Mersin3535 nerede neden hesabı pasif. Banlı ne demek. Merak ettim ben deM Mersin3535 sen niye hala banlısın ? bilen varsa yazsın merak ettim
Hangi dr ve ne kadara yaptırdınız çok merak ediyorumMalesef atamam ama ozel mesajla yazisabiliriz isterseniz burdan sorabilirsiniz
Ya yine atarlarsaHangi dr ve ne kadara yaptırdınız çok merak ediyorum
Evet ya valla tamamiyle çıkacam buneya atarlarsa atsınlar ben naptımki sahte değil hesabım ameliyat olmuşum kesin delilli herkes bi soru bi cevap için bu sitede bence benim gibi gerçek paylaşımlar olsa dahada önem arzeder bu siteye millet zor üye alur araştırılır alınır yüzüm güzel oldu mutluyum hemde çok anlatamam
Ya yine atarlarsa
Ben özele yazıyorum sanarak resim attım zaten teknoloji özürlüyüm
Canim hafif asimetriler var. Tek kasim bikac milim daha havada, sol tarafim sag tarafimdan biraz daha sisik o yuzden farklar var. Sisliklerim de var. Endiselenme odem farki onlarin hepsi gececek dedi. En son bantlar da cikinca baya rahatladim. Su anda artik cok sukur insan icine cikacak kivama geldim. Cok bir sikayetim yok. Sabirla son hale gelmesini bekliyorum ki tam oturmasi 3 4 ayi bulurmus. Acelem yok su halim bile eskisinden iyi bana gore :))
Canim hafif asimetriler var. Tek kasim bikac milim daha havada, sol tarafim sag tarafimdan biraz daha sisik o yuzden farklar var. Sisliklerim de var. Endiselenme odem farki onlarin hepsi gececek dedi. En son bantlar da cikinca baya rahatladim. Su anda artik cok sukur insan icine cikacak kivama geldim. Cok bir sikayetim yok. Sabirla son hale gelmesini bekliyorum ki tam oturmasi 3 4 ayi bulurmus. Acelem yok su halim bile eskisinden iyi bana gore :))
fragola nasılsın? Son durumun nedir? Şişlikler,asimetriler baya düzelmiştir artık..etraftan yorumlar nasıl?
Süper..günden güne daha güzel olucak inşallah..güzel sağlıklı günlerde kullan canım..Canim tam 1 ay oldu, asimetriler baya azaldi ama hala biraz var. Kimse farketmese de ben farkediyorum. Hassasiyet de devam ediyor o yuzden doktor makyaj serbest dedigi halde korkuyorum makyaj yapmaya :))) ama cok cok memnunum ya her aynaya bakisimda sasirip seviniyorum. Gorenler bayiliyo cok dogal olmus cok guzel toplanmis yuzun gozlerin hele cok iyi olmus diyolar. Oy cok sukur valla cok mutluyum :) bi 5 kilo fazlam var onu da bi verebilsem super olcak :)
Mesajına bakar mısın cnmYaa hic de aklima gelmezdi bu ameliyati olacagim, goz altlarim yanaklarim dedim cat endoskopik orta yuz germe yaptirdim valla busefer cok kisa surede karar verdim umuyorum ki bundan sonra bisey yaptirmak istemem normal yaslanayim artik :)))
Ben 19 aralıkta ameliyat oldum doktorum özel bi teknikle yaptı endoskopik orta yuz germeyi şyileşmeside çok kısa oldu 15 gun sonra rahat İnsan içine çıkıp iltifatlar aldım benim göz altından girmedi doktor ilerde bunun sakıncaları var dedi göz aşağıya sarkabilir dedi az içinden ve Şakaklardan girdi kaçta gelir diye göz kaş arası açıldı gözaltı gerildi yanak yukarıya çekildi burun kenarı az kenarı çizgileri halledildi çok harika flash 100 oldu yüzüm on için eğer doktorası yaptıracaksınız özellikle bunu az içinden gelerek olmasını isteyin benden sonra bu kulüpte tanıştığım iki kişi daha ameliyat oldu onların da beğendiği resimleri var onları da paylaşırız dediler zaten üç ameliyat olduk biz toplam 1:30 ay içinde üç kişi ameliyat olduk üçümüzde çok memnunuz istersen resimleri gönderirşz Sana öyle Asimetri şu bu falan riski olmayacak bir şekilde bir teknikle yaptı doktor çok çabuk da iyileştik çokta mutluyuz hepimizDoktorumuzun ismi de ibrahim Karaca başaranBnde bu ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.Yaptıran varsa deneyimini paylaşmasını rica ediyorum.
Kızlar özel msj hakkim yok siz yazabilirmisiniz fiyat
Canim tam 1 ay oldu, asimetriler baya azaldi ama hala biraz var. Kimse farketmese de ben farkediyorum. Hassasiyet de devam ediyor o yuzden doktor makyaj serbest dedigi halde korkuyorum makyaj yapmaya :))) ama cok cok memnunum ya her aynaya bakisimda sasirip seviniyorum. Gorenler bayiliyo cok dogal olmus cok guzel toplanmis yuzun gozlerin hele cok iyi olmus diyolar. Oy cok sukur valla cok mutluyum :) bi 5 kilo fazlam var onu da bi verebilsem super olcak :)
Peki siz ne kadara oldunuzBen 19 aralıkta ameliyat oldum doktorum özel bi teknikle yaptı endoskopik orta yuz germeyi şyileşmeside çok kısa oldu 15 gun sonra rahat İnsan içine çıkıp iltifatlar aldım benim göz altından girmedi doktor ilerde bunun sakıncaları var dedi göz aşağıya sarkabilir dedi az içinden ve Şakaklardan girdi kaçta gelir diye göz kaş arası açıldı gözaltı gerildi yanak yukarıya çekildi burun kenarı az kenarı çizgileri halledildi çok harika flash 100 oldu yüzüm on için eğer doktorası yaptıracaksınız özellikle bunu az içinden gelerek olmasını isteyin benden sonra bu kulüpte tanıştığım iki kişi daha ameliyat oldu onların da beğendiği resimleri var onları da paylaşırız dediler zaten üç ameliyat olduk biz toplam 1:30 ay içinde üç kişi ameliyat olduk üçümüzde çok memnunuz istersen resimleri gönderirşz Sana öyle Asimetri şu bu falan riski olmayacak bir şekilde bir teknikle yaptı doktor çok çabuk da iyileştik çokta mutluyuz hepimizDoktorumuzun ismi de ibrahim Karaca başaran