Endoskopik yüz germe - Facelift

Ebiy selam
İlk halin gayet iyiymiş. Ameliyat için erkenmiş bence.
Ama inan şu anda kötü hiç bişi yok. Ameliyatlı gibi durmuyosun yani, gayet doğal. 3.hafta için çok çok iyi bişi. Maşaaalllah
Spora başlama bence. 2 ay bitsin
Hamam sauna da gitme bence. Misch in dediği gibi iyi olmayabilir. Hafif yürüyüş yap yeter :)

merhaba size mesaj atamıyorum sizinle iletişime geçmek istiyorum görürseniz eğer lütfen dönüş yapın. Çok memnun olurum sormak istediğim bir kaç husus var o bakımdan. Teşekkürler

Merhaba
Benimle mi irtibata geçmek istediniz anlamadım.

Evet teşekkür ederim yazmışsınız :) neden bilmiyorum ama size özel meşaj gönderemiyorum site hata veriyor.
ben genel itibariyle doktor arayışındayım ama çene dolgusu, yağ enjeksiyonu, endoskopik alın,şakak germe ve yanak askılama konularında. Liste hazırlıyorum doktorlar hakkında bilginize başvurmak istedim. Tavsiye edeceğiniz veya sakın gitme diyeceğiniz doktor/doktorlar var mı acaba? Ekleme cıkarma yapmam acısından yardımcı olur diye düşünmüştüm. Teşekkürler

Boyun germe ameliyatı olan var ki boynumda enine çizgiler mevcut beni çok rahatsız ediyor

Kızlar yaşım 35 hangi doktora gitsem taşın genç yüz germe ameliyatı yapamam dedi. Ameliyat için 50 yaş olmalıymışım. Ben 50 yaşıma kadar sarkık yanak ve gözaltı torbasıyla mi gezicem. Benim yaşımda olup bu ameliyatı yaptıran var mı. Dr. Ismi verebilirmisiniz.

Merhaba. Ben Erhan Eryilmaz’a bu Pazar gunu oldum. Ortayuz germe, goz kapagi, burun. Aklinizda olma fikri varsa baska doktor arayisina girmenize gerek yok derim. Daha yuzum tam oturmadi ama ilk intiba cok olumlu. Gercekten cok basarili bir dontor

Kızlar yaşım 35 hangi doktora gitsem taşın genç yüz germe ameliyatı yapamam dedi. Ameliyat için 50 yaş olmalıymışım. Ben 50 yaşıma kadar sarkık yanak ve gözaltı torbasıyla mi gezicem. Benim yaşımda olup bu ameliyatı yaptıran var mı. Dr. Ismi verebilirmisiniz.
Antalyada var yüzümüzün ihtiyacına göre birkac farkli çeşit yüz germe ameliyati yapiyor. Instagramda bakabilirsiniz. Ben çok gençlerde yaptığını gördüm

Son düzenleyen: Moderatör:
epey şikayet var kendim bizzat iletişime geçtim hastalarıyla ve ciddi komplikasyon olanlar var. Germe de karaca hocayı beğeniyorum ben şahsen takipteyim hastalarıylada uzun süre sonuclarını görebilirsem iletişime geçicem

epey şikayet var kendim bizzat iletişime geçtim hastalarıyla ve ciddi komplikasyon olanlar var. Germe de karaca hocayı beğeniyorum ben şahsen takipteyim hastalarıylada uzun süre sonuclarını görebilirsem iletişime geçicem
Şaşırdım nasil şikayetler olmuş bende kendisiyle bi görüşmek istiyordum. Instagramda genel gayet güzel sonuclar paylasiyor. Tabi su an yuz germe gibi bir dusuncem yok ama ufak tefek mudahaleler istiyorum

canım sosyal medyada cok titiz inceleme yapmanı öneririm. Ben cok defa sahit oldum shop yapılan fotoğraflar yurtdısındaki kliniklerin yaptığını alıp üzerine kendi ismini yazıp paylaşım yapanlar vs...Zaten normalde suç teşkil ediyor yani paylaşım yasak ama artık işi sektöre vurmuşlar yani. bir arkadasım şikayetleri bizzat görünce gitmedi hatun özellikle göz çevresi şakak germe kaş kaldırma badem göz vs fazla komplikasyon olmuş.benim böyle bi düşüncem yok ama görmüşken uyarmak istedim sadece. sevgiler

Şaşırdım nasil şikayetler olmuş bende kendisiyle bi görüşmek istiyordum. Instagramda genel gayet güzel sonuclar paylasiyor. Tabi su an yuz germe gibi bir dusuncem yok ama ufak tefek mudahaleler istiyorum

canım sosyal medyada cok titiz inceleme yapmanı öneririm. Ben cok defa sahit oldum shop yapılan fotoğraflar yurtdısındaki kliniklerin yaptığını alıp üzerine kendi ismini yazıp paylaşım yapanlar vs...Zaten normalde suç teşkil ediyor yani paylaşım yasak ama artık işi sektöre vurmuşlar yani. randevu aldı bir arkadasım şikayetleri bizzat görünce gitmedi hatun özellikle göz çevresi şakak germe kaş kaldırma badem göz vs fazla komplikasyon olmuş.benim böyle bi düşüncem yok ama görmüşken uyarmak istedim sadece. sevgiler

Merhaba. Ben Erhan Eryilmaz’a bu Pazar gunu oldum. Ortayuz germe, goz kapagi, burun. Aklinizda olma fikri varsa baska doktor arayisina girmenize gerek yok derim. Daha yuzum tam oturmadi ama ilk intiba cok olumlu. Gercekten cok basarili bir dontor
Merhaba hem yüz germe hem Burun estetiği aynı anda olabiliyormu ☺️Beni izlermisiniz

X