Endoskopik yüz germe - Facelift

bi süredir girmiyordum umarım hepiniz iyisinizdir kızlar.
gelişi güzel baktım sanırım melodi ameliyat olmuş, geçmiş olsun canım benim inşallah sende diğer arkdaşlarımız gibi kurtulursun bu sıkıntılardan.
pepitcim sen neler yaptın ?

Son düzenleme:
merhaba kızlar bi süredir giremiyordum... heyecan içindesiniz biliyorum sevgili melodiden acil haberlerini bekliyoruz inşallah onun için de sonuç çok iyi olur ben amliyat olduğuma pişman değilim her geçen gün yüzüm daha da oturuyor burnum da güzelleşiyor. melodi amliyatı olarak bi başarı kaydetti ama zor günler bekliyo tabi ilk bi ay zor geçiyo ama hergün takıntılı yaşamaktansa olup atlatmak en iyisi.... burdayız aklbmiz ve dualarımız sizinle inşallah en güzel sonuçları alırsınız:))))))

merhaba arkadaslar,Herkes iydir umarim..Bende Melodiyi cok mrk ettm kizimin rahatsisligindan dolayi nete pek giremedm.. ins cok cok ii gecmistr Su bir kac haftayi atlattiginda cok mutlu olucak eminim buna

merhaba arkadaslar,Herkes iydir umarim..Bende Melodiyi cok mrk ettm kizimin rahatsisligindan dolayi nete pek giremedm.. ins cok cok ii gecmistr Su bir kac haftayi atlattiginda cok mutlu olucak eminim buna

geçmiş olsun canım benim umarım iyileşmişsindir. Valla melodiden 25 kasımdan bu yana ses seda yok. merak ediyorum. ama belki kaldığı yerde internet yoktur? umarım iyidir.

ocak ayını bekliyorum canım benim. sen ne yaptın?
iyi canım birikime devam
bu aralar tca peelinge merak sardım cildi çok güzelleştiriyor tek seansda 5 yıl öncesine döndürdü cildimi
bir kaç seans daha yapıcam, cilt aradan çıksın en azından.

iyi canım birikime devam
bu aralar tca peelinge merak sardım cildi çok güzelleştiriyor tek seansda 5 yıl öncesine döndürdü cildimi
bir kaç seans daha yapıcam, cilt aradan çıksın en azından.
Gerçekten mi? Evde kendin mi yaptın yoksa doktora mı yaptırdın? Kaçlık yaptın/yaptırdın? Kaça yaptırdın? Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Yüzüm çok kötü.

Ben de melodi'yi merak ettim. Umarım biran önce bizi haberdar eder. İnşallah şişlikleri çok güzel iniyordur, biran önce iyileşiyordur.

Mrb kızlar ks. bakmayın ancak nete gelebildim oncelıkle şunu soylıyım ben bu operasyondan pek memnun kalmadım Dr. yanakları kaldırmamış yanaklardakı duşukluk oldugu gibi duruyor halıyle burun kenarından agız kenarına uzanan oyuklarda gecmedi daha cok goz cevresıne onem vermış zaten ilk gece gıttıgımızde dr. tutturdu bı 10 sene sonra yaptırmanı tavsıye ederım guzel kızsın boyle bı operasyona ne gerek var benı vaz gecırmek ıcın bır suru dıl doktu halbuki ben hep yanaklardakı düşüklükten bahsetmeme ragmen neden yanakları kaldırmadı anlamış deılım dıkisleri aldıgı gunmuydu ne soyledim yanakları fazla kaldırmamışsınız dıye yuzun zaten guzel fazla oynamanın alemı yok dedi şişliklerde buyuk olcude indi şişlikler indikcede memnunıyetsızlıgım artıyor ustelık ilk gıittigimiz gece burun kenarından agız kenarına uzanan oyuklar icinde yag enjeksıyonu istemiştim onuda reddetti yanakların zaten dolgun bıde yag enjeksiyonu yapılırsa bulent ersoy gibi olursun dedi ama şişlikler indikcede oyuklar belirginleşiyor dönuste hastaneye tekrar ugrıycaz kafamın sol tarafında bı vıda var onu almak icin o zaman bari yapmasını istiycem yag enjeksiyonunu kısacası ben bu operasyondan bışey anlamadım yanarımda verdigim o kadar paraya yanarım

Şimdi bu kırmızıladığım yerleri okuyunca keşke doktorunuzu dinleseymişsiniz dEDİM. Size uygun görmediğine göre bu ameliyatın beklentilerinizi karşılamayacağını anlamıştır. sizi de iknaya çalışmış zaten..

Umarım sizi mutlu edecek bir çözüm bulunur.

Son düzenleme:
Şimdi beklentılerımı karŞılamayan bı operasyon 10 yıl sonra sorunlarım dahada ılerledıgı zaman nasıl karŞılayabılırkı ??
Beni tek memnun etmeyen yanaklarımın ıstedıgım gıbı kaldırılmıs olmaması..
Teşekkur ederım ınŞallah bulunur...

Çok çok şaşırdım. Çünkü senin de benim de sorunumuz ortak. Yanaklarımız düşük bu yüzden ağız çizgilerimiz fazla göze batıyor. Elimizle de yanaklarımızı yukarı kaldırdğımızda herşey düzeliyor.
Ve buna rağmen niye kaldırmadı yanaklarını anlamak mümkün değil. Ayrıca yanak düşüklüğü gibi bir sorunu olmayan İlknur'un bile yanakları o kadar kalmışken, senin ki nasıl kalkmaz?

Bence muayneye gittiğinde illa yağ enjeksiyonu diye diretme. Memnuniyetsizliğini dile getir. Bi çözüm bulunsun. 7 milyarı havadan kazanmıyoruz ki biz?
Canımız çıkıyor biriktirene kadar. Doktora durumu böyle anlatırsan seni anlayacaktır.

Bi de acaba sen yanlış değerlendiriyor olabilir misin? Resimlerini koysana. Biz bakalım. Özelden mesaj atıcam sana.

Hiç bi şey anlamadım ben ya. Ne saçma şey

Son düzenleme:
melodicim bende çok şaşırdım ve üzüldüm ama yağmurluğa katılmamak elde değil erhan bey gibi bu teknikde usta bir doktor sana bu kadar dil döküyorsa bildiği birşeyler var demekki.
Benim yaşım 32 bendede yanak düşüklüğü şikayeti var ama ileri düzeyde ben muyeneye gittiğimde daha ağzımı açmadan kendisi endoskopiden bahsetmeye başlamıştı zaten.
Hatta uygulamalıda göstermeye çalıştı yanağımı eliyle kaldırdı nereye yükselteceğini gösterdi.
Belki sendeki düşüklüğü çok düşük düzeyde görmüş ilerlemeden yapmayı gereksiz bulmuş olabilir.
Yüzünüde gayet güzel bulmuş operasyon dramatik sonuç verdiği için yüzünle çok oynamak istemedi demekki.
İlknur göz çevresi için yaptırmak istemişti belki yanak için gitse onuda gereksiz bulacaktiki bencede gereksiz olurdu.
Önce ve sonrası resimleri görmeden ne desek boş ama üzüldüm gerçekden.
Erhan bey gerçekden iyi bir doktor öyle olmasa seni vazgeçirmeye çalışacağına o 7000 i almak için dil dökerdi.
O kadar zamandırda bugünü bekliyordun gözçevren çok güzel olurda bu sana moral olur umarım.

Son düzenleme:

iyi de canım benim, yanaklarını kaldırmak isteyen bi insanın 7000 TLsini alıyorsan, yanaklarını kaldıracaksın. "Ben gerek görmedim" diye bi bahane olmaz. O zaman ameliyatan önce deseydi, üzgünün yanak kaldıramam, gözaltını düzeltirim diye.
Birde ilknurun nasıl kalkmıştı? Onda da hiç yanak düşüklüğü yoktu üstelik?

neyse bence ortada yanlış bi şeyler var. ama bu yanlış kesinlikle melodinin değil. Burda hepimiz benzer şeyleri yaşayabiliriz. Ve dediğim gibi maalesef hepimizin 7000 TL yi çöpe atma şansı yok

belki de dediğim gibi yanak bölgesi kalkmıştır ama melodi ameliyat sonrası stres nedeniyle kendni kötü görüyordur. onu bilemem. onun için de bize resimleri koyması gerek.

ayrıca şimdi melodinin dediği gibi çok az bi düşüklük bile düzeltilemiyorsa ilerde nasıl düzeltilir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…