- 5 Şubat 2010
- 288
- 2
kizlar simdi bunlair okuyunca, mcs lift bana daha uygunmus gibi geliyor. yani benim de sorunum yanaktan yana zaten. birde su burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar, beni asil rahatsiz eden o. orta yüz germe ile sanki bir degisiklik olmazmis gibi geliyor, o zaman bu ameliyatin banada faydasi olmazki...of ya kafam karisti gibi
Endoskopik yuz germe adi ustunde guya yuz germe ama yuz falan gerilmiyor ben endoskopik yuz germeden hic bi$ey anlamadim valla vede endoskopik yuz germe daha cok zayif yuzlu elmacik kemikleri belirgin olanlarda istenilen sonucu veriyor ben memnuniyetsizligimi dile getirdigim zaman bunu dr. da soyledi zaten benimse tam aksi yuzumde elmacik kemigi diye bi$ey yok ust yanak bolgesindeki dolgunluk orta yanak bolgesine inincede orta yanak bolgesi yuzumun diger bolumlerine oranla dolgun kaba gorunuyor zaten yuzum oval benim istedigim orta yanak bolgesindeki dolgunluk tamamen goz altlari vede elmacik kemiklerin ustune ta$insin istiyordum malesef olmadi .........
Son gun gittigimizde dr. yag enjeksiyonu yapacaginda elimle gosterdim ben yanaklarimin bu $ekilde olmasini istiyorum diye dr. dedi bu operasyonla yanaklarinin o $ekilde kalkik olmasi mumkun deil onun icin normal yuz germe yapilmasi gerek ama hangi dr. a gidersen git senin yasindaki birine kimse o operasyonu yapmaz o operasyon 50 yasndakilere yonelik bir operasyon....
Ke$ke bunu ba$ta soyleseydiya dr. un hatasi burda i$te !!!