Canım benim bu ameliyatın yüze oturması nerden baksan bi 3 ayı buluyor. 3 ay boyunca yüzün zaten normaldan daha şiş oluyor. Sen bu dolguyu şimdi koyarsan, üç aya erimez mi?
Bi de ne kadarı ameliyatın başarısı ne kadarı dolgunun anlayacak mısın?
Kimbilir, gözaltımın çukurluğu eski haline geldi dedi 6 ay sonra? Ne billim bunları hep konuş olur mu?
Kızlar ben de üst göz kapağından ameliyat oldum ama facelift daha uygun bir işlemmiş. Kaz ayaklarım olduğu gibi duruyor. Kaş arasındaki çizgiyi hiç sormayın artık. İlknur'u gördüm de, çok erken iyileşmiş. Dikiş izi göremedim resminde.
M3LoDİİ senin için dua edeceğim. İnşallah sen de İlknur gibi çabuk iyileşirsin ve de güzelleşirsin.
Normalde yapilan yag enjeksiyonlarinin %60 lik gibi bi kismi eriyomu$ sonuc olarak hepsi erimeyecek Tabiki Dr.'da biliyodur ne kadari erirse ne kadari kalacak enjeksiyonuda ona gore yapacaktir ama kalacak olan yaglar ne kadar kalici onuda ogrenmek lazim ....
Tabi butun bunlari Dr.'la konu$maliyim sormak istedigim cok $ey var ama hepsini aklimda tutabilirsem en iyisi not almak :44:
Sen operasyon yaptirdiginda yag enjeksiyonu du$unmuyomusun ??
Kızlar ben de üst göz kapağından ameliyat oldum ama facelift daha uygun bir işlemmiş. Kaz ayaklarım olduğu gibi duruyor. Kaş arasındaki çizgiyi hiç sormayın artık. İlknur'u gördüm de, çok erken iyileşmiş. Dikiş izi göremedim resminde.
M3LoDİİ senin için dua edeceğim. İnşallah sen de İlknur gibi çabuk iyileşirsin ve de güzelleşirsin.
yanaklar için düşünmüyorum, zira sibelcandan halliceyim.
ama kaş aram için erhn bey endoskopiyle ordaki kasları keseceğini ama kasların kesilmesinin orda çukurluk doğuracağını onu da yağ ile dolduracağını söyledi.
Dolguyu bilmiyorum ama yağ, dudakta az kalıyormuşç. çünkü dudak yağlı bi yapı değil. ama yanakta ve alın gibi yerlerde kalıcılığı daha yüksekmiş.
dolgu yerine belki yağ kullanmasını (tabi mümkünse) iste bence
evet ben 3000€ ödedim ama pisyasaya bakilirsa bu fiyat diyer medya tarafindan sisirilen bire bine katarak para alan doktorlardan 2000€ kadar ucuz bi doktor bi klinik nekadar reklam yapiyorsa o reklam parasini karsilamak için okadar ücreti yukarda tutuyor bu bariz bisey buarada doktorla randevularin iyi geçsin bol sans diliyorum sana fotorafima gelince nette asla koymam okadar çirkin seyler olabiliyorki duyunca insan tirsiyor ama sundan emin olabilirsin yanak olayi güzel oluyor umarim senin içinde bu yol güzel gecer iyi doktorlarla karsilasirsin ben simdi baska biseye kafa taktimgöyüs operationlarinda dolanip bilgi topluyorum yeterli bilgilere ulasayim 1 1buçukyilada onu aradan çikarmaktan yanayimzemuszemus
Aman eksik olsun dolgu falan ben zaten dolgu yaptirmi$tim 2-3 yil once goz altlarim vede burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler icin hiiiiccc memnun kalmadim sebepleride ilk ba$ta zaten dolgu enjekte sirasinda sanki cildin tahri$ olmasi yetmezmi$ gibi dolguyu istenilen bolgelere daha iyi yaymak icin elle biraz sert mudahale yapilinca cildim daha cok tahri$ olmu$tu kac yil gecmesine ragmen $imdi bile inceledigim zaman tahri$ olan yerler belli ve bu dolgu maddesi sanki cildimin rengiyle tam olarak uyum saglamadi dolgu yapilan yerler biraz koyu gorunuyor vede burun kenarindan agiz kenarina yapilmi$ olan dolgu birazda orta yanak kismina yapilmi$ki oradada ust yanaklara kiyasla dolgun vede kaba bi goruntu olu$tu acikcasi pi$man bile olmu$tum bir sure sonra ama i$te yaptirmasamda kafama takip duruyodum goz altlarim cukurla$ti sanki burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler derinle$ti diye sorunum aslinda ust yanaklardaki du$ukluktu sadece dolgu yeterli olmadi daha daha orta yanaklarda pot bi goruntu olu$turdu en guzeli endoskopik yuz germeyle birlikte gereken yerlere uygulanan yag enjeksiyonu yoksa yalniz ba$ina yapilan yag enjeksiyonuda sorunumu gidermeyecek....
Canım burunla göz kapağını aynı anda oldum çok basit bir işlem. Göz kapağım çok düşüktü iyi oldu memnunum ama izlerin geçmesi biraz zaman alıyor. 3.5 ay oldum hala iz var gerçi bayağı silikleşti de. Ancak kaz ayaklarım var, kullanmadığım ürün kalmadı ama en ufak bi etki göremedim. Kremlere inanmıyorum artık. Kaş aramda da iki çizgi var her geçen gün biraz daha derinleşiyor, nazolabial çizgilerim de var... Var da var işte. Eee ne olacak, yaş 34. Facelift sanırım komple bi çözüm.geçmiş olsun. inşallah çok güzel olmuştur. aöa şişiyor di mi bi süre?
kaş arandaki çizgiye neoldu? göz kapağı ameliyatıyla o geçti mi, anlamadım?
doğru diyosun canım benim. yarına az kaldı, çok güzel ol inşallah
Evet cnm yarin gidiyorum cok az kaldi bi taraftan heyecanliyim bir taraftanda endi$eli in$allah her$ey yolunda gider dua edin ne olur Dr. direk hastaneye gel demi$ti sanirim yarin ak$ama ancak ula$abiliriz hastaneye bu geceden itibaren bi daha nete gelemiycem buyuk ihtimal firsat buldukca bi yerlerden girmeye sizi haberdar etmeye cali$irim :18:
Merhaba Arkadaşlar
Yaklaşık bundan 1 sene evvel yüzümün çok toplu olmasından ve çene altımdaki gıdıdan sürekli rahatsızlık duyuyordum. Şu anda o günlerimi arar oldum. TV de gördüğüm bir doktora giderek yeni trend olan lazerlipoliz adı altında ameliyatsız estetik dedikleri bir şeyler yapıldı.
Öncellikle İstanbula gittim doktorla görüştüm bana şöyle bir şey söyledi gıdının dışında yanaklardanda yağ çekelim dedi , ancak benim cildim oldukça gevşekti şu soruyu sordum benim cildim gevşek yağ çektiğinizde deride sarkma oluşabilir dedim, ancak iddiaya göre derinin kendini toparlayacağı vardı böyle bişey asla yok deri hiç bir şekilde toparlamadı orantısız alınan yağlar, fazladan çektiği yağlarla yüzümü tanınmaz hale getirdi. Daha sonrasında düzeltmeye çalıştı, önce lazerle deriyi yakmaya başladı altından daha sıkı ve güzel bir deri geleceğini söyledi buda yalan asla öyle bir şey olmadı, sonrasında tekrar dışarıdan dolgu enjekte etti. ancak yüzümdeki alınan yağlardan dolayı simetri problemi devam ediyor, ayrıca sonradan öğrendiklerim şu oldu lazer lipoliz çene altında başarılıymış ancak yanaklara yapıldığında oluk oluk izler bırakıyormuş ve halen izler devam ediyor
şimdi ise mecburen endoskopik yüz germe yaptırmak zorundayım, ancak çok korkuyorum doktor kendisinden çok emin duruyor yüzümdeki problemi görüyor ne yapması gerektiğini biliyor ama ben yinede çok korkuyorum , ikinci kez ameliyat olanlara soruyorum düzeldiğini farkediyormusunuz yoksa her seferinde dahamı kötüye gidiyor
önerilerinizi bekliyorum
Ay inşallah ya. Zoru gitti.ameliyat olalı 4 gün filan olmulştur. dikişleri alınmıştır. şişliği azalmıştır. inşallah keyfi yerindedir.
kimbilircim senin lazer maceran nasıl? izler geçti mi?