merhaba arkadaslar,Herkes iydir umarim..Bende Melodiyi cok mrk ettm kizimin rahatsisligindan dolayi nete pek giremedm..ins cok cok ii gecmistr Su bir kac haftayi atlattiginda cok mutlu olucak eminim buna
iyi canım birikime devamocak ayını bekliyorum canım benim. sen ne yaptın?
Gerçekten mi? Evde kendin mi yaptın yoksa doktora mı yaptırdın? Kaçlık yaptın/yaptırdın? Kaça yaptırdın? Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Yüzüm çok kötü.iyi canım birikime devam
bu aralar tca peelinge merak sardım cildi çok güzelleştiriyor tek seansda 5 yıl öncesine döndürdü cildimi
bir kaç seans daha yapıcam, cilt aradan çıksın en azından.
o ne demek? nasıl döndürdü? ne işe yaradı?
Mrb kızlar ks. bakmayın ancak nete gelebildim oncelıkle şunu soylıyım ben bu operasyondan pek memnun kalmadım Dr. yanakları kaldırmamış yanaklardakı duşukluk oldugu gibi duruyor halıyle burun kenarından agız kenarına uzanan oyuklarda gecmedi daha cok goz cevresıne onem vermış zaten ilk gece gıttıgımızde dr. tutturdu bı 10 sene sonra yaptırmanı tavsıye ederım guzel kızsın boyle bı operasyona ne gerek var benı vaz gecırmek ıcın bır suru dıl doktu halbuki ben hep yanaklardakı düşüklükten bahsetmeme ragmen neden yanakları kaldırmadı anlamış deılım dıkisleri aldıgı gunmuydu ne soyledim yanakları fazla kaldırmamışsınız dıye yuzun zaten guzel fazla oynamanın alemı yok dedi şişliklerde buyuk olcude indi şişlikler indikcede memnunıyetsızlıgım artıyor ustelık ilk gıittigimiz gece burun kenarından agız kenarına uzanan oyuklar icinde yag enjeksıyonu istemiştim onuda reddetti yanakların zaten dolgun bıde yag enjeksiyonu yapılırsa bulent ersoy gibi olursun dedi ama şişlikler indikcede oyuklar belirginleşiyor dönuste hastaneye tekrar ugrıycaz kafamın sol tarafında bı vıda var onu almak icin o zaman bari yapmasını istiycem yag enjeksiyonunu kısacası ben bu operasyondan bışey anlamadım yanarımda verdigim o kadar paraya yanarım
melodicim bende çok şaşırdım ve üzüldüm ama yağmurluğa katılmamak elde değil erhan bey gibi bu teknikde usta bir doktor sana bu kadar dil döküyorsa bildiği birşeyler var demekki.
Benim yaşım 32 bendede yanak düşüklüğü şikayeti var ama ileri düzeyde ben muyeneye gittiğimde daha ağzımı açmadan kendisi endoskopiden bahsetmeye başlamıştı zaten.
Belki sendeki düşüklüğü çok düşük düzeyde görmüş ilerlemeden yapmayı gereksiz bulmuş olabilir ilknur göz çevresi için yaptırmak istemişti belki yanak için gitse onuda gereksiz bulacaktiki bencede gereksiz olurdu.
Önce ve sonrası resimleri görmeden ne desek boş ama üzüldüm gerçekden.
Erhan bey gerçekden iyi bir doktor öyle olmasa seni vazgeçirmeye çalışacağına o 7000 i almak için dil dökerdi.
O kadar zamandırda bugünü bekliyordun gözçevren çok güzel olurda bu sana moral olur umarım.