Endoskopik yüz germe - Facelift

Merhaba arkadaslar

Persembe gunu dikislerim alininca cok rahatladim. Morluklarim baya gecti. Sisliklerim de azalmaya basladi. Gun gectikce daha cok begeniyorum yuzumu. Iyi ki yaptirmisim diyorum. Ilk gun basta olmak uzere ilk hafta zor gercekten, ama sonrasi cok guzel. Alnimi ozellikle cok sevdim, barbi alni diyor buna hanimlar dedi doktorum :) oyle iste gun gectikce sislikler indikce daha iyi olacak. Yuzumdeki yorgun ifadenin gitmesi herseye deger. Yaptirmayi dusunen herkese tavsiye ederim.

Senin adına çok sevindim canım darısı başıma. Alnına hangi işlemi yaptırdım.

Bu arada kızlar sabah haberde gördüm Samsun da bi kadın olmuş bu ameliyatı. Yüzü harita gibi olmuş dikişler ortada. 17 bin vermis ücret. Biraz korktum ben.

Cano valla ne alım ne yedirim sana korkularım yüz olunca dağ gibi biliyorsunnn sankim şahane yüzüm varda bozulur diye tırsan ben zaten Ercan beyin de çok haz etti hasta profili değilim hahhahha didik didik kafasını yedim ameliyat sonrası ilk evreler sakin geçiremiyorum o ile evreleri evdekilere bile dalıyorum
Çok sevindim adına erken evrede bunları duymak süper barbi alın ayy bu adamın kelimeleri

Bu arada kızlar sabah haberde gördüm Samsun da bi kadın olmuş bu ameliyatı. Yüzü harita gibi olmuş dikişler ortada. 17 bin vermis ücret. Biraz korktum ben.

ıhhh kime olmuş acaba bi kaç gün önce bende doç dr ye olan bir kadının karın germe olmuş ölmüş yazsını okudum acayip üzüldüm doktorun adı yazmıyor baş harfleri buldum tabi araştırdım alllah iyi doktorlarla iyi sonuçlarla karşılaştırsın herkesi

Senin adına çok sevindim canım darısı başıma. Alnına hangi işlemi yaptırdım.

Cok tesekkur ederim darisi basina senin sonucun da cok guzel olsun insallah. Alnimi germis bi de kas ustlerim cukurdu benim dikkatimi bile cekmemisti onlari da doldurmus alnim boyle duz gergin guzel olmus :)

Ayyy kuzum ben de cok korkarak girdim ne yalan soyleyeyim dedigin gibi yuz bu bisey ters gitse kabak gibi ortada, ama masallah diyim hersey yolunda su anda :) kolay bir ameliyat degil ama deger bence. Yalniz alni gerince burnum diklesmis biraz ahahah hosuma gitti valla :))))

Yüzünü düzeltmek için 50 bin istemişler ama zor düzelir. Dikişler yanaklarında

Ne güzel erken dönemde bunları duymak..sende çabuk düzelenler arasındasın..valla senin şimdiki halin benim üç aylık halim diyebilirim..tertemiz bir ameliyat olmuş..hiç bir ifade deyişikliğide yok maşallah..ben çok beyendim..güzel yüzünle güzel günler geçir fragola

Burnunu fark ettim de söylemeyi unuttum..yanaklarında çok güzel toplanmış..kocaman bir Maşallah

Burnunu fark ettim de söylemeyi unuttum..yanaklarında çok güzel toplanmış..kocaman bir Maşallah

Canimmm sana ayrica cok tesekkur ederim tum oncesi sonrasi surecinde destegini tecrubeni bilgilerini esirgemedin cok sagol, ben de sonuctan cok memnunum, cok sukur. masallah sana da sen de efsane olmussun bu arada

Yüzünü düzeltmek için 50 bin istemişler ama zor düzelir. Dikişler yanaklarında

Doktor kim adını özelden yazarmısın biliyorsan ayyy allahım korusun nasıl germe o ya dikişler yanakta pes!!! Tam germede kulak arkası toplanıyor yanak ne alakaysa

Hahahha he yüz ya insan tırsıyor nasıl kapatırım diye :) ya çok doğal olmuş ifade değişikliği yok sardunyam16 yazdığı gibi ben her ameliaytım doğal olsun estetik olduğu belli olmasın dedim öyle oldu şükür umarım yüzdede aynı olur; çok iyi olmuşsun bende beğendim

Canimmm sana ayrica cok tesekkur ederim tum oncesi sonrasi surecinde destegini tecrubeni bilgilerini esirgemedin cok sagol, ben de sonuctan cok memnunum, cok sukur. masallah sana da sen de efsane olmussun bu arada

ayyyy sardunyam16 candır can sonuna kadar destek olur en sevdiklerim den burada efsane o maşallah tüm sonuçları kalbi gibi güzel oldu

ayyyy sardunyam16 candır can sonuna kadar destek olur en sevdiklerim den burada efsane o maşallah tüm sonuçları kalbi gibi güzel oldu

Ya sen peki? Karin germeden beri verdigin destek paylastiklarin nezaketin ilgin valla hakkin odenmez cok cok tesekkur ederim kuzum senin sonucun da en az bizimkiler kadar iyi ve dogal olsun cansin sen de can

Doktor kim adını özelden yazarmısın biliyorsan ayyy allahım korusun nasıl germe o ya dikişler yanakta pes!!! Tam germede kulak arkası toplanıyor yanak ne alakaysa
Facede show haberde videosu var orda gördüm. Dr. adini söylemediler. Sadece özel bi klinik dediler.

Masallah kisa surede toparlaman cok guzel bisey simdiden yuzunu begenmen barbie alni felan insanin hemen masaya yatasi geliyor :)
Morluk ve sislik hemen gecmesi icin ozel bisey yaptinmi ? Benim de goz kapagimdaki morluk cok fazla surmemisti dikis izlerim hemen gecmedi ama guzel iyilestigini zamanla silinecegini biliyordum ve rahattim oylede oldu izlerden eser yok krem vs de surmedim. Eve dondugumde ercan bey zaten uzerine hafif kapatici surebilirsin demisti surdum ve kimse fark etmedi yuzun gozun aciliyor vallah. Peki bu endo gidi ve alt taraflara etkili oluyor mu azda olsa ? Benim sorunum en cok asagilarda sanirim

Ya sen peki? Karin germeden beri verdigin destek paylastiklarin nezaketin ilgin valla hakkin odenmez cok cok tesekkur ederim kuzum senin sonucun da en az bizimkiler kadar iyi ve dogal olsun cansin sen de can

Canımsın ya ben samimi iyi niyetinden emin olduğumda sonuna kadar hangi doktora olursa olsun yardım derse ederim bildiğim konuysa tabi... bizler şanlı gruptuk ya çok iyi arkadaşlık dostluklar edindik paylaşarak sende sağol canım sürecin seni de beni de mutlu etti hep iyi gitsin inşallah barbi alınlı

Son düzenleme:
Gıdı da çok kötü durumda. Etek gibi diktiler yaziyo zaten

canım bana özelden bir o sitenin adını at yahu dünden beri aradım hay allahım kabus cidden yüz yahu allahım korusun düzeltilsede dediğin şekilde ise yine kalır görünür o izler doktora kötü bişey yazmak istemiyorum kim nedir bilmiyorum da ama çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…