canım benim lamia'ya da bana da endoskopi dedi. Biz zaten hastanbeye geliriz seni görmeye. Keşke snde burda olsaydın hep birlikte kafamızdaki herşey, sorardık. Senin aklına gelen soru benim aklıma gelmiyor, Benim aklıma gelen soru senin aklına gelmez belki.
Neden çekiniyorum biliyor musun, gözaltı kesiği beni rahatsız ediyor. Lamia gördü zaten, benim gözlerim zaten çekik daha çekilsin yada küçülsün istemiyoru. Birde gözaltına kesi? İlerde tekrar bu ameliyatı olmak istersem gene mi kesecek? Bilmiyorum.
Bir de kaş arası çizgisinden rahatsızım ben. Onun için de, kaşa rasındaki çizgileri temizlemek için ordaki kasları çıkartıcam dedi? Kas çıkınca oraya dolgu yapılacakmış. E dolgu eriyen bir şey? kas olmazsa hiç kaş çatamam? Uzaylı gibi bakmak istemiyorum dünyaya.
Bir de hep olumlu güzel sonuçlar var. Hiç kötü bi tablo gösterilmedi. O beni ürkütüyor. Ayrıca ben dolgu istemiyorum. Ama ilknur ameliyattan uyandığında dudağında va yanağında dolgu vardı.
Ne biliim. çekiniyorum biraz. ama olmak istediğim ameliyat bu. Ben ameliyat yapıldıktan sonra bariz bi fark istemiyorum. Sadece yorgunluk geçsin istiyorum. Ama doktor bey bana "olmaz öyle" dedi. Kaşlarım havaya kalksın istemiyorum. "Kalkacak" dedi. Yani beni gören herkes ameliyat yaptırdığımı anlamasın istiyorum hafif bi şey. Sadece sarkıklık, yorgunluk gitsin istiyorum.
Sanırım çok şey istiyorum. Öfffffff
ben senin göz yapına bayıldım tam badem ve hafif çekik. ama doğru söylüyorsun senin gözlerinin çekilmesi hoş olmaz. ben hafif pötleğim ya sorun yok ya bende şunu merak ediyorum. hani ameliyat 7-10 sene etkili ya 10 sene sonra ne olacak. daha m çökeriz ki. yani hiç ameliyat olmadan 37 ye gelsem daha az çökerim ama ameliyat olursam birden çökerim diye birşey söz konusu mu.
puuff buna takıldım mail mi atsam