Endoskopik yüz germe - Facelift

Ben de gorebilir miyim cok merak ettim valla fotolarinizii, ben de 10 gun once oldum iyilesicem insallah yavastan ben de :)

beni ara bilgi vereyim vatsaptan yaz göz altından girmesinler sonra sıkıntı oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Endo da lazım anakonda da lazım. Yoksam sabahın körü ne diye buraya park edeyim. Anakonda var mı anakondaaaa?
endoyu biliyorum da anakonda nasıl germe yavrum teknik ne ayyy senni buradan da engellemesinler doktor beni son dakika sevdi dedim dm den olur böyle durumlar kadını mahkeme diye tehdit etme aç kollarını kucakla

endoyu biliyorum da anakonda nasıl germe yavrum teknik ne ayyy senni buradan da engellemesinler doktor beni son dakika sevdi dedim dm den olur böyle durumlar kadını mahkeme diye tehdit etme aç kollarını kucakla

Ben kk den engellenmek için yaratılmışım kuşumm sıkıntii yoohhh. Biz buralar dutluk iken engellenmeyi sevenlerden idik.
Anakondalara gelince onlar gibi nelerini gördü bu dutluk piiiiii
Suskunluğumuzu fırsat bilip ortalık çin hamamına dönmüş bee. Gerçi yaşlandık artık uslandık ergenler gibi tepinemiyohh. Tepinenleri de izleyip gülüyuhh Dohtorlar beni sevmiyii var bu işte bir anakondalık
Neysem susiyim barimcikk

he ya dutlukdu buralar sen vardın ne banlar yedin ya aynen bende tepişmiyorum artık eskiden çok tepişirdik onlarda forumdan çoğu atıldı yada gitti tepişecek adam yok bir iki var onlarda akıllı tepişmiyor
yalnız ismini yazmayacağım adamı karalama olmasın; o izler si.. sene geçmez bacım yanakta izler millette sayfasında adamı yağlamış ballamış anlamadım
kız sen en son kuzey Koreye gidiyordun yüz germe için ne oldu ordaki doktorlar anlar seni buradakilere bela hele benim doktora hiç bela olma anam

Ayyy anacım sormaaa o izlerr na mümkün geçmez kadını çarşamba perşembe cuma pazarına döndürmüş pişkin geçer demez mi bir de!
Hee koreye gidicammmm amma ulan op. Ücretinden çok yol ücreti var azcık daha sarkayım da yol parasına değsin bare. olmadı güvendiğim biri var heraldeeee canısııı anladın sennn onuu

:) kız sus pişkin deme içeri atarlar birde sana ağıt yakmayalım :))))

ben dedim de sen orada ucuz dediydin tren yokmu anam oraya 1 ayda giden he biliyorum güvendiğini ama adam sen ben gibi delileri artık pek sıcak bakmıyor

Ben de gorebilir miyim cok merak ettim valla fotolarinizii, ben de 10 gun once oldum iyilesicem insallah yavastan ben de :)

Canım ne alemdesin son resimde iyi görünüyordun asimetri başta olur dedi bana doktor sende varmı ? ağrı sızı bitti demi süreç nasıl gidiyor bilgilendir bakalım:)

Canım ne alemdesin son resimde iyi görünüyordun asimetri başta olur dedi bana doktor sende varmı ? ağrı sızı bitti demi süreç nasıl gidiyor bilgilendir bakalım:)

Canim hafif asimetriler var. Tek kasim bikac milim daha havada, sol tarafim sag tarafimdan biraz daha sisik o yuzden farklar var. Sisliklerim de var. Endiselenme odem farki onlarin hepsi gececek dedi. En son bantlar da cikinca baya rahatladim. Su anda artik cok sukur insan icine cikacak kivama geldim. Cok bir sikayetim yok. Sabirla son hale gelmesini bekliyorum ki tam oturmasi 3 4 ayi bulurmus. Acelem yok su halim bile eskisinden iyi bana gore :))

Arkadaşım bazı sorularım var rica etsem özelden telefonunu atabirlir misin. Lütfen !

Sabır lazım ilk karın meme olduğumda dedim memeler niye yamuk :))) aman çok sevindim adına resimlerin de gayet iyi canım sokağa çıkılır evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…