Endoskopik yüz germe - Facelift

sadece iki dikiş mi? ne boyu ne kadar oluyor 2 dikişin? 2-3 cm mi? Bi de belli oluyor mu?
Bu endoskopikten umudumu yitirdim biraz biraz galiba

Cnm fark derken goz altlar ve elmacik kemikler cok az dolgunla$ti son olarak dr. yag enjeksiyonuda yapmi$ti artik onunda etkisiylemi bilemiyorum ama yanaklardaki hacimsizlik, du$ukluk ve oyuklar gecmedi benim asil sorunum buydu
Ya bilmiyorum bende ne yapicami cok caresizim yazik o kadarda param gitti ama hala sorunlardan kurtulamadim lutfen bana bi care gosterin zaten $imdilerde yeni bi$eyler yaptirmaya ne maddi durumum el verir nede ruh halim...
Aslinda yanak du$uklugu icin macs lift gibi bi$ey gerekliymi$ sanirim ama benim macs liften korkum kulak onunden kesi olmasi yani iz kalmasi...
Evet yaa sen 2 diki$ atildi yazmi$sin demekki cok kucuk bi kesi yapilmi$ nasil iz kaldimi kaldiysada belirginmi ??

sadece iki dikiş mi? ne boyu ne kadar oluyor 2 dikişin? 2-3 cm mi? Bi de belli oluyor mu?
Bu endoskopikten umudumu yitirdim biraz biraz galiba

evet 2 dikiş içten ama o dkişler kulak önü boyu kadar kesi oluyo. şakaklara girmedi hiç...izler belli belirsiz. hergeçen gün düzelio zaten yaştan dolayı da kimse öle bişey aklına getirmiyo soran olmadı ilk 1 ay biraz belirgindi

yani iz mutlaka kalıcak ama belli belrsiz oluyo hergeçen gün. kulak önü ne kadar ise kesinin boyu o kadar canım cnm yemene içmen uykuna dikkat et ve takmamaya açlış sorununu lütfen((((
görmedim seni bilmiyorum sen de abartıyo olabilirsin lütfen umutlu ol((

Ne abartmasi cnm yaa hatta bugun kac aydir gorusmedigimiz bi arkadasla karsilastik hic bi$ey farketmedi bile yuzun biraz $i$mi$ gibi dedi sadece ba$ka hicmi bi fark goremiyosun dedim goz altlarin biraz dolgunla$mi$ diyor yani ayni benim farkettigim $eyler ba$kada bi dei$iklik yok ((
Kulak onu ne kadarsa derken kulak ustunden yani sacli bolgenin bitiminden kulak memesi altina kadarmi demek istedin ???

denizkızı toplamda kaç liraya mal oldu operasyonlar. benim de ihtiyacım olan senin yaptırdıkların sanırım. göz altı ve üst yanaklarda sarkma, elmacık kemiklerinin küçük olması. kulak önünden germe ve yağ dolgusu benim için biçilmiş kaftan sanırım

Ay biraz girmeyi bıraktım bir baktım bisürü estetik gurusu yetiştirmiş bizim forum...
Uyarmanıza aslında çok ihtiyaç olduğunu sanmıyorum , zaten şu forumu baştan sona okutyan herkes herşeyin fakında. Sizin dediğinizide ben zaten 2 sene önce parama gerçekten kıyıp en iyi cerahların TÜMÜNÜN kapısına giderek sordum görüşleride bu sitede paylaştım. Keşke forumu baştan sona okuyabilseydiniz özellikle benim yazdıklarımı.
Yanağı orjinal haline getirmenin kolay bir yöntemi yok. Serdar Erenden ve diğer üstadlardanda son gelişmeler hakkında bilgi almakta kapılarını çalmaya devam etmekte kısacası internet dışında BİYERLERDE araştırma yapmakta fayda görüyorum.
Birşey bugün olmuyorsa yarında olmuycak diye bir kural yoktur.
Heran bir gelişme yeni bir yöntem bulunabilir.

Kızlar, araştırmaya devammmm

Serdar Erene gelince...gitmek için malesef paradan çok zamanım yok, doktoram daha yeni başladı, belki yaz tatilinde.

araştırmacı arkadaşlarıma selam olsun :81:

zezeTHEONE seni görmek güzel. Bi serdar kaldı bakalım o ne diyecek. Bizde lamiayla herhalde bu hafta oytun beye ve naci beye gideriz. Bakalım onlar ne diycek?

Melodicim sende umutsuzluğa kapılma. Evet bu çok istediğin gibi geçmedi ama daha yaşın küçük. Mutlaka bi yolu vardır.

Yanagi orjinal hale getirmek kolay deil dedinya cnm tam olarak senin sorunun nedir gittigin dr. lar seni memnun edecek $eyler soylememi$ler anla$ilan anlatirmisin sorununu ve bugune kadar gittigin dr. larin senin icin neler soylediklerini kisaca yani belki onceden anlatmi$sindir ama ben hatirlayamadim $uan

Cnm oytun idil'e gidince benim sorunumuda dile getirirmisiniz gerci ben kendisiyle konu$tum gormeden tam olarak bi$ey soyleyemeyecegini ve tam sonucu anlamak icin en az 3 ay beklemem gerektigini soyledi...
i$te bende daha bu ya$ta bu dertlere du$tugum icin mutsuzumya daha cok daha bu ya$ta bu sorunlarim varsa ben 10 yil sonrami hayal bile edemiyorum Allah yardimcimiz olsun...

Anlaşılan nickinin alıntı yaptığın mesajımın içinde geçmesine baya içerlemişsin.
Pepite yazdığım bir mesajdı sende o doktora pepitle gitmeyi düşündüğün için nickini o cümle içinde kullandım.
Senin eski mesajlarınıda okudum ve endoskopinin senin için bir çare olmadığınıda söylediklerini ve senin bu duruma sinir olduğunuda biliyorum.
Bunu bildiğin halde aynı doktora pepitle gitme konusu olunca haliyle seninde yaptırma düşüncesinde olabileceğini düşünüp önerilmeyen bir ameliyatsa dünyanın en iyisinede gitseniz memnuniyetiniz fazla olmaz dedim burada anormal olan ne var ?
Estetik bilgim hakkındaki alaycı yorumuna gelecek olursak, sen 13-01-2010'da bu foruma kaydolduğun gün ben buradaki 3. yılımı doldurmuştum Giriş : 27-01-2007
Yani sen ay biraz girmeyi bıraktığından çok daha önce bilgi almak için buraya kayıt olduğunda ben senin alaycı tabirinle guru oluşumunu çokdan tamamlamıştım
Ayrıca 2005 yılından beri orta yüz cerrahisi konusunun içerisindeyim, 2006 yılında da yanak askısı yaptırdım askı 2009'da düştü sonradan kalıcı çözüm için endoskopiye yöneldim.
Macs lift tekniğini de bu forum içersinde arkadaşlarımıza duyuran kişide benim, ilk mesajdan beri topiki takip ettiğini söylüyorsan bunuda çok iyi biliyor olman lazım.
Hatırlamıyorsan linkini eklerim hafızan canlanır..
Ama yüksek meblağlar bayıldığın o ünlü doktorlarda seni macs lift türkiyede 2 yılldır uygulandığı halde hiç bilgilendirmemişlerki onların anlatıklarını buraya eklerken bu konuda hiç bir bilgi paylaşımın olmamıştı..
Yeni teknikler konusunda bilgi almak için yüksek düzeyde paralar ödeyip ünlü doktorların kapısını çalmaya gerek olduğunu hiç sanmıyorum.
Para sizin paranız isterseniz hergün gidip görüşün hiçbir doktor ücreti aldıkdan sonra yine niye geldin diye şikayetci olmaz nede olsa :)
Bilişim çağında yaşadığımızı unutmayın şu saniye bir teknik çıksa o bilgi bir kaç gün içerisinde tüm sitelere oradanda yayın organlarına anında dağılıyor önemli olan araştırmayı bilmek.
Yanak midfacelift ile yağ dokusu kaldırıldıkdan sonra sadece orta yüz bölgesine mini facelift yapılarak smas tabakası kaldırılıp deride bir miktar gerilirse yüz ovali olabilecek en ideal konumuna getirilir ama o konuma gelsin diyede 55 yaşından önce kimseye bu tekniği uygulamazlar denizkızı sadece macslifti kendisine uygulatmak için kırk dil döktü.

Son düzenleme:
Bu gün Oytun beye gittik Lamia'yla.
İkimizin de bu ameliyat için uygun olduğunu söyledi. Bana güven verdi açıkcası. Her sorumuzla ilgilendi.
Melodicim senin sorununu da anlattım. ama elimizde resmin olmadığından bi şey diyemedi
Ama seni hatırladı :)

Pepitcim bende mail atmistim Oytun beye.. fiyat bakimindan insafli geldi bana kendisi ayrica:)

ameliyati düsünyormusunuz oytun beyde?

ha kizlar aklima gelmisken yaziyim;

son zamanlar bu yanak cökmeleri konusu hakkinda arastirma yaparken macs lift diye biseyler okuyorum. o da bir nevi orta yüz germe gibi biseymis. cökük yanaklara uygulaniyormus o da. Bir bilgisi olan varmi bu konuda? yada yaptiranlar olduysa lütfen bilgi versinler, cok iyi olurdu...

canım benim düşünüyorum. ameliyata uygun olduğumu da düşünüyorum. ama korkuyorum açıkcası. bi de aileden kimse destek olmuyor. delirdiğimi düşünüyorlar.

Şubat tatilinde düşünüyordum. Ama 15 gün iyileşmeme yeterli gelir mi?
Yaz tatilinde mi olsam?
bi sürü endişem var ama 2 hafta içinde karar vermem gerekiyor.

Mac lifti galiba deniz kızı uygulatmıştı oytun beye. yanılıyor da olabilirim. Formu bi ara.

Cnm pekiya erhan eryilmaza gittiginizde ikinizede bu operasyonun uygun oldugunu yada olmadigini soylemi$miydi mesela bana bi 10 yil sonra yaptir demi$ti oyle senin beklentilerini kar$ilar yada kar$ilamaz bi$ey soylemedi memnun kalmazsin deseydi yaptirirmiydim hic ya ((( $imdi beni memnun etmeyen bi operasyon bi 10 yil sonra nasil edecekti (((

Ha cnm bu arada oytun idil'e endoskopik yuz germenin yanaklardaki du$uklugude giderecegini sordunuzmu mesela beni anlattiysaniz benimkini gidermedi senin icin ne soyledi giderirmiymi$ ???

Son düzenleme:

Erhan bey de, Oytun bey de lamiayla benim bu ameliyat için uygun olduğumuzu ve beklentilerimizi karşılayacağını ifade ettiler.

Ama Oytun bey çok çok büyük bi değişiklik olmayacağını sadece dinlenmiş ve tazelenmiş bi surat olacağını, elmacık kemiklerin dolgun olacağını söyledi. Benim istediğim kadar olacak mı diye gösterdim evet olacak dedi.

Senin durumunu anlattım. Seni hatıladı zaten. Hatta ismini bile hatırladı. Senin belki bu ameliyat için uygun hasta olmayabileceğini ifade etti. Bi de buraya koyduğun öncesi resimlerinde sorunun belli olmuyor. sornasını da koymuyorsun. Yani anlatmak istediğin şeyi anlatamadık bizde. Görmem lazımdı dedi. Bana sordu ama bende senin anlattıklarını söyledim. Lamia gibi olduğunu söyledim. Ama tabi görmeden bi şey diyemedi. O yüzden gitmeden önce erhan beyden resimlerini iste demiştim.

Dürüst bi insan. Ben sevdim. Fiyatı da erhan beye kıyasla daha uygun. Ama erhan bey neredeyse hergün bu ameliyatı yapıyor. Oytun bey daha az yapıyor. Kararsız kaldım açıkcası. Ama yaptırırsam Oytun Beye yaptırmayı düşünüyorum.

Fakat senin sonuçunu düşündükçe de korkuyorum. Oytun bey gözaltında hiç iz kalmaz dedi. Ama sen dikkatli bakınca belli oluyor diyorsun. Senin gözaltındaki dikişlerini ne zaman almışlardı?

Bi de oytun beye resimlerini yolla bence. Bi de o baksın? Belki bi çözüm sunar?

Evet cnm macs lift deniz kizi yaptirdi ben macs lift hakinda online konu$tum oytun idil'le macs lift boyun, cene kismi, orta yanak bolgesine uygun bi operasyonmu$ ust yanak bolgesinede elmacik kemiklerin altina etki yapiyomu$ ama macs lifte kulak onunden kesi oluyor iz kalma sorunu var yani......

Cnm ben bu operasyonu ya$amis biri olarak soyluyorum bu operasyonda ciddi bi yanak kaldirma olmuyor ancak goz alti ve elmacik kemiklere cok az dolgunluk geliyor o kadar benim asil sorunum yanaklardaki du$ukluktu bu du$ukluk gecmedi malesef istedigim gibi bi sonuc alamadim demekki ben bu operasyondan cok fazla beklentiye girmi$imki dei$iklik cok az olunca beni hayal kiriklgina ugratti...
Benim goz alti diki$leri operasyondan 1 gun sonra alindi yani toplam 1 bucuk gun kaldi diki$ler yanilmiyosam cnm tabiki dr'lar ona iz demez diki$ izi zaten belli deil belli olan oradaki kesi yeri sonucta kesilmi$ bi yer illaki o kadarlik belli olcak igne ucu gibi bi cizgi var cok dikkatli bakinca ancak senin farkedecegin bi iz ama gozumun sol kenarinda sanki o cizgi iki tane orasi birazcik belirgin ama yinede ba$kasinin farkedecegi $ekilde deil ancak kendin dikkatle incelersen gorebilirsin...

kizlar simdi bunlair okuyunca, mcs lift bana daha uygunmus gibi geliyor. yani benim de sorunum yanaktan yana zaten. birde su burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar, beni asil rahatsiz eden o. orta yüz germe ile sanki bir degisiklik olmazmis gibi geliyor, o zaman bu ameliyatin banada faydasi olmazki...of ya kafam karisti gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…