ayyyy can en zoru atlattın valla arkandan panic yaptık nasıl uyanır ne oldu acaba diye :))) artık iyileşme süreci çok güzel gitsin inşallahsardunyam16 gün gün hafta hafta görmüştüm ilk zamanlar pek güzeldi kendisi
tatlım kahve iç ben kahvesiz yaşayamam gözümü açtığımda ilk iş odur kahvenin zararı olmaz siğara yasakAy kahve icsem zarari olur mu iyilesme surecine ya kac gundur icmiyorum catlicam :)
Canimmm sagol cok cok valla ilk gun ben de panik yaptim pek goremeyince sukur duzeldi sonra :))) simdi iyilesicem yavas yavas insallahh
bak resim istemiyorum hahhahah ilk etapta o morluk şişlik beni geriyor görmeyeyim :)))Ay kahve icsem zarari olur mu iyilesme surecine ya kac gundur icmiyorum catlicam :)
yaa kızlar sizi bana allah gönderdi
benım sorunum boynumla alakalı çok buruştu çok azla kafaya takmaya başladım
mezolıftıng yaptırdım pdr yaptırdım ama hiç bir işe yaramadı
ne yapacam bilmiyorum daha 43 yaşındayım , çok erken yanii
lütfen siz ne yaptınız
nerenıze yaptırdınız
nereye yaptırdınız
kaça yaptırdınız lütfen bana dönüş yapın yada resim atın ne olurJelesec fragola sardunyam16
bilgi verin kızlar banada
şanslı kulum allah beni seviyor sen hiç yoktun yahu bak önümden oldun ben 2 senedir ha oluyorum ha gün aldım iptal ettim sardunyam bıktı hahhahah
yaa kızlar sizi bana allah gönderdi
benım sorunum boynumla alakalı çok buruştu çok azla kafaya takmaya başladım
mezolıftıng yaptırdım pdr yaptırdım ama hiç bir işe yaramadı
ne yapacam bilmiyorum daha 43 yaşındayım , çok erken yanii
lütfen siz ne yaptınız
nerenıze yaptırdınız
nereye yaptırdınız
kaça yaptırdınız lütfen bana dönüş yapın yada resim atın ne olurJelesec fragola sardunyam16
bilgi verin kızlar banada
Herkeste aynı olmaz ama ya..benim tamamen gözlerdi sorunlu olan yerler..o sebeple işlem çok olduğu için şişlikte çoktu bendeya sen başkasın valla tüm süreci öğrendim sayende zaten kirpik bende yok tamamen yok sayılacak desene
Valla bende gözlerim için görüşmeye gittim endo burun ne varsa o kararla çıktım:)) iyikide o kararı vermişimYaa hic de aklima gelmezdi bu ameliyati olacagim, goz altlarim yanaklarim dedim cat endoskopik orta yuz germe yaptirdim valla busefer cok kisa surede karar verdim umuyorum ki bundan sonra bisey yaptirmak istemem normal yaslanayim artik :)))
Boynu kapsamıyor malesef..Ben 37 yasindayim endoskopik orta yuz germe yaptirdim ama bu islem anladigim kadariyla sadece orta yuze etki ediyo boyun icin ise yaramiyor diye biliyorum. En iyisi bi foto yollayip doktorlara mail atip ne yaptrmak lazim diye sormak ben oyle yaptim. Hic aklimda endoskopik orta yuz germe falan yokken bi baktim oldum bitti :)
Artık güzel deyilmiyimayyyy can en zoru atlattın valla arkandan panic yaptık nasıl uyanır ne oldu acaba diye :))) artık iyileşme süreci çok güzel gitsin inşallahsardunyam16 gün gün hafta hafta görmüştüm ilk zamanlar pek güzeldi kendisi
Bişeycik olmaz iç :))Ay kahve icsem zarari olur mu iyilesme surecine ya kac gundur icmiyorum catlicam :)
Şu an morluk şişlik falan kalmamış..görebilirsin korkma:))bak resim istemiyorum hahhahah ilk etapta o morluk şişlik beni geriyor görmeyeyim :)))
Yaa hic de aklima gelmezdi bu ameliyati olacagim, goz altlarim yanaklarim dedim cat endoskopik orta yuz germe yaptirdim valla busefer cok kisa surede karar verdim umuyorum ki bundan sonra bisey yaptirmak istemem normal yaslanayim artik :)))
Herkeste aynı olmaz ama ya..benim tamamen gözlerdi sorunlu olan yerler..o sebeple işlem çok olduğu için şişlikte çoktu bende
Şu an morluk şişlik falan kalmamış..görebilirsin korkma:))
Artık güzel deyilmiyim
Attimmm vatsaptan korkmazsin insallah :))ana hangi ara gördün be vayy arkamdan filim çevirmeyin alooo yakarımfragola ben kelmiyim atıver gül cemailini bakayım bak iyi ise at korkacaksam atma