Endoskopik yüz germe - Facelift

ayyyy can en zoru atlattın valla arkandan panic yaptık nasıl uyanır ne oldu acaba diye :))) artık iyileşme süreci çok güzel gitsin inşallah sardunyam16 sardunyam16 gün gün hafta hafta görmüştüm ilk zamanlar pek güzeldi kendisi :-)

Canimmm sagol cok cok valla ilk gun ben de panik yaptim pek goremeyince sukur duzeldi sonra :))) simdi iyilesicem yavas yavas insallahh

Canimmm sagol cok cok valla ilk gun ben de panik yaptim pek goremeyince sukur duzeldi sonra :))) simdi iyilesicem yavas yavas insallahh

şanslı kulum allah beni seviyor sen hiç yoktun yahu bak önümden oldun ben 2 senedir ha oluyorum ha gün aldım iptal ettim sardunyam bıktı hahhahah

yaa kızlar sizi bana allah gönderdi

benım sorunum boynumla alakalı çok buruştu çok azla kafaya takmaya başladım

mezolıftıng yaptırdım pdr yaptırdım ama hiç bir işe yaramadı

ne yapacam bilmiyorum daha 43 yaşındayım , çok erken yanii

lütfen siz ne yaptınız

nerenıze yaptırdınız

nereye yaptırdınız

kaça yaptırdınız lütfen bana dönüş yapın yada resim atın ne olur Jelesec Jelesec fragola fragola sardunyam16 sardunyam16
bilgi verin kızlar banada

lütfen siz ne yaptınız

nerenıze yaptırdınız

nereye yaptırdınız

kaça yaptırdınız lütfen bana dönüş yapın yada resim atın ne olur Jelesec Jelesec fragola fragola sardunyam16 sardunyam16

ben endo olmadım daha :) botoks dolgu sadece yaptırdım bunlar para tuzağı zaten :)
prp yi doktoruma en son dolgu yaptırırken sordum dedi sana endo zamanı bunlar kalıcı şeyler değil o yüzden yaptırmadım buradaki arkadaşlar endo oldu yaşa da bakmıyor yüzünde çok ihtiyaç vars yapıyor doktorlar görüş yada resim at doktorlara

şanslı kulum allah beni seviyor sen hiç yoktun yahu bak önümden oldun ben 2 senedir ha oluyorum ha gün aldım iptal ettim sardunyam bıktı hahhahah

Yaa hic de aklima gelmezdi bu ameliyati olacagim, goz altlarim yanaklarim dedim cat endoskopik orta yuz germe yaptirdim valla busefer cok kisa surede karar verdim umuyorum ki bundan sonra bisey yaptirmak istemem normal yaslanayim artik :)))

lütfen siz ne yaptınız

nerenıze yaptırdınız

nereye yaptırdınız

Ben 37 yasindayim endoskopik orta yuz germe yaptirdim ama bu islem anladigim kadariyla sadece orta yuze etki ediyo boyun icin ise yaramiyor diye biliyorum. En iyisi bi foto yollayip doktorlara mail atip ne yaptrmak lazim diye sormak ben oyle yaptim. Hic aklimda endoskopik orta yuz germe falan yokken bi baktim oldum bitti :)

Yaa hic de aklima gelmezdi bu ameliyati olacagim, goz altlarim yanaklarim dedim cat endoskopik orta yuz germe yaptirdim valla busefer cok kisa surede karar verdim umuyorum ki bundan sonra bisey yaptirmak istemem normal yaslanayim artik :)))
Valla bende gözlerim için görüşmeye gittim endo burun ne varsa o kararla çıktım:)) iyikide o kararı vermişim

Ben 37 yasindayim endoskopik orta yuz germe yaptirdim ama bu islem anladigim kadariyla sadece orta yuze etki ediyo boyun icin ise yaramiyor diye biliyorum. En iyisi bi foto yollayip doktorlara mail atip ne yaptrmak lazim diye sormak ben oyle yaptim. Hic aklimda endoskopik orta yuz germe falan yokken bi baktim oldum bitti :)
Boynu kapsamıyor malesef..

valla ya hiç karın meme olurken de yüzden bahsetmedik hiçbirimiz demek bu işler böyle nere arıza ise önce ora süre geçince de sağlam yerler deforme sonra oralar hahhahah valla bende yüz başka bi yere gerek yok aynen dediğin gibi 50 de 30 görünmek istemem :-)doğal olsun bi yerler :KK70:

Herkeste aynı olmaz ama ya..benim tamamen gözlerdi sorunlu olan yerler..o sebeple işlem çok olduğu için şişlikte çoktu bende

sen kamyon çarpmış üstünden iki tır geçmiş gibiydin ya hahhaha sesle güldüm yazarken valla billa :KK70: o akşam endodaki kızlarla yemek yedik ayyy valla hepsine orası hayko burası travesti diye diye mahvetmişim :KK23::-) denge sorunum var ayarım yok :KK23: neyseki çok iyi oldunuz ya sonuca bakmak lazımmış :21::KK60:

X