Ama öyle degil, cok arastirmak, iyi doktor secmek gerekiyor. Herzaman da sansli olmuyor insan bu ameliyatlarda anladigim kadariyla.

Isin önemli tarafi iyi doktor bulabilmek canim...

uzman değilim ama sanırım senin sorunun (kaş kaldırmayı) botoxla çözülür? çok zor bi şey değil?
ama bence git doktorlarla görüş. çoğu görüşme için ücret almıyor.

Son düzenleme:
uzman değilim ama sanırım senin sorunun (kaş kaldırmayı) botoxla çözülür? çok zor bi şey değil?
ama bence git doktorlarla görüş. çoğu görüşme için ücret almıyor.

görüşmek istiyrm ama denizliliym.yani elim kolum bağlı gibi birşey.burda bişey yapmak mümkün deyil.insan istiyor ki en iyi doktorun kim olduğunu söylesinler ona gideyim.istanbul,izmirde olsam bizzat yüzyüze görüşürdüm.botosun amaçlarından biri kaş kaldırmamı?cnm sen herhangi birşey yaptırdın mı?

ben botox yaptırdım. evet kaşlar kalkıyor ama bi 3-4 aylık bi süre. sonra iniyor. Teoman Doğan a yaptırdım ama çok çok beğenmedim. Galiba benim kaslarım kuvvetli ve herkese yeten doz bana az geldi. yada kaş arasına yeterli yapmadı bilmiyorum. ama gene de bi hayli hafiflemişti.

kaşlarıma yaptığı ise bi hayli güzel olmuştu. kaşlarım kalkmıştı. Teoman Bey bu işte iyi diyorlar, o çok ameliyat önermiyorlar bizim yaşımızda. Botoksla halledilebilecek bi şey diyorlar.

Ben yanak kaldırma yaptırmak istiyorum. Bu işte en iyi olanlar, Teoman Bey, Erhan Bey, Oytun Bey. Üçüyle de görüştüm. Bi de Naci Beyle görüşücem.

Uzmanlar ve fanatikleri diye bi bölüm var sitede. Oraya bak isterken. Bir sürü uzman hakkında yorum var. Ama senin kendin görüşmen bence önemli, çünkü bence bazen doktorların asistanları da giriyor sitede. İnatla aynı insanı öneren kişiler olabiliyor. O yüzden sen iyice araştır ve bi gün istanbula gelirsen iki üç doktora görün derim. Gidemezsen resmini yolla. Maille de sorulara cevap veriyorlar. Naci Bey mesela sitede soruları yanıtlıyor.

MERHABA arkadaşlar;
tatil için eskişehire geldim burda bi plastik cerrahla görüştüm. sıkıntılarımı anlattım. doktor yağ enjeksiyonu önerdi ( kesin orta yüz yapmıyordur orta yüz germeyi yapamayan hemen dolduralım diyor zaten). aslında dürüst davrandı canıma tak ettiği için yapalım dedim. 15 gün tatilim olacağını söyleyince 15 güne şişlikler geçmez sen bilirsin istersen yaza bırakalım, ama senin tek sorunun yanak değil en büyük sorunun kaşların düşük botoks yapalım dedi. cumartesi yaptı ama bende değişiklik yok daha doğrusu tek kaşım çok hafif kalktı ama diğeri düşük. yani HAfif kalkanı beğendim çok doğal hç belli değil. keşke diğeride öyle olsa . yaptıran arkadaşlardan yorum alabilirmiyim

canım benim yağ filan koydurma. Naci beye gitcez daha.
Botox ben yaptıdım ertesi gün hatta iki gün sonra net belli oluyor. Ama birinin kalkıp diğerinin kalmaması, ya kalkmayan bölgeye az dozda verilmiştir, yada ordaki kaslar daha güçlüdür.
Kaça yaptırdın?
Ama üçüncü gün de geçmezse doktora tekrar görün bence.

Botox etkisini 7 ila 10 günde gösterir zaten

ewt botoks fiyatları ne kadar.yanlış anlamadım dimi.çok çok beyenmedim mi yazdın yanlışlıkla mı yazdın.ilgilenip cevap yazdığınız için çok saolun kızlar.kafam yazılanları okudukca karma karışık oldu.kaş ve yanak kaldırmada en başarılı kim acaba??botoks öncesi ve sonrası fotoğraflarınız veya bulabileceğim yer var mı?hiç botokslu yüz görmedim...

Normali 500 milyon gibi bi şey. Ben teoman doğana 750 ye yaptırmıştım. Kaş arası için gitmiştim. Kaşlarım çatık duruyor diye. Oraya yaptığı botox bana yeterli gelmedi. İstediğim gibi olmadı kaşlarımın arası. Ama kaşlarımı yukarı da kaldırmştı. O güzel olmuştu.

Resmim yok maalesef. Ama internette bi sürü var. Televizyona baksan herkes botoxlu zaten. Seda Sayan filan? Zor bi müdahale değil. Önemli olan senin yanında açmaları şişeyi. İstanbula gelmene gerek yok bence botox için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…