- 27 Ocak 2007
- 189
- 3
- 45
canım 5 sene dediğim beni 5 sene gençleştirmedi cildimi 5 sene önceki görüntüye çevirdio ne demek? nasıl döndürdü? ne işe yaradı?
Herkesde tek seanda o kadar fark etmez tabiki ama cildimin üst yüzeyi problemliydi cilt kremleride pek işe yaramıyor biliyorsun.
üst deriyi iyice soymak lazımki hem cilt nefes alsın canlansın hemde kullandığın ürünler daha iyi nüfus etsin.
Benim cildimde çok cansız gözüküyordu birde lekeli bir görüntüye sahipti orta derinlikde soyma yaptığı için cilt baya canlandı ve rengide açıldı ama tek seansda mucize beklememek lazım tabiki.
Ben 3-4 seans daha yapıp bırakıcam.
Evde yapmak cesaret gerektiren birşey haklısın ama ben ilacı aldıkdan sonra ufak bir bölgede denemiştim.
Cildimde dayanıklıymış aşırı tepki vermedi, bende ölü hücredeki proteinler parçalanana kadar beklettim 5 dakika
zaten güzellik merkezleride o kadar bekletiyor.
2 gün kızarık bir görüntü oluştu 3. gün kızarıklık geçti soyulma başladı 1 haftaya %90 soyulma tamamlandı sonra ufak tefek soyulmalar oldu.
Evde yapma konusuna birşey diyemem ama dermatologlarda uygulatabilirsin 1-2 seans gerçekden ciltdeki değişimi fark ediyorsun bebek gibi cilt çıkıyor ortaya
Son düzenleme: