Şimdi bu kırmızıladığım yerleri okuyunca keşke doktorunuzu dinleseymişsiniz dEDİM. Size uygun görmediğine göre bu ameliyatın beklentilerinizi karşılamayacağını anlamıştır. sizi de iknaya çalışmış zaten..
Umarım sizi mutlu edecek bir çözüm bulunur.
abla aslında bu konu açılmadan çok öncesinde bile bu operasyon ile ilgiliydim ama o zaman yaşım daha genç olduğu için cesaret edemedimCanım sen bu operasyonu yaptırdın mı?Mümkün olduğunca konuları takip ediyorum ama, senin ameliyat olup olmadığını bilmiyorum.Olduysan memnun musun.Resimlerin var mı merak ettim:)
Canım benim ,dilerim istediğin olur.Kafaya takmak nedir çok iyi bilirim.En güzeli senin de deiğin gibi kafaya takmamak.Bir de en önemlisi yaptırdıktan sonra mutlu olmak.Para konusu çok önemli.Burada yazılan rakamlar bana abartılı geliyor ama bilemiyorum.Sanırım doktoruna göre değişiyor.Aslında niye yalan diyeyim,ben bu operasyonu ancak ileri yaşlarda yapılır diye düşünürdüm.İlknurdan sonra fikrim değişti.Askı tekniğine gelince kalıcı bir yöntem değil sanırım.Ben 30 lu yaşlarda göz çevresi +şakak germe ve dolgu düşünürüm.Sence sana da yeterli olmaz mı.Ne bileyim daha çok gençsiziniz.İlknuru düşünüyorum.Çok güzel oldu ama bana kalırsa göz çevresini yaptırsaydı ve de şakaklar gerilseydi yine aynı görüntü olabilirdi.Çünkü yüzünde hiçbir sarkma yoktu.Onda gördüğüm en büyük fark gözlerdeki çekiklik.Bu şakak germe ve göz çevresi ile yapılamaz mı?Neticede çok ağır bir operasyon.Sen bu konuları doktorla görüştün mü canım.Yüzünü bilemediğim için benimki sadece bir öneri birtanem.Sevgilerimle.abla aslında bu konu açılmadan çok öncesinde bile bu operasyon ile ilgiliydim ama o zaman yaşım daha genç olduğu için cesaret edemedim
4 yıl önce askı tekniğiyle yanaklarımı kaldırmıştım ama yanağın biri yeterli derece çekilemediği için asimetri oluşturmuştu.
Ona rağmen iyi toparlamıştı uzun sürede dayanmıştı bu tekniği yaptırmaya 7-8 ay önce karar verdim fakat benim maddi gücüm ne yazıkki çok iyi sayılmaz.
Bir süredir birikim yapıyorum ve yapmayada devam ediyorum ama az buzda bir para değil o nedenle bir süre daha bu duruma katlanmak zorundayım.
Çok kafaya takmamaya çalışıyorum birgün nasıl olsa yaptıracağımı biliyorum çünkü.
Aslında kredi alıp çokdan yaptırırdım ama en nefret ettiğim şeydir borç yükü altına girmek.
Aslında yanak yağ dokusunun sarkması sadece yaş faktörüyle ilgili değil abla.Canım benim ,dilerim istediğin olur.Kafaya takmak nedir çok iyi bilirim.En güzeli senin de deiğin gibi kafaya takmamak.Bir de en önemlisi yaptırdıktan sonra mutlu olmak.Para konusu çok önemli.Burada yazılan rakamlar bana abartılı geliyor ama bilemiyorum.Sanırım doktoruna göre değişiyor.Aslında niye yalan diyeyim,ben bu operasyonu ancak ileri yaşlarda yapılır diye düşünürdüm.İlknurdan sonra fikrim değişti.Askı tekniğine gelince kalıcı bir yöntem değil sanırım.Ben 30 lu yaşlarda göz çevresi +şakak germe ve dolgu düşünürüm.Sence sana da yeterli olmaz mı.Ne bileyim daha çok gençsiziniz.İlknuru düşünüyorum.Çok güzel oldu ama bana kalırsa göz çevresini yaptırsaydı ve de şakaklar gerilseydi yine aynı görüntü olabilirdi.Çünkü yüzünde hiçbir sarkma yoktu.Onda gördüğüm en büyük fark gözlerdeki çekiklik.Bu şakak germe ve göz çevresi ile yapılamaz mı?Neticede çok ağır bir operasyon.Sen bu konuları doktorla görüştün mü canım.Yüzünü bilemediğim için benimki sadece bir öneri birtanem.Sevgilerimle.
e göz çevresi
Söylediğini hatırlıyorum canım ama ayhak ve yeşilkelebek böyle bir bilgi vermemişti hatırlıyorum.şaşkın canım benim, daha öncede belirtmiştim gözaltı çukurlarını bu ameliyatta da sadece dolduruyorlar yani aylar geçtikçe o dolgular eriyor ve aynı çukurluk geri dönüyor, anlayacağın buda geçici.
Birde şunu söyleyeyim endoskopide deri fazlalığı alınmıyor biliyorsun değilmi.
Söylediğini hatırlıyorum canım ama ayhak ve yeşilkelebek böyle bir bilgi vermemişti hatırlıyorum.
Bana doktordan kaynaklı bir sorun gibi geldi ama herkesdede öyle olabilir tabi.
Benim asıl problem yağ dokusunun düşmesi onu kaldırsın, kaşlarımda eski konumuna gelsinde sonra gözaltımdaki yağ dokusu boşalsada problem değil oraya çözüm buluruz.
Deri fazlalığı alınıyor demedimki zatengerçi bazı kişilerde ihtiyaç varsa işlemden sonra deri fazlasınıda çıkartıyorlar ama yaş çok ileri değilse kimseye yapacaklarını sanmıyorum.
Zaten ben onuda sormuştum sana endoskopi yeterli olur deri çıkartmaya gerek yok demişlerdi.
şaşkın canım benim, daha öncede belirtmiştim gözaltı çukurlarını bu ameliyatta da sadece dolduruyorlar yani aylar geçtikçe o dolgular eriyor ve aynı çukurluk geri dönüyor, anlayacağın buda geçici.
Birde şunu söyleyeyim endoskopide deri fazlalığı alınmıyor biliyorsun değilmi.
kimbilirin bahsettiği dolgunluk dolgunun sağladığı bir dolgunluk değil.Şaşkın anladım birtanem .31 yaş çok genç gerçekten ama demek ki yaşla pek ilgili olmayabiliyor.İnşallah sende yaptırır istediğin görünüme kavuşursun.Bir de kafama takılan ,(kimbilirde yazmış) bu oprasyonda gözaltlarının dolgun bir görünüm aldığı ve çöküklüğün giderildiğini okumuştum.Ama kimbilrin yazdığına göre gözaltına dolgu yapıyorlarmış.O zaman bu kandırmaca olmuyor mu?Çünkü dolgu bir süre sonra yok olup gidecek , ameliyatla dolgunluk sağlanmıyorsa operasyonun fonksiyonu kalmaz.Ayrıca burun hattında çizgiler bu ameliyatla tamamen yok oluyor mu yoksa onada mı dolgu yapılıyor.Bilmediğim için soruyorum canım.Madem ağır bir operasyon sonucun kalıcı ve güzel olması gerekli.Bazı yerlere dolgu gerekiyorsa ben bu işi pek tutmadım.İlknurda zaten hat yoktu .Burun yanında derin çizgileri olan ve bu operasyonu yaptırmış kişilerden bilgi almak en doğrusu.Ama ameliyat sırasında burun yanına dolgu yapılmamış olması gerekli.Yani hiç takviye yapılmadan operasyon sonucunu görmek gerekli.Ayrıca ameliyat öncesi dolgu yapılacağını söylüyorlar mı yoksa uyanınca böyle bir sürpriz mi oluyor.Aylar geçtikçe dolgusu eriyen çöken bir yüz hayal kırıklığı yaratır.
Burada menun olan sadece yeşilkelebek ve ilknur var.Ama ben her ikisinide fotosunu gördüm ikisininde gözle görülür bir kusuru yoktu.Durum böyle olunca memnun olmaları çok doğal.Çünkü yüzlerinde hat yok gibiydi .Tek değişiklik gözlerde oldu.Açıkçası yüzü biraz deforme olmuş birinden sonucu öğrenmek bence daha gerçekçi.Sevgilerimle canım.
kimbilirin bahsettiği dolgunluk dolgunun sağladığı bir dolgunluk değil.
Dokuyu kaldırmak için gözaltından giriyorlar ya yukarı çekince yağ dokusuda gözaltını dolduruyor.
Kırışıklıklar ve morluklarda kayboluyor ama kimbilirin demek istediği kısa süre sonra o yağ dokusu eriyip eski haline geliyor.Bende yaptıran diğer arkadaşlarımızdan böyle birşey duymadığımız için acaba kimbilirin doktorundan kaynaklanan bir sorun olabilirmi diye düşünüyorum çünkü doktorundan memnun olmadığını operasyondan sonrada belirtmişti.
Şuanda dünyada Nazolabial çizgileri tamamen yok edecek bir teknik yokmuş oytun bey bana öyle söylemişti.
Bu operasyonda yada yüz germede o çizgileri olabildiğince hafifletiliyorlar yeterli gelinmezse yağ enjeksiyonu ilave ediliyor.
Ameliyat sırasında doku altından enjekte edildiği için kalıcılık oranı daha yüksek oluyormuş sanırım.
Aynen katılıyorum abla yüzü deforme olmuş bir hastanın önce ve sonrasını görmek lazımki işde budur diyebilelim.
Gerçi ben erhan beyin resimlerini incelerken çok güzel sonuçlar gördüm.
Bir kız vardı öncesi resminde kaşları düşük yanaklarıda biraz çökükdü sonrası resminde angelina jolie gibi gözüküyordu ama lens falanda takmışdı oda görüntüsünü iyice değiştirmiş.
canim orta yüzün yukarI kalkmasiyla altgöz kapaklarinda bi fazlalik oluyor doktor bunu aliyor bendede aldi yani bendede gözaltindan deri çIkarildi ve çIkan parca hacim vermesi için gözaltkapagina kondu onuda kullandik yani bisey çöpe gitmedi :) suan göz altlarimda hafif bi sislik var ama iz yok kesildimi kesilmedimi belli deil benimyüz baya indi ve iki yanagimin çukur kismi içeri oturmus durumda gamzelerimin oldu kisimlar çukur içeri oturdu yanaklar çIkIk sakak kismina dokununca acI var ama bide biraz uyusukluk hala var yanaklarimda bugün 16.gün
Çok çok şaşırdım. Çünkü senin de benim de sorunumuz ortak. Yanaklarımız düşük bu yüzden ağız çizgilerimiz fazla göze batıyor. Elimizle de yanaklarımızı yukarı kaldırdğımızda herşey düzeliyor.
Ve buna rağmen niye kaldırmadı yanaklarını anlamak mümkün değil. Ayrıca yanak düşüklüğü gibi bir sorunu olmayan İlknur'un bile yanakları o kadar kalmışken, senin ki nasıl kalkmaz?
Bence muayneye gittiğinde illa yağ enjeksiyonu diye diretme. Memnuniyetsizliğini dile getir. Bi çözüm bulunsun. 7 milyarı havadan kazanmıyoruz ki biz?
Canımız çıkıyor biriktirene kadar. Doktora durumu böyle anlatırsan seni anlayacaktır.
Bi de acaba sen yanlış değerlendiriyor olabilir misin? Resimlerini koysana. Biz bakalım. Özelden mesaj atıcam sana.
Hiç bi şey anlamadım ben ya. Ne saçma şey
Şimdi aynı noktayı bende aylarca araştırdım, çözmeye çalıştım
Çoğu dr, sorduğumda kaçamak yanıt vermişti...
tipik yanıt ... 'senin ihtiyacın yok''
hayır benim ihtiyacım var!!!!!!!!
En bilimsel yanıtı Naci ÇELİK beyden aldım, geldi aynanın karşısında benimle oturdu.
Ve şunu dedi ''Sen elinle derinide gererek dokunu yukarı çekiyosun, AMA BİZ AMELİYATLA BU İŞİ YAPAMIYORUZ'' yani böyle bir teknik yokkkkkkkk
ancak büyük kesilerle bu iş yapılabilir, yoksa dıt kadar deliklerden olmuyomuşşş, ayrıca ve ayrıca büyük kesilerle yapılan komple germede dahi sarkan yağı tekrar gözün altına yerleştirme öyle hooop diye kolay yerleştirilemiyormuş, en kolay dolgu yapılabiliyor, yağ ile veya başka bişiyle...
Ben Naci Beyden çok etkilendim, harbi harbi söyledi işte ---OLMUYOR-GÖZ ALTI ÖYLE DOLAMIYOR---
O zaman doktorlardada bir çelişki var.ben erhan beye de teoman beye de sordum. Dolgu ya da yag konuyor. Erıyınce ne olacak deyince % 70 kalır dedıler. Ama bı sure sonra takvıye edılecek tabı. Yesılkelebek de gozaltıdan cıkarılan parcanın derısını cıkarıp yaglı kısmını koyduklarını soylemıstı. Yanı sadece yanagın kalkmasıyla gozaltı dolmuyor maalesef.
O zaman doktorlardada bir çelişki var.
Oytun bey ile erhan bey'de bana dokuyu kaldırıcaz gözaltında çok toplanma olursa onuda çıkartıp alır dediler.
Kişiye göremi bir yöntemle ilerliyorlar acaba ?
Bana bu konuda görüştüğüm hiçbir doktor gözaltların için dolgu yaparım demedi düşen yağ dokusuyla doldururuz dediler :44:
Gözaltına botox yada dolgu yapmayı çoğu doktor önermiyorki zaten riski olduğunu söylüyorlar.
Gözaltı konusunda en mantıklı cevabı yeşilkelebek ile ayhakdan alabiliriz sanırım yeşilkelebek aylar sonra yazdığındada gözaltlarının çok güzel durduğunu söylüyordu şuanki durumu ne acaba.
En iyisi mesaj atıp bilgi almak.
Çok fazla güvenmekden değil canım yukarıda şikayetlerimi yazdım.Bence sen kafandakini duymak istiyorsun biraz :)
Ayrıca 6-7 ay zaten ameliyatın şişlikleri devam ediyor. Gerçek sonuç için galba bi 6 ay sonrası beyanatları gerekiyor. Belki kişiye göre değişiyor olabilir? ya da kullanılan yönteme. o bölgenin yağı tutup tutmamasına. ama sonuçta yeşil kelebeğin dediğini yazdım üste, çıkartılan deri tekrar göz altına konmuş. yani bi şekilde doldurulmuş orasını oytun bey. ööle sadece yanak kaldırmakla göz altı dolmuyor.
ilknurun dudağına dolgu yapılmasının nedeni de, muhtemelen gözaltına konulan yağ dokusunun artmasıydı. artanı da dudağına koydu erhan bey.
Ben yağ koydurulmasına karşı değilim. Sonuçta ilknurun ki de güzel olmuştu. Kimbilir'in de ameliyat sonrası gözaltı çok güzeldi.
Benim sorunum şu, ne yapılıyorsa o kadarı anlatılsın. çünkü ben 7 milyar para vericem. Ve bi yığın eziyet çekicem 15 gün izin alıcam. Benim için önemli olan, gerçekler. NeyNi ne kadar yapılacağını bilmem gerek ve riskleri varsa neler.
Çünkü ameliyat olana kadar çizilen potre süper. ama ameliyat sonrası doktor "bence güzel oldu" deyip seni bırakıyor. Ve tüm doktorlar, bize en güzel en başarılı ameliyatlarını gösteriyorlar.
Sanırım bu konuda hasta yani bizler bilinçli olucaz. Ne istediğimizi çok net anlatıcaz. Beğenmezsek nasıl telafi edeceğini konuşucaz filan falan. Ama şaşkıncın sen çok fazla güveniyorsun gibi geliyor bana?