Evet ya oyle olmasida kotu bi$ey Allah korusun kismi felc gibi bi$ey sanki peki ya sen Dr.'a anlattinmi bunu ama senin Dr. cok ilgisiz demi$tin dimi in$allah zamanla gecer...Bence nerdeyse butun bu riskler buyuk olasilikla birazda Dr. seciminden kaynaklaniyor senin Dr. bu operasyonu hastane ortaminda bile gercekle$tirmemi$ti dimi yanli$ hatirlamiyosam ayrica buda oldukca du$undurucu :S
şöyle söyleyeyim genclerde bu olmaya bilir ama ben 48 yasındayım tabiki hafifde olsa deride sarkma var, elmacık kemiklri yukarı taşınınca üst yanaklar dolu dolu oluyor ama deri fazlalığı alınmadıgı için alt yanaklarda bir bosluk oluyor oraya dolgu gerekiyor, ama dedigim gibi gençlerde bu sorun olmaya bilir ben bir dermotolog buldum, çok iyi bana hem dolgu hemde göz skarlarına lazer yapıyor daha bir seans oldu, 4 seans gerekir dedi inşallah izler kaybolur.
Muayenehanesinde ameliyat oldum, ayrıca narkoz falanda yok, anlayacağın bütün ameliyatı duydum, tam olarak neler yapıldı bilgi verilmedi.
Benim bütün şanssızlığım doktor seç,imim oldu, ama bu doktor ünlü tanınmış ve iyi bir dr. olarak biliniyor, bende her gün ameliyat olmadıgım için güvendim, ayrıca bu siteyi ameliyat sonrası kesfettim oda ayrı bir şanssızlık.
Sizler daha dikkatli olun, herkesin ameliyatı başarılı geçmiyor doktor aynı olsa dahi.
Mesela Ayhak vardı, oda Erhan beye ameliyatını oldu ama iyileşmesi 7-8 ay sürdüğünü yazmıştı, ve birde bir yanağında çökmeden bahsetmişti.
Bu arada şu yağ enjeksiyonu kalıcımı, pahalımı ve nasıl yapılıyor bilen varsa banada bilgi versin.
Muayenehanesinde ameliyat oldum, ayrıca narkoz falanda yok, anlayacağın bütün ameliyatı duydum, tam olarak neler yapıldı bilgi verilmedi.
Benim bütün şanssızlığım doktor seç,imim oldu, ama bu doktor ünlü tanınmış ve iyi bir dr. olarak biliniyor, bende her gün ameliyat olmadıgım için güvendim, ayrıca bu siteyi ameliyat sonrası kesfettim oda ayrı bir şanssızlık.
Sizler daha dikkatli olun, herkesin ameliyatı başarılı geçmiyor doktor aynı olsa dahi.
Mesela Ayhak vardı, oda Erhan beye ameliyatını oldu ama iyileşmesi 7-8 ay sürdüğünü yazmıştı, ve birde bir yanağında çökmeden bahsetmişti.
Bu arada şu yağ enjeksiyonu kalıcımı, pahalımı ve nasıl yapılıyor bilen varsa banada bilgi versin.
nasıl ya? narkozsuzken mi göz altını kestiler? nasıl olur bu?
Ya i$te bende anlayamadim narkozsuz ameliyat hemde hastane ortaminda bile deil :S bu yuzden diyorumya butun olmu$ yada olabilecek riskler buyuk olasilikla Dr. kaynakli olabilir diye Dr. secimi gercekten cok onemli :26:
Evet dr. çok önemli, ama benim doktorumda isim yapmış ve tavsiye eilen bir doktordu, ayrıca bana bu endoskopik ameliyatının ders olarak verdiğini başka doktorları egittigini söyledi.
Hatta tv'de çıkmıştı derya baykalda.
Siz olsanız güvenmezmiydiniz, Sadece göz altı degil, üst gözkapagıda kesildi benim ben hertürlü kesiyi canlı yasadım, tabiki uyusturuldu ama bir çok seyi hissettim mesela agız içinden şakaklara cekilen ip hepsini kabus gibiydi.. Sonrasında ne bandaj nede herhangi bir sekilde kapatıldı, ne bir acıklama nede bilgilendirme 8 gün sonra dikisleri almaya cagrıldım meyer 4 gün sonra alınsa iz kalmayacaktı belkide. Neyse sizleri korkutmak istemiyorum sadece dikkatli ve bilinçli olun diy söylüyorum ben telefonlarıma bile cıkmayan bir dr. yüzünden bunalıma girdim.i
Yeni yeni kendime geldim,
Evet dr. çok önemli, ama benim doktorumda isim yapmış ve tavsiye eilen bir doktordu, ayrıca bana bu endoskopik ameliyatının ders olarak verdiğini başka doktorları egittigini söyledi.
Hatta tv'de çıkmıştı derya baykalda.
Siz olsanız güvenmezmiydiniz, Sadece göz altı degil, üst gözkapagıda kesildi benim ben hertürlü kesiyi canlı yasadım, tabiki uyusturuldu ama bir çok seyi hissettim mesela agız içinden şakaklara cekilen ip hepsini kabus gibiydi.. Sonrasında ne bandaj nede herhangi bir sekilde kapatıldı, ne bir acıklama nede bilgilendirme 8 gün sonra dikisleri almaya cagrıldım meyer 4 gün sonra alınsa iz kalmayacaktı belkide. Neyse sizleri korkutmak istemiyorum sadece dikkatli ve bilinçli olun diy söylüyorum ben telefonlarıma bile cıkmayan bir dr. yüzünden bunalıma girdim.i
Yeni yeni kendime geldim,
Ha evet bayram tatili dolayisiylada olabilir ..
Ayni ilknurun oldugu hastaneye gidicem ama kac gun kalicam vede fiyati konu$madik Dr. fiyati falan gelince konu$uruz dedi ama ben mailde sormu$tum 1-2 ay once yapilan i$leme gore 6500-7500 arasi degi$iyor demi$ti..
istediklerimi soyliycem tabiki kafama takilanlarida sorucam ama ka$ kaldirma gibi bi$eyler gerekiyormu aslinda ka$larimda ciddi bi du$ukluk yok ama onuda Dr.'a sorucam bakalim ne diycek gerekiyormu...
Yalniz ben hastaneye gittigim gunden itibaren nete bi sure gelemeyebilirim ama firsat buldukca bi yerlerden girmeye cali$icam sizleri bilgilendirmek icin
Ben dolguyu burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler icin istiyorum her ne kadar yanaklardaki du$en dokular eski yerlerine kaldirilsada operasyon sonrasi burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler kaybolmuyomu$ :S
Onun di$inda ba$ka bi yere dolgu gerekiyomu bilmiyorum muayene sirasinda hepsini Dr.'la konu$mak lazim...