- 8 Ağustos 2018
- 64
- 32
- 29
Ebiy selam
İlk halin gayet iyiymiş. Ameliyat için erkenmiş bence.
Ama inan şu anda kötü hiç bişi yok. Ameliyatlı gibi durmuyosun yani, gayet doğal. 3.hafta için çok çok iyi bişi. Maşaaalllah
Spora başlama bence. 2 ay bitsin
Hamam sauna da gitme bence. Misch in dediği gibi iyi olmayabilir. Hafif yürüyüş yap yeter :)
Merhabamerhaba size mesaj atamıyorum sizinle iletişime geçmek istiyorum görürseniz eğer lütfen dönüş yapın. Çok memnun olurum sormak istediğim bir kaç husus var o bakımdan. Teşekkürler
Merhaba
Benimle mi irtibata geçmek istediniz anlamadım.
Ben oldum kıme oldunuzBoyun germe ameliyatı olan var ki boynumda enine çizgiler mevcut beni çok rahatsız ediyor
Antalyada var yüzümüzün ihtiyacına göre birkac farkli çeşit yüz germe ameliyati yapiyor. Instagramda bakabilirsiniz. Ben çok gençlerde yaptığını gördümKızlar yaşım 35 hangi doktora gitsem taşın genç yüz germe ameliyatı yapamam dedi. Ameliyat için 50 yaş olmalıymışım. Ben 50 yaşıma kadar sarkık yanak ve gözaltı torbasıyla mi gezicem. Benim yaşımda olup bu ameliyatı yaptıran var mı. Dr. Ismi verebilirmisiniz.
Şaşırdım nasil şikayetler olmuş bende kendisiyle bi görüşmek istiyordum. Instagramda genel gayet güzel sonuclar paylasiyor. Tabi su an yuz germe gibi bir dusuncem yok ama ufak tefek mudahaleler istiyorumepey şikayet var kendim bizzat iletişime geçtim hastalarıyla ve ciddi komplikasyon olanlar var. Germe de karaca hocayı beğeniyorum ben şahsen takipteyim hastalarıylada uzun süre sonuclarını görebilirsem iletişime geçicem
Şaşırdım nasil şikayetler olmuş bende kendisiyle bi görüşmek istiyordum. Instagramda genel gayet güzel sonuclar paylasiyor. Tabi su an yuz germe gibi bir dusuncem yok ama ufak tefek mudahaleler istiyorum
Ben oldum kıme oldunuz
Keraca basaranBen olmadım araştırma aşamasındayım dr nuz kimdi
Merhaba hem yüz germe hem Burun estetiği aynı anda olabiliyormuMerhaba. Ben Erhan Eryilmaz’a bu Pazar gunu oldum. Ortayuz germe, goz kapagi, burun. Aklinizda olma fikri varsa baska doktor arayisina girmenize gerek yok derim. Daha yuzum tam oturmadi ama ilk intiba cok olumlu. Gercekten cok basarili bir dontor
Ben sordum 15 yüz 15 kaş germe demişlerdi yanı ikisi ayrı fiyatKaraca basaranin yüz germe fiyatı nedir kizlar
Teşekkür ederimBen sordum 15 yüz 15 kaş germe demişlerdi yanı ikisi ayrı fiyat